Προς το περιεχόμενο

sureall13

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    11
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Πληροφορίες προφίλ

  • Φύλο
    Άνδρας
  • Τοποθεσία
    ΑΘΗΝΑ ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ

Πρόσφατες Επισκέψεις

872 προβολές προφίλ

sureall13's Achievements

  1. Καλησπερα παιδια. Πλεον ειμαι μετα απο 5 μηνες απο δισκεκτομη και απλα ειναι σαν να μην ειχα ποτε μου τιποτα. Συνεχιζω τη γυμναστικη μου κανονικα και γενικα ολα κυλανε αψογα. Ενα μεγαλο ευχαριστω στον γιατρο μου.Περαστικα σε οσους ταλαιπωρουνται απο την μεση κι ευχομαι για ολους να τελειωσει το μαρτυριο γιατι απλα οι πονοι αυτοι δεν παλευονται.
  2. Να μαι παλιιιι!! Λοιπον 3 μηνες μετα την δισκεκτομη και ξεκινησα ηδη γυμναστηριο κανονικοτατα. Ρωτησα τον γιατρο μου τι να προσεχω και μου ειπε προχωρα κανονικα απεριοριστα. Απλα προσεχε οπως πρεπει να προσεχουν ολοι. Δεν εχω καμια ενοχληση, κανω ελαφρια γυμναστικη ακομα γιατι εχω καιρο να γυμναστω πια αλλα δεν μασαω,αργα και σταθερα. Καβαλαω και την μηχανη μου πλεον, κανω τα μπανακια μου, αλλος ανθρωπος. Πλεον νιωθω σαν να μην συνεβη ποτε τιποτα. Εντυπωσιακο θα ελεγα. Καλες διακοπες και περαστικα σ αυτους που τα χρειαζονται.
  3. Καλησπερα και παλι απο μενα παιδια σας γραφω ακριβως 1,5 μηνα μετα το χειρουργειο δισκεκτομης που εκανα στις 13 Μαιου. Ειμαι σε αριστη κατασταση αισθανομαι να εχω επανελθει πληρως φυσικα δεν ποναω καθολου και ειμαι υπερχαρουμενος. Δεν κανω ακομα γυμναστικη γιατι θελει αλλο εναμιση μηνα αλλα περπαταω καθε μερα 2 ωρες παραλιακα και γουσταρω τρελα. Καθε μερα και καλυτερα μπορω και κανω ολες τις κινησεις απλα αποφευγω ακομα να το παρακανω. Απο εβδομαδα ξεκιναω και μπανακια θαλασσα οποτε σουπερρρρρ!! Οποιος εχει προβλημα δισκοκηλης και χτυπαει νευρο στο ποδι και του πουν χειρουργειο καλο θα ειναι να το κανει χωρις δευτερη σκεψη. Εγω σωθηκα.
  4. Ευχαριστω πολυ mariamary και kontrakultura. Σωστα τα λετε ειμαι ετοιμος να μην ξεθαρεψω και θ ακολουθησω τις οδηγιες του γιατρου μου κατα γραμμα και αυστηρα. Αλλωστε δεν εχει νοημα να την ξαναπατησουμε. Σιδερενιοι ολοι μας.
  5. Καλημερα κι απο μενα παιδια ειπα να σας γραψω την συντομη flash gordon εμπειρια που ειχα με μια δισκοκηλη.Ειμαι 1.85 υψος 90 κιλα (τωρα χανω γιατι χρειαζεται) και 39 ετων Το ονομα μου Νικος. Λοιπον ποτε δεν μ εχει ενοχλησει η μεση μου ουτε μια φορα κι αυτο δεν ειναι υπερβολη λεω αληθεια. Εκανα τη γυμναστικουλα μου στο γυμναστηριο απλα κι ωραια χωρις πολλα πολλα και ολα καλα. Ωσπου 15 Μαρτιου ξυπναω το πρωι και την εχω ακουσει στερεοφωνικα. Δεν μπορω να σταθω ορθιος παρα σκυφτος και ποναγα σε ολη την μεση μου πισω χαμηλα.Πηρα Norgesic και xefo γιατι ετσι μου ειπαν για μια εβδομαδα αλλα τζιφος. Ο πονος εφυγε απο μεση και πηγε στο αριστερο ποδι μεχρι γαμπα μεχρι δαχτυλα. Μεγαλο πακετο ουτε 5 μετρα περπατημα ειχα φρικαρει.Ηλπιζα απλα να μου περασει διοτι ημουν ασχετος απο τετοιου ειδους θεματα. Πηγα σε ορθοπαιδικο μου εγραψε μαγνητικη κι αφου την εκανα ειχα μια δισκοκηλη ευμεγεθης στο 04-05 διαστημα με εντονη πιεση του νευρου. Στο μεταξυ εψαξα τα ΠΑΝΤΑ για το θεμα μεσω ιντερνετ και γνωστων ετσι ωστε αφου χανω χρονο τουλαχιστον να ενημερωθω. Πηγα σε 5 γιατρους και ολοι ειπαν χειρουργειο. Μπηκα χειρουργειο 13 Μαιου 2015 πριν μια εβδομαδα δηλαδη κι εκανα δισκεκτομη. Ολα πηγαν αψογα σηκωθηκα την επομενη μερα και 4 μερες νοσηλειας μετα πηγα σπιτι μου.Ο πονος εξαφανιστηκε το ποδι μου επανερχεται πολυ αργα βεβαια αλλα αυτο ειναι φυσιολογικο κι αυριο παω να μου βγαλουν ραμματα και να παρω οδηγιες χρησεως για κανα τριμηνο.Αισθανομαι παρα πολυ καλα περπαταω και ξαπλωνω εναλλαξ τις πρωτες μερες γιατι το καθισμα στην αρχη απαγορευεται εκτος απ την ωρα που τρως. Τωρα επειδη ξερω οτι ολοι πελαγωνουν κι αγχωνονται διαβαζοντας διαφορα για αποτελεσματα και μεθοδους εχω να πω τα εξης. Ηδισκοπλαστικη κανει δουλεια μονο αν η κηλη εχει αθικτο τον ινωδη δακτυλιο. Αν εχει σπασει και χυνεται το τζελ ΞΕΧΑΣΤΕ ΤΟ. Η ενδοσκοπικη μεθοδος που εχει μικροτερη τομη εχει ακριβως τα ιδια αποτελεσματα με την κλασσικη μεθοδο απλα σε μενα επρεπε να γινει κλασσικη μεθοδος λογω περιπτωσης. Δεν θελουν ολες οι περιπτωσεις χειρουργειο απλα εγω επιασα το τζοκερ... Ο γιατρος μου μου ειπε θα επανελθω πληρως οπως ημουν πριν χωρις θεματα κι οντως μερα με την μερα το διαπιστωνω κι εγω αυτο. Απλα επειδη ειναι μεση θελει παραπανω χρονο απ οτι ενα σπασιμο χεριου για να γινει εντελως καλα. Με λιγα λογια λυτρωθηκα. Το χειρουργειο δεν το φοβαμαι ετσι κι αλλιως κι οταν εχει να κανει με την υγεια μου δεν παιζω οποτε αναγκαστικα το εκανα.Δεν το μετανιωνω ουτε στιγμη σας μιλαω απο καρδιας. Θα ξαναγραψω σε ενα μηνα απο τωρα για να εχετε τουλαχιστον και ενα σημειο αναφορας γιατι καταλαβαινω και το αγχος και τον πονο οποιου υποφερει απο κατι τετοιο. Τελος θα σας πω και το ονομα του γιατρου και του νοσοκομειου γιατι πιστευω οτι καλο ειναι να τα λεμε αυτα τα πραγματα χωρις ταμπου. Αν καποιος πιστευει οτι ειναι διαφημιση προβλημα του. Εκανα την επεμβαση στο ασκληπιειο Βουλας με νευροχειρουργο τον κυριο Μακρυγιαννακη. Αψογα ολα και πληρωμενα απο το ΙΚΑ. Αυτα.
  • Δημιουργία νέου...