Προς το περιεχόμενο

The_Judas

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    6.839
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

  • ΝΙΚΗΤΗΡΙΕΣ ΗΜΕΡΕΣ

    1

3 ΑΚΟΛΟΥΘΟΙ

Πληροφορίες προφίλ

  • Φύλο
    Άνδρας
  • Τοποθεσία
    Θεσσαλονίκη
  • Ενδιαφέροντα
    Μουσική-κινηματογράφος-διάβασμα-αθλητισμός.

ΑΛΛΑ

  • Τοποθεσία
    Θεσ/νίκη

Πρόσφατες Επισκέψεις

20.697 προβολές προφίλ

The_Judas's Achievements

  1. μονο αν ζεις σε χωριο με δικο σου σπιτι οπου παραγεις λαχανικα/αβγα κλπ. Επισης αν ζεις σαν φοιτητης τρωγοντας σε λεσχη κλπ.
  2. The_Judas

    Oppenheimer (Nolan, 2023)

    οι 3 ωρες περασαν γρηγορα χωρις να κουρασει η ταινια αλλα αντι να δωσει εμφαση στην ουσια, δηλαδη στην επιστημη, στην ιστορια, στην προσωπικοτητα του ... εδωσε υπερβολικη εμφαση σε μια προσωπικη διαμαχη του Οπι με τον Στραους...
  3. η εθνικη και η γιουρο δεν τα μειωσαν.
  4. The_Judas

    Oppenheimer (Nolan, 2023)

    Η ταινία είναι καλογυρισμένη και με καλές ερμηνείες και όπως πάντα με δραματική μουσική. Το πρόβλημα είναι ότι για άλλη μια φορά δίνεται πολιτική διάσταση στην ταινία... ενώ όπως πάντα πρέπει να υπάρχει κάποιος διαβολικά κακός αντίπαλος του πρωταγωνιστή για να έχει ενδιαφέρον η ταινία. Οχι ο Στράους δεν ήταν κακός και κομπλεξικός στην πραγματικότητα, ούτε ήταν οσιομάρτυρας ο Οπενχάιμερ. Ο Στράους ήταν σημαντική προσωπικότητα του προγράμματος, όχι κάποιος τυχαίος. Ο Οπενχάιμερ δεν εφτιαξε την βόμβα μόνος του, ήταν όμως ο επιστημονικός διευθυντής και Στράους ο προιστάμενός του αν το δούμε πρακτικά. Ο Στράους δεν ήταν παράλογος να αφαιρέσει τις διαπιστεύσεις του Οπι, εφόσον πράγματι πήγαινε κόντρα στην βόμβα υδρογόνου, την στιγμή που την είχαν οι Ρώσοι. Η σκέψη της επιτροπής ήταν λογική. Λογικό ήταν να έχει τύψεις και ενδιασμούς που κρατούσαν όμως πίσω το πρόγραμμα. Δεν γίνεται να έχεις και την πίτα ολόκληρη (ο ήρωας που έφτιαξε την βόμβα) και τον σκύλο χορτάτο (να είσαι ο ήρωας που πολεμάει ενάντια στην χρήση της ... λες και είναι ανακάλυψη on-off). Γι' αυτό και άλλωστε δεν τον κατηγόρησαν για προδοσία αλλά τον έβγαλαν από το πρότζεκτ. Τον ευχαρίστησαν για την προσφορά του αλλά από ένα σημείο και μετά είχε μάλλον δεύτερες σκέψεις και ανασφάλειες και δεν θα μπορούσε να προσφέρει περισσότερα. Επίσης η υπόνοια ότι οι Ιάπωνες θα είχαν παραδοθεί, δεν στέκει ιστορικά. Μιλάμε για μια χώρα που είχε πιλότους καμικάζι, μια χώρα που εξεφτέλιζε ή εκτελούσε κατά χιλιάδες τους συμμάχους όταν παραδίδονταν γιατί το θεωρούσε ατίμωση.
  5. οτι ειναι χαμηλα τα επιτοκια ειναι... αλλα δεν τα κατεβασαν αλλα τον τελευταιο καιρο... τα παρακολουθω για αυτο το λεω.
  6. ολες οι επιλογες που εχεις αναφερει ειναι τραπεζες/brokers επενδυτικες (medirect, n26 κλπ)
  7. καλυτερα οχι ολα τα χρηματα. ας βαζει οσα χρειαζεται. εχει βεβαια προστασια καταθεσεων μεχρι 100.000 ευρω απο το κρατος της Λιθουανιας.
  8. γνωστος μου ζητησε βοηθεια απο την οικογενεια για να χειρουργηθει σε κλινικη και τα ηθελε στο χερι.. τελικα ειχε κλεισει ραντεβου στο δημοσιο και ηθελε να τα τσεπωσει. Οποτε νεοφιλελευθερη πολιτικη παντου! Ο σοσιαλισμος και τα επιδοματα νομοτελειακα οδηγουν σε φτωχοποιηση και δεν βοηθανε τον ευπαθη.
  9. The_Judas

    Μέλι

    γιατί να παίρνεις τα ρίσκα με παραγωγούς αμφιβόλου ποιότητας; Εφόσον είσαι την Θεσσαλονίκη υπάρχει ο συνεταιρισμός μελιού Χαλκιδικής-Σιθων. 12.5 ευρώ το 1.5 κιλό πευκόμελο ή ανθόμελο αλλά έχει και ότι άλλο θέλεις: http://www.honeysithon.gr/#post-1166 Αυτό έλλειπε να αγοράζαμε μέλι από Πελοπόννησο ενώ έχει τεράστια παραγωγή στην Μακεδονία.
  10. Θα μπορούσε να δουλέψει σωστά αυτή η συσκευή με επαναφορτιζόμενες; https://www.lidl-hellas.gr/p/sanitas-pifiaki-syskeyi-ilektrodiegersis-ems-tens/p10032102 ή παίζει ρόλο που οι επαναφορτιζόμενες είναι 1.2volt και οι άλλες 1.5;
  11. Η trade republic επισης δινει 4% χωρις συνδρομη (μεγιστο ποσο 50.000 και ανοιχτα τα χρηματα) η εθνικη τραπεζα εχει 15μηνη με 1.9%.
  12. The_Judas

    Τουρισμός για όλους

    κανω την αιτηση για ηλικιωμενο συγγενη και εχω κανει ταυτοποιηση με κωδικο και με το sms απο το gov. το τηλεφωνο που θα δηλωσουμε μετα στην αιτηση και το email θα πρεπει να ειναι ιδια με του δικαιουχου;
  13. Λογικά παίρνει τις g all. Με λίγο ψάξιμο στο ιντερνετ έχει αυθεντικές με 7-10 ευρώ. Από jumbo δεν θα έπαιρνα...Σίγουρα θα υπάρχουν και καλές συμβατές αλλά δεν έχω δοκιμάσει κάποιο συμβατό μοντέλο για να προτείνω.
  14. Συνομωσιολογία 101: Ξέχασε να γράψει ότι ο Bankman είναι Εβραίος (και ο Ζελένσκι) οπότε κόβεται από το 1ο εξάμηνο. rookie mistake
  15. δεν εχω λαβει κανενα μηνυμα ουτε εγω ουτε οι 3 συνδικαιουχοι. δεν ισχυει η χρεωση για κοινους λογαριασμους;
  • Δημιουργία νέου...