Προς το περιεχόμενο

dreaming123

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    2.613
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

  • ΝΙΚΗΤΗΡΙΕΣ ΗΜΕΡΕΣ

    1

Σχετικά με dreaming123

  • Ημερομηνία γέννησης 11/12/1982

Πληροφορίες προφίλ

  • Φύλο
    Άνδρας

Πρόσφατες Επισκέψεις

20.485 προβολές προφίλ

dreaming123's Achievements

  1. Εγώ για γυμναστήριο τα πήρα αν δεν μαζέψουν στο πλύσιμο απλά θα φάω παραπάνω να μου έρθουν στα μέτρα μου .xaxaxa
  2. Παρέλαβα και εγώ σήμερα. Αποστολή 19 Απριλίου . XL έπαιρνα xl πήρα αλλά αυτή την φορά είναι πιο μεγάλα σαν μέγεθος. Τα large σε γυναικεία είναι κομπλέ.
  3. dreaming123

    Playstation Consoles

    ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ: 01/05/2024 11:47 μμ

    • Πώληση
    • ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΟ

    Πωλούνται οι παρακάτω κονσόλες: Playstation 1-2 από 40€ Psp 45€ Playstation Vita 120€ (δίνεται έτοιμο χακαρισμενο με κάρτα μνήμης και games και μπορείτε να βάλετε οποία θέλετε εύκολα μέσω wifi) Στέλνω αναλυτικές φωτογραφίες σε pm. ΚΡΑΤΗΜΕΝΟ Playstation 2 games προτείνετε μου τιμές αλλά ΠΡΟΣΟΧΗ είναι Γερμανικές εκδόσεις δεν έχουν Αγγλικά. Psvita games προτείνετε μου τιμές. Psp games προτείνετε μου τιμές. Προτιμώ τα games να δωθούν μαζί τις κονσόλες. Κατάθεση χρημάτων και άμεση αποστολή με boxnow ή με όποιο τρόπο επιθυμείτε με δικά σας έξοδα αποστολής. Δείτε αξιολογήσεις μου για αξιοπιστία.

    40 €

  4. Ξεκινά ecdl για να βάζεις σωστά παραθέσεις γιατί έψαχνα να δω τι έκανες. Ναι κλειστά τα σχολεία την επόμενη εβδομάδα ανοίγουν.
  5. Απλά χρήμα και χρόνο σε σχέση να παίξεις κορώνα γράμματα με την υγεία σου. Εγώ 2 φορές το μήνα μια τη Πέμπτη που πήγα και μια σήμερα το βράδυ που θα ξανά πάω. Δεν παίζει αν δεν έχει ψηθεί το κοτόπουλο εντάξει μια σαλμονέλα δεν είναι τίποτα 😂 Εντάξει μην βγαίνουμε συνέχεια εκτός θέματος. Εσείς πήγατε την είδατε; Για εμένα αξίζει 10'.
  6. Θα φάω και ένα μεγάλο 🍿 για πάρτη σου 😁
  7. Δεν είναι λάθος. Αφού έφτασε τα 100 μηδένισε το κοντέρ και ξεκινάει από την αρχή 1. Οπότε δεν πληρώνει εισιτήριο;
  8. @smpan123 μα από την αρχή το είπα 😁 Καταλαβαίνω τι θέλει να πει αλλά μάλλον εσύ δεν κατάλαβες ότι σε φαγητό παίζει θέμα υγείας αν δεν είναι καλό σε ταινία απλά θα χάσεις χρήμα και χρόνο. Εννοείται ο καθένας έχει την γνώμη του και είναι σεβαστή. Πάω να κλείσω εισιτήριο να ξανά πάω το βράδυ να την δω ✌️
  9. Οπως συγκρίνεις κωμική σειρά με horror ταινία έτσι συγκρίνεις και φαγητό με ταινία? Εκτός αν κάποιος πήγε είδε την ταινία και βγήκε με μυωπία. Και το είπα οτι είμαι προκατειλημμένος υπέρ τους. Μόνο όσες δωρεές έχουν κάνει με χρήματα που μάζεψαν και έβαλαν και οι ίδιοι εμένα μου αρκεί για να δώσω 8€ για την ταινία τους.
  10. Oχι στις 1000 καλύτερες αλλά στις 1000 πιο δημοφιλείς αυτή τη περίοδο τελείως διαφορετικό το καλύτερες απο δημοφιλείς. Τελοσπάντων εγω δεν είμαι δικηγόρος τους και είμαι προκατειλημμένος υπερ τους γιατι ειδικά τον Σάκη τον γνωρίζω επι εποχής game over και είναι αληθινός απο τότε και παρά την επιτυχία του σαν uh δεν έχει αλλάξει.
  11. Aφου υπάρχει σύγκριση ερμηνείας μεταξύ κωμικής σειράς με horror ταινία (καλή κακή ο καθένας έχει τη γνώμη του). Eίναι σαν να συγκρίνεις god of war με forza horizon.
  12. Ok! Oπότε και στα video games το god of war είναι κλάσεις καλύτερο απο το forza horizon.
  13. Έχει βγει έκδοση horror το καφέ της χαράς;
  14. dreaming123

    DJI RSC 2 Gimbal

    ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ: 29/04/2024 08:19 μμ

    • Πώληση
    • ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΟ

    Πωλείται το Gimbal DJI RSC 2 σε καλή κατάσταση πλήρως λειτουργικό. Δίνεται οτι φαίνεται στις φωτογραφίες. Με καλώδιο φόρτισης. (χωρίς καλώδια σύνδεσης για κάμερα Sony συνδέεται κανονικά ασύρματα) Κατάθεση χρημάτων και άμεση αποστολή με boxnow ή με όποιο τρόπο επιθυμείτε με δικά σας έξοδα αποστολής. Δείτε αξιολογήσεις για αξιοπιστία.

    250 €

  • Δημιουργία νέου...