Προς το περιεχόμενο

yannis27gr

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    3.553
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

  • ΝΙΚΗΤΗΡΙΕΣ ΗΜΕΡΕΣ

    3

2 ΑΚΟΛΟΥΘΟΙ

Σχετικά με yannis27gr

  • Ημερομηνία γέννησης 18/10/1973

Πληροφορίες προφίλ

  • Φύλο
    Άνδρας

ΑΛΛΑ

  • Τοποθεσία
    Thessaloniki

Πρόσφατες Επισκέψεις

22.859 προβολές προφίλ

yannis27gr's Achievements

Crazy Insomniac

Crazy Insomniac (15/15)

  • 10 Classifieds
  • Μηχανή Δημοσιεύσεων Σπάνιο
  • Πρώτο Μήνυμα
  • Collaborator
  • Εκκίνηση Συζήτησης

Πρόσφατες Διακρίσεις

10,9k

Φήμη

  1. yannis27gr

    TV Season 2023-2024

    Το βλέπω αυτη τη στιγμή. Είμαι στο επεισόδιο 6. Πολύ δυνατό σήριαλ. Το θεωρώ καλύτερο από το 3 body problem. Ελπίζω να έχει ικανοποιητικό φινάλε.
  2. Όχι μόνο δεν μπορεί να σου κάνει κάτι αλλά έχεις πληρώσει ενοίκια τα οποία δεν έχουν δηλωθεί στην εφορία, άρα μπορείς να του κάνεις καταγγελία για φοροδιαφυγή.
  3. Νταξ, η σειρά γαμάει, τα έχετε πει, μην τα επαναλαμβάνω κι εγώ. Ένα πράμα μόνο: Τόσο πολύ βρέχει στην Ιαπωνία; Την περίοδο μουσώνων στην Ινδία πιο λίγο νερό ρίχνει. Ήλιο δεν είδαμε ντιπ!
  4. ΟΚ, ενδιαφέρουσα σειρά. Κάπως ξεχειλωμένη, όπως συμβαίνει με τις περισσότερες. Αν δηλαδή ήταν 4 επεισόδια θα ήταν σαφώς πιο "γεμάτα". Αλλά με το να υπάρχουν τόσα κανάλια και τόση ανάγκη να τα γεμίσουν με original πρόγραμμα οδηγεί στο φαινόμενο του ξεχειλώματος. Πάντως αυτό που μου έκανε εμένα περισσότερη εντύπωση είναι που έχουν χεσμένο το κοριτσάκι. Τις μισές και πάνω φορές που ρωτάει/λέει κάτι, απλά δεν του δίνουν καμία απάντηση/σημασία
  5. Γιατί δεν ρωτάς στον ΟΑΕΔ για σιγουριά; Εμπιστεύεσαι περισσότερο τι θα σου πει κάποιος εδώ;
  6. Είναι άλλο πράγμα να σε ζορίζει το εργασιακό περιβάλλον κι άλλο να τα παρατήσεις κι από γραφείο να πας οικοδομή. Επειδή έχω κάνει χρόνια οικοδομή στο λέω. Είναι ζόρικη δουλειά. Καλή επιτυχία σε ό,τι αποφασίσεις!
  7. Διατροφολογία σημαίνει οτι πάλι θα είσαι σε γραφείο. Μείνε σε τεχνικό επάγγελμα αφού θες δράση. Δεν είσαι μεγάλος και αφού νιώθεις ότι πνίγεσαι, κάντο. Υ.Γ. Έχεις εμπειρία από δουλειές σε οικοδομή; Να χάσεις την άνεση του γραφείου και να δουλεύεις έξω είτε έχει 0 βαθμούς είτε 40;
  8. Το έχω κάνει. Δεν ήταν καλή επιλογή. 1. Χωρίς ρεπό σημαίνει ότι πολύ σύντομα όλες οι μέρες θα σου φαίνονται ίδιες και θα χάσεις την όποια όρεξη για δουλειά. 2. Οι 11 ώρες θα γίνουν 12+ 3. Διαμονή-διατροφή να περιμένεις χαμηλής ποιότητας. Αν έχεις μεγάλη ανάγκη τα χρήματα, ΟΚ.
  9. Έχει πολύ καλή ατμόσφαιρα αλλά πάει αργά. Αργααααά. Το χειρότερο όμως είναι το φινάλε που το βρήκα εντελώς αχαρακτήριστο. Αφού νόμιζα ότι μου έκαναν πλάκα... 6/10 λόγω της ατμόσφαιρας και μόνο.
  10. Πάντως για το τυπικό της υπόθεσης, αναφορικά με τον τίτλο του νήματος, το να ξεκινά από 694 δε σημαίνει απαραίτητα ότι είναι αριθμός vodafone.
  11. Ό,τι και να σου πουν, στη θέση σου θα πλήρωνα δικηγόρο για να με καθοδηγήσει.
  12. yannis27gr

    True Detective

    Θα σας το χαλάσω αλλά εμένα μου άρεσε η 4η σεζόν. Φυσικά δεν μπορεί να φτάσει την 1η, ούτε τη 2η αλλά είναι ισάξια της 3ης. Γενικά έχω δει πολλές καλές σειρές φέτος. Slow horses, Godfather of Harlem, Fauda, Lawmen, κτλ. Ίσως να είναι ότι δεν έχω τρελές απαιτήσεις από μια σειρά. Είναι και θέμα γούστου. Το the Bear το εκθειάζουν, εγώ δεν άντεξα να δω 2ο επεισόδιο, δε μου άρεσε η μιζέρια των ηρώων. Το Reacher το βρήκα γελοίο κι εκτός ύφος βιβλίων (δεν άντεξα ούτε το 1ο επεισόδιο ολόκληρο να δω). Νομίζω πώς αν η σειρά αυτή είχε άλλο τίτλο και γλίτωνε τη σύγκριση θα πήγαινε καλύτερα.
  13. Έχω φίλο που πήγε να σπουδάσει Αγγλία και δεν είχε ούτε lower. Σε μερικούς μήνες τα μιλούσε σαν μητρική. Λογικό κι αναμενόμενο, αφού ήταν υποχρεωμένος να τα μιλά στο κολλέγιο, στις συναναστροφές, κτλ Η βιωματική μάθηση απαιτεί βίωμα. Δεν μπορείς να πετύχεις βιωματική μάθηση με ιδιαίτερα μαθήματα, 1-2 ώρες την εβδομάδα. Απαιτεί να ζεις σε ένα ξένο τόπο και να είσαι υποχρεωμένος να μιλήσεις μια ξένη γλώσσα, όσα λάθη κι αν κάνεις. Αυτό το "θέλω να μάθω να μιλάω" έχει λογική όταν ξέρεις ήδη μια γλώσσα, έστω και σε intermediate επίπεδο, αλλά δεν έχεις κάνει επαρκή εξάσκηση στο κομμάτι της ομιλίας και δε νιώθεις άνετα να εκφραστείς προφορικά. Αλλά να ξεκινήσεις από το 0 και να θεωρείς ότι μέσω ιδιαίτερων μαθημάτων θα μάθεις λεξιλόγιο και γραμματική χωρίς βιβλία και γραπτές ασκήσεις, είναι για μένα ουτοπικό.
  14. yannis27gr

    Προτάσεις βιβλίων

    Ναι, το έχω στο πρόγραμμα. Θενξ!
  15. Έχουν γίνει τέτοιες προσπάθειες, καθώς και συναντήσεις μελών -εγώ έχω πάει σε 2-3 στη Θεσσαλονίκη. Πριν αρκετά χρόνια. Δεν ξέρω αν γίνονται πια.
  • Δημιουργία νέου...