Προς το περιεχόμενο

BlackBetty

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    2
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

BlackBetty's Achievements

Contributor

Contributor (7/15)

  • Πρώτο Μήνυμα
  • 1 Εβδομάδα Μετά
  • Ένα Μήνα Μετά
  • 1 χρόνο Insomniac
  • 5 χρόνια Insomniac

Πρόσφατες Διακρίσεις

1

Φήμη

  1. γεια χαρά παιδιά! στο επεισόδιο του 68 Κων/νου και Ελένης στο 34:34 please αν ξέρει κανείς το τραγούδι, γιατί δεν το βρίσκω στο Shazam. Κάποιο γνωστό beatάκι των 90's θα είναι, αλλά δεν το βρίσκω. Ευχαριστώ!
  2. Μήπως εννοείς αυτό? Γιατί στην αρχή δεν ακούγεται κάτι. . .
  3. Άρα δεν θα μπει όλο το ποσό τώρα.. Οκ, τι να κάνουμε.. Θα πάρουμε τα λεφτά κάποια στιγμή από την εφορία ως επιστροφή για να φάμε ένα κουλούρι όπως λέτε.. Απλώς στο voucher το περσινό, που δεν συμμετείχε Αθήνα Θεσσ/κη, άκουσα ότι είχε μπει όλο το ποσό εξαρχης, χωρίς κρατήσεις.. ίδωμεν.
  4. Χαίρετε! Ήθελα να ρωτήσω αν στο τρέχον voucher τουρισμού θα μπει όλο το ποσό, χωρίς κρατήσεις. Αν όχι, γιατί να τα βάζουν μισά και να τα παίρνουμε του χρόνου ως επιστροφή..? Είμαι λίγο μπερδεμένη.. Αν κάποιος δηλαδή έχει κι άλλα εισοδήματα δεν θα πάρει την επιστροφή? Πώς λειτουργεί όλο αυτό? Ευχαριστώ πολύ!
  5. Χαιρετώ το φορουμ! Να ρωτήσω, στο τρέχον βάουτσερ τουρισμού, όταν έκανα την αίτηση δεν έβαλα ΙΒΑΝ, και δεν βλέπω να είναι στα δικαιολογητικά που αποστέλλονται εντός 15 ημερών στ εεδε. Τί γίνεται στην περίπτωση αυτή? Ευχαριστώ!
  6. Παιδιά, έχει δει κανείς τη σειρά Vinyl? Ακούγεται καλό το όλο concept, αλλά δεν ξέρω αν αξίζει... http://www.imdb.com/title/tt3186130/?ref_=nv_sr_1
  7. Προτείνω http://www.imdb.com/title/tt1798709/?ref_=nv_sr_5 και http://www.imdb.com/title/tt0119177/?ref_=fn_al_tt_1 http://www.imdb.com/title/tt3659388/?ref_=nv_sr_1
  8. Ετοιμαζεται κανενα νεο βαουτσερ εκτος του τουρισμου? Αντε να δουμε...
  9. Αν γνωρίζουμε άτομο από τους επιλαχόντες 18-24 που σε αυτή τη φάση τον παίρνουν, αλλά δεν θέλει να πάει, μπορούμε να πάρουμε τη θέση του, ? Να πάμε μαζί στο κεκ και να γίνει ανταλλαγή κάπως? Ως πότε είναι οι ενεργοποιήσεις? Αν κ θα μ πείτε, τί ρωτάω κι εγώ τέτοια ώρα, με τόσα που συμβαίνουν στη χώρα......?
  10. Εχουν βγει νεα αποτελεσματα απο τους επιλαχοντες 18-24? Που μπαινουμε να τα δουμε? Aκυρο, μπηκα στο voucher.gov, εχουν ανακοινωθει εκει, παλι επιλαχουσα ειμαι...Μαλλον πηραν λιγους
  11. Ποιοι είναι οι ''επιλαχοντες που δεν παρουσιάστηκαν'', όπως ρωτάει κ ο Miracleworker?
  12. Βλέπω ότι ενεργοποιούνται κάποια από τα προγράμματα voucher. Εμείς οι επιλαχόντες του 18-24 να περιμένουμε ή να το ξεχάσουμε τελείως? Θα πάμε 25 για να μην πω 26 μέχρι να το θυμηθούν να το ενεργοποιήσουν...??
  13. Εχει ενεργοποήσει κανείς τους κωδικούς? Απο τη στιγμή που λάβουμε το μειλ μεχρι πότε πρεπει να το ενεργοποιήσουμε??
  14. Μια ανακοινωση στο voucher.gov που αναφερει κατι για παραταση ως 31/10/2015 εχει να κανει και με την υλοποιηση του 18-24 25-29 για τους επιλαχοντες?
  • Δημιουργία νέου...