Προς το περιεχόμενο

g13333

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    409
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Πρόσφατες Επισκέψεις

931 προβολές προφίλ

g13333's Achievements

  1. Μια καρτουλα μνημης νομιζω δεν εχει καποιο φοβερο κοστος
  2. Αυτό με την Samsung το πιστευω και εγω.
  3. https://www.windowslatest.com/2017/10/04/surface-phone-new-concept/ Ερχεται?
  4. Δυο χρονια σχεδόν με το 640 και δεν μου παει να το αποχωριστω, Εχει κατι που σε τραβάει αυτό το λειτουργικο. Κατά τα αλλα μας κρεμασε η Microsoft. Το μονο που με χαλαει είναι ότι δεν βγαζει καινούργιες συσκευες
  5. Παλι παραμυθια γραφεις. Δεν υσχυει αυτό που λες.
  6. ​Συγκρισεων συνεχεια . ποιοτητα συσκευών Microsoft . ​Συγκεκριμένα 640 -j5 και το τουμπανακι που προτεινει ο ωριμος. ​Αναπαραγωγή μουσικης με ακουστικα. Σας αφηνω να μαντεψετε. ​Ποσα πρεπει να σκασω για να εχω τα αυτονόητα από μια συσκευή απέναντι? ​Δοκιμαστε το και πειτε μου αν εχω δικαιο. ​Μιλαμε για τηλ. 2μιση ετων ​Αλλα ξερω δεν παιζει το messenger
  7. Δυο χρονια μας τα εχετε κανει τσουρεκια κανα δυο εδώ μεσα με την παραμικρη αφορμή και εχετε και παραπονο. Αλλα δεν σας αρεσουν αυτά που γραφω και τα ζω κάθε μερα γιατι δεν συμβαδιζει με την γραμμη που θελετε να περασετε? Ρε λες να είναι το ιδιο ατομο?
  8. Για τα windows και που υπερτερουν γραφω με αποδειξεις. Τι θες να γραψω. Όταν πρόκειται για κατι θετικο για τα windows δεν σου αρεσει βλεπω. Αν είναι κατι αρνητικο μια χαρα η συγκριση, Αυτή την στιγμη βλεπω ποδοσφαιρο μαντεψε με ποια εφαρμογή.
  9. Τα συγκρητικα τα κανω για να παψουν ορισμένοι να απαξιωνουν τα windows με αφορμή ένα messenger. Γράφονται πολλες ανακριβειες ετσι απλα για να πουνε κατι αρνητικο. Δεν αμφιβαλει κανεις ότι υπαρχουν περισσοτερες εφαρμογες απέναντι(Αν και οι περισσοτερες είναι σαβουρα) Δεν αμφιβαλει κανεις ότι οι σημερινες συσκευες android είναι ποιο γρηγορες από το ταπεινο 640(2μιση ετων τηλεφωνο) Δεν είναι αυτό το ζητουμενο(για μενα τουλάχιστον). Με αυτή την λογικη το s8 είναι ποιο γρηγορο από το s7 και παει λεγοντας Η ουσια είναι ότι τα windows σαν λειτουργικο είναι πολύ ποιο μπροστα και είναι κριμα να μην υπαρχουν νεες συσκευες, Εχει γραφει ότι οι εφαρμογες της Microsoft είναι καλυτερες στο android. Ουτε αυτό είναι αληθεια. Για να μην το ξεχασω. Εφαρμογή youtube δεν υπαρχει στα windows αλλα αμα θελω να κατεβασω κατι από αυτό το κανω πολύ ευκολα και χωρις να τρωω στη μαπα ένα σωρο διαφημισεις και να ξερει ο κάθε προγραματιστης τα παντα για μενα(μεσο των δικαιωμάτων που ζηταει)
  10. haHa επειδή θεωρω ότι εισαι ατομο με γνωσεις εν αντιθεση με τον (ωριμο) που αναπαραγει ότι ακουει η ότι του ειπανε, θα περιμενα να παραδεχτείς με δυο λεξεις ότι η εφαρμογή για live strem αγωνων είναι ανωτερη στα windows. Κατι σαν το messenger στο android. Φιλικα παντα .
  11. Εισαι λαθος .Η εφαρμογή που εχω στο 640 είναι πολύ καλυτερη, Το γνωρίζεις αλλα δεν θελεις να το παραδεχτείς.
  12. Μαπα το καρπουζι οι εφαρμογες που πρωτεινε ο φιλος. Απ ότι γνωρίζεις το 640 εχω εδώ και περιπου 2χρονια.
  13. Μια απλη εφαρμογή ζητησα το kodi μου ποσταρεις. Που για να το δουλεψεις χρειαζεσαι μαθηματα πληροφορικης. Το εχω δοκιμασει στον υπολογιστη και το βρηκα πολύ δυσχρηστο. Μολις το κατεβασα και στο τηλεφωνο και ζηταει ένα σωρο δικαιώματα, Με την μια εφαγε σουτ. Δεν είναι ποιο απλη η εφαρμογή που υπαρχει στα windows που δεν ζηταει τιποτα ?
  14. Εφαρμογή για αυτό που ρωτησα δεν μου ειπες . Το κανω vs με επιχειρηματα ομως δεν μιλαω γενικα και αοριστα. Μη μου πεις παλι φταιει η συσκευη Και όμως. Εκανα την ερωτηση και στο καταλληλο σημειο και εφαρμογή από το store δεν μου προτεινε κανενας.
  • Δημιουργία νέου...