Προς το περιεχόμενο

unseen

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    10
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Πρόσφατες Επισκέψεις

Η εμφάνιση επισκεπτών είναι απενεργοποιημένη ή δεν έχετε πρόσβαση σε αυτή.

unseen's Achievements

  1. unseen

    Cisco app

    Πρεπει να φτιαξω ενα app για την Cisco που απευθυνεται σε οσους ενδιαφερονται να εργαστουν εκει. Υπαρχει ενα μικρο κομματι ερευνας που πρεπει να γινει στο προτζεκτ για τυπικους λογους περισσοτερο. Οσοι μπορειτε βοηθηστε. 9 ερωτησεις πολλαπλης επιλογης ειναι. https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfsXfqeC5gmWIFduLw0G5E1XWDe6Gp1EKcQK5o4fE-fSHvMbA/viewform?usp=sf_link Ευχαριστω!
  2. Πριν λιγο καιρο το Flybreak.com κερδισε σε ενα διαγωνισμο για μια θεση στο https://websummit.net Θα επισκεφθει το event καποιος; Αν ναι θα χαρω να συναντηθουμε.
  3. Ετυχε να τον εχω καθηγητη πριν καμια δεκαρια χρονια οντως σε νυχτερινο λυκειο της Θεσσαλονικης. Ειχαμε πιασει κουβεντα μερικες φορες περι θρησκειας και οντως ειχε αυτο το κολλημα με τον Παισιο. Στο μαθημα ηταν αψογος μπορω να πω, και γενικα σαν ανθρωπος μου φανηκε ανοιχτο μυαλο.
  4. Ευχαριστουμε Εγραψε προσφατα η εφημεριδα το ΒΗΜΑ ενα αρθρο για εμας: http://www.tovima.gr/society/article/?aid=710682
  5. Καλησπερα, Περυσι το καλοκαιρι πανω σε μια συζητηση που ειχα με εναν φιλο (και οι δυο ειμαστε προγραμματιστες) μας ηρθε η ιδεα να φτιαξουμε μια σελιδα/εφαρμογη που ο χρηστης να εισαγει ενα ποσο που ειναι διατεθιμενος να δαπανησει, ημερομηνιες και αριθμο ατομων και εμεις να του επιστρεφουμε ταξιδιωτικα πακετα (πτηση + ξενοδοχειο) που πληρουν τα κριτηρια του. Ετσι μετα απο μερικους μηνες δουλειας καταφεραμε να αποκτησουμε προσβαση στα δεδομενα του skyscanner και του booking.com. To αποτελεσμα ειναι η δικη μας μικρη startup http://www.flybreak.com . O σκοπος της ειναι να δινει απαντησεις σε τετοια ερωτηματα: 2 ενηλικες και 1 παιδι που μπορουν να πανε για 4 μερες με 600 ευρω συνολικα για εισητηρια και ξενοδοχειο. Να τονισω οτι δεν εχουμε μια βαση απο την οποια αντλουμε αποτελεσματα. Τα πακετα φτιαχνονται δυναμικα εκεινη τη στιγμη με βαση τα κριτηρια του χρηστη. Αν θελετε περισσοτερες τεχνικες πληροφοριες ευχαριστως να τις μοιραστω. Θα εκτιμουσα πολυ τις οποιες παρατηρησεις σας. Ευχαριστω! Υγ.Ειμαστε σε beta ακομα
  6. Καλησπερα, ναι γνωριζω περι precomplied αλλα δεν ειναι ιδιαιτερα ευκολο να γινει κατι τετοιο σε IIS. Εχω μιλησει και με τους ανθρωπους αυτου του site http://getseojs.com/αλλα και αυτοι δεν ειχαν να μου προτεινουν κατι αμεσα. Ειναι μεσα στα πλανα μου να δοκιμασω αυτο https://github.com/greengerong/Prerender_asp_mvc αλλα επειδη χρησιμοποιω azure ειναι λιγο μπερδεμα. Ρωτησα μηπως γνωριζετε καποιο πιο ευκολο τροπο για να γλυτωνα την φασαρια. Υγ. Το stack μου ειναι IIS+MVC+Razor+Angularjs
  7. unseen

    Ξεκινώντας στο web design

    Ενα site που μπηκε απο την πρωτη στιγμη στα αγαπημενα.
  8. Δεν ξερω αν εχει αναφερθει πιο πριν αλλα αυτο το site αρχιζει να μου αρεσει πολυ.
  9. Χαιρετω, Ποια ειναι η καλυτερη λυση κατα τη γνωμη σας για web apps φτιαγμενα σε AngularJs ή καποιο παρομοιο framework. H google προσθεσε την επιλογη rendering στο webmaster tools αλλα δεν φαινεται να δουλευει σωστα τουλαχιστον στο δικο μου site. Αν κανετε δεξι κλικ view source θα καταλαβετε τι εννοω.
  10. unseen

    JavaScipt Marker APIs

    Ξερω εχουν περασει μερικες μερες απο την τελευταια απαντηση απλα θα ελεγα αν ακομα ψαχνεσαι να κοιταξεις και το leafletjs. Χρησιμοποιει το mapbox για τα tiles. Tα markers προσθετονται πολυ ευκολα ετσι L.marker([51.5, -0.09]).addTo(map)
  • Δημιουργία νέου...