Προς το περιεχόμενο

dhmhtrhs99

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    61
  • ΜΕΛΟΣ

Σχετικά με dhmhtrhs99

  • Ημερομηνία γέννησης 17/01/2001

Πληροφορίες προφίλ

  • Φύλο
    Άνδρας
  • Τοποθεσία
    Greece

Πρόσφατες Επισκέψεις

2.060 προβολές προφίλ

dhmhtrhs99's Achievements

  1. dhmhtrhs99

    Git Client windows

    Ρίξε και μια ματιά στο GitKraken.
  2. Respect στην Blizzard. Αναμένω παρόμοιο patch για το StarCraft: Brood War.
  3. Καταπληκτικός οδηγός! Δεν είχα προηγούμενη εμπειρία με Arch Linux (fedora user) αλλά το εγκατέστησα σε VirtualBox μια χαρά, χωρίς κανένα πρόβλημα! Luciddream thank you!
  4. dhmhtrhs99

    Heroes of the Storm (Blizzard MOBA)

    τέλος του 2016 σύμφωνα με tweet του Dustin Browder... :/
  5. dhmhtrhs99

    Heroes of the Storm (Blizzard MOBA)

    Χαρίζω κωδικούς για ήρωες Zeratul, Sonya, LiLi, Jaina. Όποιος ενδιαφέρεται ας στείλει pm. edit: Zeratul έφυγε! (Valtiel) Sonya έφυγε! (billsnake21) LiLi έφυγε! (GaGaS_Thess) ontopic Πότε να περιμένουμε την Lunara?
  6. dhmhtrhs99

    Diablo III Topic v1

    Καλησπέρα στην παρέα! Είμαι νέος στο Diablo, ήθελα να το δοκιμάσω και έτσι κατέβασα το Starter Edition. Έπαιξα το Act I με monk και το λάτρεψα! Αποφάσισα να αγοράσω το παιχνίδι και να ξεκινήσω! Το ερώτημα είναι: Αξίζει να πάρω μόνο το αρχικό Diablo III ή πρέπει να πάρω και το RoS expansion? Αν πάρω μόνο το αρχικό τι περιορισμούς έχω;
  7. Εγώ λέω να αφήσει τα άχρηστα πρόσθετα στην εφαρμογή και να ασχοληθεί με κάτι πιο ουσιώδες... Κλήσεις και βίνεοκλήσεις στα Windows Phone
  8. Ναι επειδή η Taylor περιμένει την Apple γιατι πρέπει να πληρώσει και το νοίκι!
  9. Ωραία σε ευχαριστώ πολύ! Θα προβώ σε αγορά σε 10-15 μέρες, μέχρι τότε ευχαρίστως να ακούσω και άλλες γνώμες.
  10. http://www.skroutz.gr/s/5579810/Gigabyte-GeForce-GTX750-Ti-2GB-LP-GV-N75TOC-2GL.html Εννοείς αυτήν εδώ; Άμα έχει την διαφορά που βλέπω στο βίντεο και είναι καλύτερη από τις προηγούμενες 2 τότε θα δώσω 5-10€ παραπάνω!
  11. Εννοείς από άλλο κατάστημα για να βγεί πιο φθηνά και να την ενώσω; Εννοείται! Αν υπάρχει κάποια καλύτερη επιλογή από άλλο κατάστημα στα ίδια λεφτά ή και πιο φθηνά, τότε εννοείται!
  12. Σε ευχαριστώ πολύ φίλε μου! Η σύνθεση σου φαίνεται αρκετά καλύτερη από ότι σκεφτόμουν εγώ. Για HDD δεν έχω πρόβλημα, μάλλον θα βάλω αργότερα. Η μεγαλύτερη μου απορία ήταν Intel ή AMD για επεξεργαστή και Nvidia ή AMD για κάρτα γραφικών. Ποια είναι η γνώμη σου γι' αυτό; EDIT: Επίσης η stock ψύκτρα του επεξεργαστή αρκεί ή θα χρειαστώ ξεχωριστή; (ειδικά τώρα το καλοκαίρι)
  • Δημιουργία νέου...