Προς το περιεχόμενο

olympara

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    14
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Πρόσφατες Επισκέψεις

739 προβολές προφίλ

olympara's Achievements

  1. Ρε φίλε μη φοβάσαι, το χρέος είναι δικό μου και θα πληρωθεί από εμένα, είτε θέλω είτε όχι. Οτι βεβαιώνεται στην εφορία δεν σβήνει! Κανείς δεν θα σου ζητήσει να πληρώσεις το δικό μου χρέος. Ασε λοιπόν τις εξυπναδούλες.
  2. Νίκο, δεν πιστεύω να πάρει καμιά πρωτοβουλία το paypal και να μου τα μεταφέρει στον τραπεζικό λογαριασμό! Καήκαμε.😪
  3. Ο τραπεζικός λογαριασμός μου είναι δεσμευμένος για μία οφειλή στην εφορία. Αν κάποιο μήνα υπάρξει διακίνηση πάνω από 1.250€, τότε αυτό το ποσό δεσμεύεται από την τράπεζα και αποδίδεται στην εφορία. (Η μισθοδοσία μου + την πώληση είναι περισσότερα από 1250€). Θα πρέπει λοιπόν η τράπεζα να μην μάθει για την πώληση και τα χρήματα να παραμείνουν στο πορτοφόλι στο paypal. Από το το paypal μπορώ στη συνέχεια να τα στείλω σε κάποιον άλλον. Είναι σωστός ο συλλογισμός μου?
  4. Πρόκειται να πουλήσω κάτι στο ebay. Τα χρήματα που θα πάρω θα πιστωθούν στον λογαριασμό μου στο Paypal. Στη συνέχεια, τα χρήματα: α) παραμένουν στο πορτοφόλι του paypal μέχρι εγώ να αποφασίσω αν θα τα ξοδέψω ή αν θα τα στείλω σε κάποιον άλλον λογαριασμό paypal ή αν θα ζητήσω να πιστωθούν στον τραπεζικό μου λογαριασμό. β) τα χρήματα μόλις έρθουν στο πορτοφόλι στο paypal, αμέσως ή μετά από 1-2 μέρες μεταφέρονται χωρίς την άδειά μου στον τραπεζικό μου λογαριασμό. Τι από τα δύο ισχύει? Ευχαριστώ για το χρόνο σας.
  5. olympara

    Επιδομα θερμανσης 2018

    Η σύζυγός μου χρησιμοποιώντας τους δικούς της κωδικούς Taxis, έκανε αίτηση για το επίδομα πετρελαίου. Το ΑΦΜ της και ο αριθμός του ρολογιού της ΔΕΗ είναι ίδιος και στην απόδειξη του προμηθευτή και στην αίτηση. Η αίτηση έγινε ΑΠΟΔΕΚΤΗ από το σύστημα. Παρόλα αυτά, στο κάτω μέρος της σελίδας που λέει: "Προβολή Διασταυρωμένων Αγορών Πετρελαίου για την Περίοδο 2018 - 2019 με βάση τον ΑΦΜ του δικαιούχου" αναφέρεται ότι: "Δεν υπάρχουν διασταυρωμένες αγορές για την Περίοδο 2018 - 2019 (για τον Δικαιούχο με ΑΦΜ:(αναφέρεται το δικό μου ΑΦΜ)". Η κοινή φορολογική δήλωση κάθε χρόνο γίνεται από εμένα (υπόχρεος) και όχι την σύζυγο. Μήπως στην παραγγελία στον προμηθευτή πετρελαίου δεν έπρεπε να δηλωθεί το ΑΦΜ της συζύγου αλλά το δικό μου? Υπάρχει πρόβλημα? Παρακαλώ πολύ, όποιος γνωρίζει ας μου απαντήσει.
  6. Εκανα τα εξής και έγινε η δουλειά μου. 1. Στο ZTE άφησα την IP που είχε 192.168.2.1 2. Στο ZTE απενεργοποίησα το WLAN (Wireless). (Είπαμε, δεν θέλω να εκπέμπει δίπλα στο κεφάλι μου) 3. Στο Sagem άλλαξα την IP σε 192.168.2.200 4. Στο Sagem απενεργοποίησα το DHCP. 5. Στο Sagem έκανα επανεκίνηση. 6. Σύνδεσα το καλώδιο UTP5 από μία θύρα LAN/Ethernet του ΖΤΕ σε μία θύρα LAN/Ethernet του Sagem. 7. Επανεκκίνηση του PC.
  7. Ευχαριστώ φίλε μου, θα ψάξω αμέσως να το βρω.
  8. Δύο Απορίες: 1. Την Παρασκευή 2/10/2015 κάποιος γνωστός μου μετέφερε μέσω web banking Εθνικής τράπεζας ένα ποσό, σε λογαριασμό μου στην Πειραιώς. Πότε θα εμφανιστούν στον λογαριασμό μου? 2. Την Παρασκευή 2/10/2015 ο ίδιος γνωστός κατέθεσε ένα ποσό από την τράπεζά του (στο γκισέ της Εθνικής τράπεζας) προς λογαριασμό μου στη Πειραιώς. Πότε θα εμφανιστούν στον λογαριασμό μου? Οποιος γνωρίζει ας μου απαντήσει. Ευχαριστώ.
  9. Είμαι συνδρομητής της HOL και μου έχουν δώσει το ZTE ZXHN H108N το οποίο χρησιμοποιώ για πρόσβαση στο Internet και το οποίο βρίσκεται δίπλα στο κεφάλι μου. Θέλω το WiFi να είναι πάντα ανοικτό και για τα άλλα μέλη της οικογένειας, αλλά δεν θέλω για ευνόητους λόγους να βρίσκεται δίπλα στο κεφάλι μου. Εχω επίσης και ένα άλλο Router από τον προηγούμενο πάροχό μου και συγκεκριμένα το Sagem 2444. Εχω ενώσει τα 2 Router με UTP5 καλώδιο και έχω τοποθετήσει το Sagem στο σαλόνι με σκοπό να έχω κλειστό το WiFi στο ΖΤΕ που είναι δίπλα στο κεφάλι μου και η υπόλοιπη οικογένεια να εξυπηρετείται από το Sagem του σαλονιού. Είναι εφικτό αυτό ή τσάμπα παιδεύομαι?
  10. Ακυρη η ερώτηση. Βρήκα την απάντηση.
  11. Θέλω να συνδέσω 2 οικίες ασύρματα, έτσι ώστε και η 2η να έχει Internet όπως η 1η. Στην 1η οικία λοιπόν υπάρχει ενσύρματη σύνδεση Internet με την OTEnet. Στην ταράτσα της 1ης οικίας έχει ήδη τοποθετηθεί η TP-Link WA 5210G που "κοιτάει" προς την 2η οικία η οποία βρίσκεται 1 χλμ μακριά. Στην 2η οικία, η λήψη του σήματος θα γίνει με ένα USB TP-Link 722Ν πάνω στο οποίο θα συνδεθεί εξωτερική κατευθυντική κεραία. Αν δεν γίνει δυνατή η λήψη του σήματος, θα αγοραστεί κάτι καλύτερο. Παρακαλώ πολύ ενημερώστε με για το τι πρέπει να κάνω από την μεριά της 1ης οικίας. 1. Σε ποια θύρα του router της OTEnet θα συνδεθεί το UTP καλώδιο του 5210G? 2. Τι mode θα χρησιμοποιήσω? 3. Τι ρυθμίσεις πρέπει να κάνω στο 5210G? 4. Υπάρχει κάποιο θέμα που να έχουν απαντηθεί οι απορίες μου? 5. Υπάρχει κάποιο σχετικό video? Σας ευχαριστώ για το χρόνο σας.
  12. Εφτιαξα έναν οδηγό για την μέθοδο "Request Money". Με απλά και κατανοητά βήματα, μπας και αυτοί που τον διαβάσουν γλυτώσουν την ταλαιπωρία που υπέστη εγώ! http://www.insomnia.gr/topic/579289-%CE%B1%CE%B3%CE%BF%CF%81%CE%AD%CF%82-%CE%BC%CE%B5-paypal-ebay-%CE%BC%CE%AD%CE%B8%CE%BF%CE%B4%CE%BF%CF%82-request-money/
  13. Η μέθοδος που περιγράφεται παρακάτω, αφορά τους χρήστες αυτούς που επιθυμούν να κάνουν ηλεκτρονικές αγορές από το Internet κάνοντας χρήση του πολύ γνωστού Paypal. Μέθοδος "Request Money" (χρήση ενός μόνο λογαριασμού Paypal) 1. Μπαίνεις στον λογαριασμό Paypal που έχεις (Log In -> My Paypal). 2. Πηγαίνεις στην καρτέλα "Request Money" στο πάνω μέρος της σελίδας. 3. Κάνεις κλικ στο κουμπί "Request Money" που βρίσκεται λίγο πιο κάτω (ένα κουμπί με ένα σάκο με το $ ζωγραφισμένο πάνω του) 4. Στο πεδίο "Recipient's email address" εισάγεις ένα email το οποίο είναι πραγματικό και στο οποίο έχεις πρόσβαση και θα πρέπει οπωσδήποτε να είναι διαφορετικό από αυτό που είναι δηλωμένο στον λογαριασμό σου στο paypal. 5. Εισάγεις το ποσό που ζητάς να λάβεις και το αν είναι ευρώ ή κάποιο άλλο νόμισμα (διαλέγεις ευρώ). 6. Στην επιλογή "Request payment for" διαλέγεις "Goods" και πατάς το κουμπί "continue". 7. Στην επόμενη σελίδα, για λόγους ασφαλείας, Θα σου ζητηθεί να εισάγεις ένα κωδικό επιβεβαίωσης και μετά πατάς το κουμπί "continue". 8. Στην επόμενη σελίδα, πατάς το κουμπί "Request Money". Τη στιγμή αυτή, το Paypal αποστέλλει ένα email σ' αυτόν που ζητάει τα χρήματα (κύριο email που είναι δηλωμένο στο Paypal) και άλλο ένα email σ' αυτόν που θα δώσει τα χρήματα (το email που έδωσες στο βήμα 4). Φυσικά και τα 2 αυτά πρόσωπα είστε εσείς! Τσεκάρετε λοιπόν τους 2 λογαριασμούς αλληλογραφίας και θα δείτε να σας περιμένει από ένα μήνυμα από το paypal στον καθένα. 9. Στο μήνυμα που ήρθε στο νέο email (του βήματος 4), υπάρχει ένα κίτρινο κουμπί "Pay Now". Πατήστε το! 10. Στην σελίδα του paypal που θα σας μεταφέρει (φαίνεται το ποσό που ζητάτε κτλ), πατήστε το κουμπί "continue". 11. ΠΡΟΣΟΧΗ: ΜΗΝ ΠΑΤΗΣΕΤΕ το κουμπί "Log In", αλλά πατήστε παρακάτω την επιλογή "pay with my credit or debit card"!!! 12. Εισάγετε ΟΛΑ τα στοιχεία της κάρτας που σας ζητούνται και πατήστε το κουμπί "Review and Continue". (Μπορείτε να δηλώσετε την χρεωστική ή πιστωτική ή προπληρωμένη κάρτα που έχετε. Αν δεν γίνει δεκτή κάποια από τις κάρτες σας, επαναλάβετε την διαδικασία με κάποια άλλη κάρτα). 13. Τελευταίο βήμα: Πατήστε το κουμπί "Pay Now" και... ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ!!! Ο εαυτός σας... σας χάρισε τα χρήματα που του ζητήσατε!!! Κάντε "Log in" στον λογαριασμό σας στο Paypal και θα δείτε να σας περιμένουν τα χρήματα που ζητήσατε (Paypal balance)... εκτός από το "νταβατζηλίκι" που χρεώνει το paypal. (Σε άλλο νήμα γίνεται ειδική αναφορά στο πόσο είναι η προμήθεια που παρακρατείται). Τώρα που στο balance (υπόλοιπο) υπάρχουν χρήματα, δεν μπορεί να σας σταματήσει κανείς! Καλές Αγορές Υ.Γ (Η μέθοδος με τους 2 λογαριασμούς Paypal, είναι μία άλλη μέθοδος που δουλεύει εξίσου καλά. Εδώ όμως γίνεται αναφορά μόνο στη μέθοδο με τον ένα λογαριασμό Paypal.)
  14. Ο "οδηγός" που έφτιαξε ο JohnGTA είναι επιεικώς απαράδεκτος. Εχω γλυτώσει από ένα εγκεφαλικό και από ένα σπασμένο PC. Ειδικά το βήμα 6 είναι όλα τα λεφτά... ή διόρθωσέ το ή αφαίρεσέ το. Καλύτερα να το αφαιρέσεις οριστικά. Ασε τον κόσμο να πάει να ενημερωθεί σε κανένα άλλο νήμα. Μαύρη η στιγμή που έπεσα εδώ πάνω... :mad: :mad:
  • Δημιουργία νέου...