Προς το περιεχόμενο

elsaladin

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    4
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

elsaladin's Achievements

Contributor

Contributor (7/15)

  • Πρώτο Μήνυμα
  • Εκκίνηση Συζήτησης
  • 1 Εβδομάδα Μετά
  • Ένα Μήνα Μετά
  • 1 χρόνο Insomniac

Πρόσφατες Διακρίσεις

2

Φήμη

  1. Παιδιά ευχαριστώ πάρα πολύ για τις προτάσεις σας.
  2. Για να τελειώσουμε το θέμα των δόσεων. Ναι έχω πιστωτική. Σκοπό έχω να δώσω 600 ευρώ προκαταβολή και να το σπάσω το υπόλοιπο σε 4 δόσεις. Οθόνη δεν έχω σκοπό να αλλάξω προς το παρόν και τα παιχνίδια που παίζω επειδή ρώτησε κάποιος είναι τα : 1) World of tanks 2) World of warships 3) Dark souls 3 ( το οποίο στο χαλασμένο pc δεν έτρεχε) 4) For honor (όταν βγει) Ούτε εμένα με τρελαίνει το eshop αλλά δε βλέπω να υπάρχει άλλη ορατή λύση με βάση αυτά που ζητάω.
  3. Πρώτα απ όλα σας ευχαριστώ όλους πολύ για τις απαντήσεις. Το λειτουργικό βγαίνει off από το budget. Όσον αφορά το πως θα το πληρώσω αυτό είναι δικό μου θέμα εννοείται ότι θα πάει σε δόσεις ένα μικρό μέρος. Δεν υπάρχει περίπτωση να το στήσω μόνος μου γιατί έχω επίγνωση της ασχετοσυνης μου. Προτιμάω ελληνικό site για να έχω και το οποίο Support σε περίπτωση προβληματος. Αν έχετε να προτείνετε κάτι διαφορετικό με την αφαίρεση του λειτουργικού θα το εκτιμούσα να μου το κοινοποιουσατε Και πάλι παιδιά σας ευχαριστώ όλους για τη βοήθεια
  4. Καλησπέρα σας, Μετά από αρκετά χρόνια και αφού ο αρκετά παλαιός υπολογιστής μου έκαψε διαδοχικά δύο κάρτες γραφικών στα δύο χρόνια, αποφάσισα επιτέλους να αγοράσω ένα νέο υπολογιστή. Θα ήθελα τη βοήθεια λοιπόν για να φτιάξω ένα καλό μηχάνημα. Θα ήθελα όλα τα parts να τα πάρω από ένα κατάστημα για να μπορέσω να δώσω μία προκαταβολή και τα άλλα σε δόσεις. Ποσό που διαθέτουμε : 1000 ευρώ Χρήση υπολογιστή : Gaming Ειδικά προγράμματα που θα χρησιμοποιήσουμε: - Αν στη σύνθεση χρειαζόμαστε οθόνη? Αν όχι ποια οθόνη έχουμε και αν σκεφτόμαστε να αγοράσουμε μελλοντικά μια άλλη: Όχι , (LG Flatron E2250V , 22'') Αν στη σύνθεση χρειαζόμαστε και πληκτρολόγιο,ηχεία,ποντίκι: Όχι Τοποθεσία στην οποία βρισκόμαστε ( για την επιλογή κατάλληλου καταστήματος). Αθήνα. Αν τα κομμάτια που θέλουμε να αγοράσουμε θέλουμε να είναι απο ένα κατάστημα ή επιθυμούμε την αγορά απο διαφορετικά καταστήματα: Όλα από το ίδιο κατάστημα Αν επιθυμούμε να συναρμολογηθεί το σύστημα στο κατάστημα(στην περίπτωση που δεν γνωρίζουμε πως να το συναρμολογήσουμε) ή το σύστημα θα στηθεί απο τον ενδιαφερόμενο: Συναρμολόγηση από το κατάστημα Αν επιθυμούμε λειτουργικό σύστημα και πιο: Windows 10 ​ Σας ευχαριστώ πάρα πολύ για τη βοήθειά σας.
  • Δημιουργία νέου...