Προς το περιεχόμενο

parisnope

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    5
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Πληροφορίες προφίλ

  • Φύλο
    Δεν το μαρτυρώ

Πρόσφατες Επισκέψεις

269 προβολές προφίλ

parisnope's Achievements

Contributor

Contributor (7/15)

  • Πρώτο Μήνυμα
  • 1 Εβδομάδα Μετά
  • Ένα Μήνα Μετά
  • 1 χρόνο Insomniac
  • 5 χρόνια Insomniac

Πρόσφατες Διακρίσεις

0

Φήμη

  1. parisnope

    To topic του sportsdirect.com

    Έφτασε και η σειρά μου.Ταχύτατοι με το Express Delivery.
  2. parisnope

    To topic του sportsdirect.com

    Γνωρίζετε σε πόσες μέρες περίπου φθάνει η παραγγελία με Εxpress Delivery?Την προηγούμενη Πέμπτη παρήγγειλα. UPDATE:Μόλις μου ρθε μήνυμα στο κινητό από την DHL λέγοντας to DHL EXPRESS (αριθμός αποστολής) από SPORTS DIRECT είναι προγραμματισμένο για παράδοση αύριο,με την επιφύλαξη του εκτελωνισμού,εφόσον εφαρμόζεται.Απαιτείται υπογραφή. Όλα καλά μάλλον,έτσι?
  3. parisnope

    To topic του sportsdirect.com

    Με DHL έχω να κάνω και Express Delivery.Βάζω το tracking number και μου λέει αυτό που παρέθεσα παραπάνω,ότι οι πληροφορίες αποστολής έχουν μεταδοθεί ηλεκτρονικά στην DHL δηλαδή.
  4. parisnope

    To topic του sportsdirect.com

    Σε επικοινωνία που είχα με την τοπiκή DHL μου απάντησαν το εξής " Καλημέρα σας, Σε συνέχεια του μηνύματος σας, θα επιθυμούσα να ενημερώσουμε ότι σύμφωνα με τα ηλεκτρονικά μας συστήματα η αποστολή δεν έχει δοθεί μέχρι στιγμής στην Εταιρεία μας για μεταφορά.Παρακαλώ για οποιαδήποτε περαιτέρω πληροφορία αναφορικά με την παραγγελία σας, να επικοινωνήσετε απευθείας με τον αποστολέα σας. Ενώ μου χει στείλει mail το SD την Κυριακή λέγοντας μου αυτό "Your order has been collected by your nominated courier" Το μόνο που ξέρω είναι αυτό Παρασκευή, Ιανουάριος 19, 2018 Τοποθεσία Ώρα Τεμάχιο 1 Οι πληροφορίες αποστολής έχουν μεταδοθεί ηλεκτρονικά στην DHL LEEDS - UK 00:00 .Η παραγγελία έγινε την Πέμπτη 18/1 με επιλογή Express Delivery. Τη βρίσκεται φυσιολογική την εξέλιξη της παραγγελίας γιατί εμένα κάτι δε μου πάει καλά.
  5. parisnope

    To topic του sportsdirect.com

    Χαιρετώ την παρέα.Έκανα και εγώ την παραγγελία μου από το SD (φούτερ,ζακέτες 150Ε).Έγινε η παραγγελία την Πέμπτη 18/1 και σήμερα μου στειλαν mail "Your order has been collected by your nominated courier. Please find below the delivery tracking".Μου στειλαν τον κωδικό παρακολούθησης και βλέπω από χθες το εξής " Οι πληροφορίες αποστολής έχουν μεταδοθεί ηλεκτρονικά στην DHLΕγγραφείτε για να λαμβάνετε ειδοποιήσεις Παρασκευή, Ιανουάριος 19, 2018 at 00:00Περιοχή προέλευσης:LEEDS - NOTTS, NG20 8RY - UKΠροορισμός Αποστολής:ATHENS - GALATSI - GREECE Βρίσκομαι σε καλό δρόμο να ναι η παραγγελία σπίτι από βδομάδα? Παίζει ρόλο ότι είναι Σαββατοκύριακο και δε κουνιέται τίποτα?
  6. Με σημερινη επικοινωνια με τη χειριστρια Κα Κοκκινη στο 2105271121 εμαθα οτι τα χαρτια μας ειναι για υπογραφες και την βδομαδα που ρχεται θα πληρωθουμε! Γνωριζει κανεις γιατι τοσες καθυστερησεις στην τελευταια δοση?Ξερω οτι οσοι ειχαμε χειριστρια τη Μητροπουλου αυτη παραιτηθηκε και ανελαβε αλλος και εγινε ενα μικρο μπαχαλο..
  7. Politechnon εχουμε καποια ενημερωση για την καθυστερηση των πληρωμων?Ακομα να πληρωθουμε εμεις..Ο τελευταιος 4ωρος τελειωσε μεσα Ιουλιου με κωδικο τμηματος 23020..
  8. Προσωπικά δυσκολεύομαι να πιστέψω οτι έχει πληρωθεί κάποιος τη β φάση της πρακτικής..Politechnon έχεις κάποια πληροφόρηση αναφορικά με αυτό?
  9. Καλημέρα συμφορουμίτες..Έχουμε κάποια πληροφόρηση αν όντως ξεκίνησαν οι πληρωμές της Β φάσης πρακτικής?Αν όχι πότε πρόκειται να ξεκινήσουν?
  10. Πληρώθηκα και γω με τη σειρα μου..Χθες μπηκαν τα λεφτα..702,88..Οτι ακουτε για κλειστο παρακαταθηκων και λοιπα ευφανταστα σεναρια ειναι ιστοριες για αγριους..ΚΑΝΟΝΙΚΟΤΑΤΑ συνεχιζονται οι πληρωμες..
  11. Μολις ενημερωθηκα απο το κεκ μου πως εμφανιστηκε στο συστημα πως ολα τα τμηματα 25-29 εχουν κλειδωσει και χει σταλει εντολη πληρωμης..
  12. Με πηραν απο το υπουργειο πριν λιγο (απο ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ) και μου ειπε ο εν λογω κυριος (Χαραλαμπακης λεγοταν)πως σημερα πηγε η εντολη πληρωμης για το τμημα μου στο παρακαταθηκων..Γνωριζει κανεις αν το παρακαταθηκων εκτελει κανονικα τις εντολες η ειναι και αυτο σε τραπεζικη αργια?
  13. Επειδη το χω ψαξει το θεμα ειμαι σχεδον σιγουρος οτι τα λεφτα αυτα δε μπορει να τα ακουμπησει κανεις..Ειναι απο το ΕΣΠΑ 2007-2013 και απο τη στιγμη που εχουν ξεκινησει οι πληρωμες απο τη θεωρια και μετα θα ολοκληρωθουν μεχρι το τελος...Ειναι δεσμευμενα και δε μπορει κανεις να βαλει χερι ακομα και σε περιπτωση χρεωκοπιας..
  • Δημιουργία νέου...