Προς το περιεχόμενο

spyros4776

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    361
  • ΜΕΛΟΣ

Πληροφορίες προφίλ

  • Φύλο
    Άνδρας

Πρόσφατες Επισκέψεις

1.878 προβολές προφίλ

spyros4776's Achievements

  1. Εγώ έκανα την αγορά χθες βράδυ και το πρωί φάνηκε στο λογαριασμό, δε θα φανεί αμέσως. Έστειλα μήνυμα στο support, μου είπαν πρεπει να είσαι νέος πελάτης στο nordvpn αλλιώς το cashback θα ακυρωθεί. Εμένα με βλέπω να κάνω ακύρωση συνδρομής να πάρω πίσω τα λεφτά και να κάνω νέο λογαριασμό για σιγουριά.
  2. Λοιπόν, τελικά έκανα την αγορά με καινούργιο λογαριασμό στο shoop και λογαριασμό που ήδη είχα στο nordvpn αλλά δεν είχα αγοράσει πότε συνδρομή. Μέσω Αλβανίας όπως είπε και ο TS, 102.33€ έκανε η συνδρομή και το shoop τη δέχτηκε και μου δείχνει 99.57€ cashback Δε ξέρω όμως αν ακυρωθεί στο έλεγχο που λέει ότι μπορεί να πάρει και 3 μήνες. Ενα ευχαριστώ στον Νικόλα γιατί έψαχνα vpn αυτό το καιρό!
  3. Εγώ το ρώτησα από άποψη συμβατότητας που από ότι κατάλαβα δεν υπάρχει κάποιο θέμα! Σε ευχαριστώ για την απάντηση
  4. Ερώτηση, κάποιος που ασχολείται γνωρίζει αν κάνει κάτι τέτοιο για home assistant?
  5. Καλησπέρα, μήπως θέλει κάποιος να με προτείνει και εμένα στην iqos να πάρω -20€ Ευχαριστώ!
  6. Καλησπέρα, είμαι και εγώ για αντικατάσταση κλιματιστικού Είχα βάλει στο μάτι αυτό https://www.skroutz.gr/s/35007372/LG-Art-Cool-Mirror-AC24BK-U24-AC24BK-NSK-Κλιματιστικό-Inverter-24000-BTU-A-A-με-Ιονιστή-και-WiFi.html Δε διάβασα όμως κάλα πράγματα για τα LG, εσείς τι λέτε? Θα προτιμούσα κάτι σε μαύρο όπως αυτό, αλλά αν δεν υπάρχει κάτι αξιόλογο δε πειράζει ας είναι άσπρο. Ποσό που διαθέτουμε : 1400€ Νέα αγορά ή αντικατάσταση παλιού. Στη 2η περίπτωση αναφέρουμε το μοντέλο του παλιού κλιματιστικού και αν ήταν επαρκές / μάλλον οριακό / ανεπαρκές: επαρκές hitachi ras-50cnh2 24000btu Επιθυμητό κατάστημα ή τύπος καταστήματος (πχ μεγάλη αλυσίδα που συνήθως έχουν αυξημένες τιμές αλλά έχουν ευκολίες πχ τρόπος πληρωμής με δόσεις, ανακύκλωση παλιού κλιματιστικού , δωρεάν εγκατάσταση κτλ): Αδιαφορο Χρήση κλιματιστικού προσδιορίζοντας αν είναι για αποκλειστική ψύξη, θέρμανση ή και τα δύο. Επιτρέπεται ο προσδιορισμός της βαρύτητας πχ 20% ψύξη / 80% θέρμανση: Και τα δυο Συχνότητα χρήσης πχ περιστασιακή ή αποκλειστική πηγή θέρμανσης κτλ: Αποκλειστική Χώρος που θα τοποθετηθεί με προσδιορισμό αν θα είναι ενιαίος πχ σαλονοκουζίνα, υπνοδωμάτιο, τραπεζαρία κτλ : Ενιαιος χωρος 45τμ με 3,80 υψος ταβανι Τοποθεσία προσδιορίζοντας ελάχιστες και μέγιστες θερμοκρασίες: Τρικαλα, μεγιστη 40οC ελαχιστη -5οC Απαραίτητα / επιθυμητά / αδιάφορα features πχ wifi, ιονιστής, μεγάλη εγγύηση, αθόρυβο κτλ: Να έχει καλό πρόγραμμα διαχείρισης μέσω δικτύου, πρόκειται να συνδεθεί σε smart home. Ένα sendo ikaros που έχω δε μου αρέσει καθόλου το πρόγραμμα, συνδέθηκε με το google home αλλά για κάποιο λόγο το δείχνει πάντα κλειστό και δε μπορώ να το διαχειριστώ παρά μόνο από τη δική του εφαρμογή. Πληροφορίες περί μονώσεων, κουφώματα, ιδιαιτερότητες χώρου (πχ έντονη ηλιοφάνεια, ψηλοτάβανο, μαγαζί με ανοιχτές πόρτες κτλ): Είναι ισόγειο σε διώροφη μονοκατοικία, πέτρινοι τοίχοι και δεξιά αριστερά είναι σε επαφή με άλλα κτίρια. Τέλος για να δοθεί μια αίσθηση του χώρου, αναφέρουμε τις απώλειες του χώρου μας με χρήση του παρακάτω εργαλείου ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ ΘΕΡΜΙΚΩΝ ΑΠΩΛΕΙΩΝ με θερμοκρασία που θα θέλαμε να έχουμε για θέρμανση ακόμα και αν θέλουμε μόνο ψύξη. Το εργαλείο θα πρέπει να χρησιμοποιηθεί ΜΟΝΟ για τον χώρο που θα καλύψουμε (αν δεν είναι ενιαίος ή πολλοί χώροι τότε τρέξιμο για κάθε χώρο ξεχωριστά ). Σώζουμε τη σελίδα σε txt και επισυνάπτουμε τις 4 πρώτες τιμές και γράφουμε τι επιθυμητή θερμοκρασία βάλαμε: 5356.26Watt 4606.38KCal/h 119.03Watt/m2 102.36KCal/h/m2 Ευχαριστω!!
  7. Πάντως με την έκπτωση, η τηλεόραση που αναφέρεσαι βγαίνει στα 840.
  8. Ναι λογικά κάτι τέτοιο έγινε, γιατί το δοκίμασα και με άλλα προϊόντα μόλις και γίνεται αποφορολογηση, μόνο που εγώ διάλεγα άλλο billing address και όχι αυτό που έχω δηλωμένο και ΑΦΜ, λέτε να υπάρξει κάποιο πρόβλημα?
  9. Εμένα για κάποιο λόγο η τιμή άλλαξε στο τελευταίο βήμα της παραγγελίας και πήγε στα 51,24€ τελική με μεταφορικά! Η παραγγελία έγινε από κινητό, αν παίζει αυτό κάποιο ρόλο. Μια χαρά! Thanks ts!
  10. Καλησπέρα παιδιά, έχω μια sony dsc hx300 σε άριστη κατάσταση με κουτί με όλα, πόσο να την πουλήσω? Ευχαριστώ!
  11. Ευχαριστώ τον TS! Εγώ τα πήρα χωρίς gold και χωρίς καν να έχω xbox, μπορεί να πάρω στο μέλλον!!
  12. Να πω και εγώ την άποψη μου για τα πάνελ, είχα οθόνη με TN panel και έτσι και έφευγες λιιιγο από τέρμα κέντρο χαλούσαν τα χρώματα, έχω τηλεόραση με VA panel (PHILIPS 43PFS5301/12) και οι γωνίες μου φαίνονται μια χαρά, και τώρα στο PC έχω IPS (23mp68vq-p) και εντάξει οι γωνίες δεν παίζονται!
  13. Και εγώ για ι7 σκεφτόμουν αλλά ξεφεύγει η τιμή, ευτυχώς δεν τον παρήγγειλα, θα περιμένω να βρω κάποια ευκαιρία τότε! Ευχαριστώ για την απάντηση
  14. Καλησπέρα παιδια Στο σκρουτζ έχει ~165€ τον i5 6500, ψάχνομαι για αναβάθμιση, τι λέτε αξίζει? Edit: Και αν η τιμή θεωρείται προσφορά γιατί η επόμενη είναι ~200 το βάζω και στις προσφορές!
  • Δημιουργία νέου...