Προς το περιεχόμενο

notikos

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    334
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Πληροφορίες προφίλ

  • Φύλο
    Δεν το μαρτυρώ

ΑΛΛΑ

  • Τοποθεσία
    krhth

Πρόσφατες Επισκέψεις

Η εμφάνιση επισκεπτών είναι απενεργοποιημένη ή δεν έχετε πρόσβαση σε αυτή.

notikos's Achievements

  1. Πολύ ακριβό! 300 ευρω και το χρειάζομαι μονο για να μου δινει net
  2. Χρειαζομαι για το σπιτι ενα wifi router να αντέχει 10 περίπου συσκευές χωρις να χάνει την ταχυτητα που του προσφέρει καλωδιακα ο πάροχος. ×(υπαρχει μοντεμ, θα δωσω στο νεο ρουτερ μονο internet) Βασικό ομως ειναι να εχει δυνατοτηα ρύθμισης της ισχυος του, ετσι ωστε να μπορει να χαμηλωσει Το ρουτερ ειναι σε μερος που ειμαστε ολη τηβ ημερα και θα ηθελα οσο γινετα να αποφύγουμε την χωρις λογο ισχυ. Έχετε να μου προτείνετε κατι?
  3. Δεν είναι λίγο ακριβό για 1000αρι? Υπολόγιζα περίπου στα 200ευρω
  4. Αναζητώ ενα on line ή αλλο ups 1000kva περίπου και ανω που να εχει την δυνατότητα να το διαχειριστείς μεσω ethernet. Θα μπει σε απομακρυσμενο σημείο που υπαρχει lan και ιντερνετ και θελω να μπορω να δω ποτε και αν κοπηκε το ρεύμα, πότε επανήλθε, αλλα και να μπορω να δω ανα πάσα στιγμή την κατάσταση του. Δεν με ενδιαφέρει τοσο η αυτονομία, ουτε η φασαρία των ανεμιστήρων Τα παραπάνω ζητούμενα χωρίς να πρέπει να πουλήσουμε τα νεφρα μας. Εχει κάποιος να προτείνει κατι?
  5. Καλη Χρονια με υγεία. Δεν έχω επαφή με το αντικείμενο αλλα έμαθα οτι η λυση στις αναγκες μου ειναι το RaspBerry. Aναζητώ κάποιον με εμπειρία να μου στήσει κάποια raspberry που χρειάζομαι για να εχω απομακρυσμενο έλεγχο κάποιων συσκευών κλπ. Επικοινωνία σε Pm
  6. Έχουμε ενα δικτυο με 6 υπολογιστές με win7 και συνδεμενα μεταξύ τους καλωδιακά μέσω homegroup με κωδικό (οικιακης ομάδας) πρόσφατα προστέθηκε ενας υπολογιστής στο ίδιο δίκτυο με win10 και ο όποιος βλέπει τους υπολοίπους υπολογιστές αλλά στην προσπάθεια να συνδεθούμε μαζι τους μας ζηταει κωδικό.Οι υπολογιστές ομως δεν εχουν κωδικό. Τι χρειάζεται να κανω προκειμένου να μπορει ο win 10 να μπει στους κοινοχρηστους του δικτυου με τα win7?
  7. Απο φωτογραφία η G80/85 πως παει? μετράει?
  8. Έχω slider 90 cm, standycam flycam, τρίποδα. Φώτα δεν χρησιμοποιούμε προς το παρρον και οι μηχανές είναι μια sony a57 kai μια nikon d60 για φωτογραφιες (με 18-55 μαμισιους φακους)
  9. Σε ευχαριστώ, ξέρεις καμιά φορά είμαστε κολλημένοι - προκατειλημένοι με κάποια πράγματα μονο και μονο λόγω "brand" Καπως έτσι ειμαι με την Panasonic. Αναγνωρίζω - σύμφωνα με τα τεστ στο Youtube - οτι ειναι ίσως η καλύτερη επιλογή σε αυτη την κατηγορια, αλλά δεν με πείθει αυτό το "lumix". Ξέρω οτι δεν είναι σοβαρό κριτήριο... Γιαυτό το ψάχνω μήπως βρω αντικαταστάτη.
  10. Εμπειρία υπάρχει, οπως υπάρχουν και κάποια αξεσουαρ, ομως το θέμα ειναι οτι δεν εχω εμπειρια απο τις δυνατοτητες των νεων μοντέλων. Είμαι ανάμεσα στην sony α6300 (αλλα δεν μου αρέσει λόγω μεγέθους Mirroless) και στην canon d80. Κάπουα αλλη πρόταση?
  11. Βρίσκομαι στην φάση έρευνας για να αγοράσω μια μηχανη μέχρι 1000 ευρώ η οποία θα χρησιμοποιηθεί για γυρίσματα μικρών διαφημιστικών βίντεο αλλα και φωτογραφιών. Με ενδιαφέρει κυρίως dlsr αλλά δέχομαι προτάσεις και για mirrorless. Ευχαριστώ
  12. Ναι θα βόλευε έτσι. Το θέμα ειναι πως δεν ξέρω πως να συνδέσω την ημερομηνια ληξης με την λιστα που θα εμφανίζει τα λυγμενα. Αν κάποιος μπορεί να το φτιάξει, ας μου στείλει μνμ. δεν εχω προβλημα να πληρώσω γιαυτό!
  13. Φαντάζομαι: πολλές καρτέλες πελατών σε φύλλα μεσα σε ενα excel. στην καρτελα του πελάτη εκτος απο κάποια βασικά στοιχεία του θα εμφανίζει ένα πεδίο που θα λέγεται "ημερομηνία ειδοποίησης". Όταν λοιπον φτάσει η ημερομηνία "¨ειδοποιησης" θα ηθελα, άσχετα σε πιο φύλλο (καρτελα πελατη) χτυπάει αλαρμ λόγω λήξης της ημερομηνιας, να μου στέλνει email ή να εμφανιζεται με κάποιο τρόπο συνολικά, το ποιες καρτέλες πελατών έχουν ληγμένη "ημερομηνια ειδοποιησης" Αυτο!
  14. Με αυτο τον τρόπο θα εμφανίζει χρωματιστά πλαίσια στα ληγμένα έτσι? καλώς! βεβαια αν υπάρχει κάτι άλλο ποιο ολοκληρωμένο καλά θα ήταν.
  15. Καλησπέρα, Αναζητώ τρόπο να διατηρώ καρτέλες πελατών που μέσα θα υπάρχει και η οικονομική κίνηση τους και επιπλέον να εμφανίζει με κάποιο τρόπο ειδοποίηση οτι έληξε η συνδρομή του και θα πρέπει να πληρώσει. Κατα προτίμηση σε Ofiice (Excel, access klp) ή οτι άλλο υπάρχει. Ευχαριστώ
  • Δημιουργία νέου...