Προς το περιεχόμενο

GLA

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    335
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Πρόσφατες Επισκέψεις

670 προβολές προφίλ

GLA's Achievements

  1. Δεν την χθες αδερφέ είναι εξαιρετικη σειρα. Και οι 2 σεζόν μια και μια είναι.
  2. Μα αυτό λέω για Gaming που κάνουμε συνήθως μετά τα 4.8 4.9 δεν έχει νόημα η διαφορά που θα δούμε είναι δυσανάλογη των θερμοκρασιων που ανεβαίνουν και του ρεύματος που καίει. Τους έστειλα mail περιμένω απάντηση αύριο. 10 15 μέρες μου είχαν πει στις 25 έκανα την παραγγελία. Σκεφτομαι να τον κρατήσω στα 4.8 με <1.25volt πιστεύω θα είναι εφικτό με την μητρική που πήρα αν πετύχω έστω μέτριο cpu. Fps θα πάρω κυρίως με καλό OC της gpu στα 2ghz+ παρά με 0.2ghz παραπάνω στον επεξεργαστή.
  3. Δείτε κάποια διαμάντια που δεν τα ξέρουν πολύ Απο Αγγλία Utopia Misfits Happy valley Και οι 3 μοναδικές σειρές πραγματικά μην τις χάσετε.
  4. Στην τελική πάντως πιστεύω για έναν που κάνει περισσότερο gaming αξίζει μέχρι 4.8 η cpu μαζί με αρκετά χαμηλό voltage. Τα 5 και 5+ μικρή διαφορά θα έχουν με κάποια τούμπανο gpu στα fps και το κέρδος σε θερμοκρασίες και ρεύμα θα είναι αρκετό. Δηλαδή το gain σε gaming όπως σωστά είχε γράψει ο Fulgore πριν κατι μέρες μετά τα 4.8 ειναι δυσανάλογα των κερδών.
  5. Το llc δεν αφήνει να πέσουν τα volt κάτω από το όριο που έχεις βάλει. Αν το έχεις στο off και έχεις βάλει 1.35volt υπάρχει περίπτωση να γίνει drop στα 1.3 σε κάποιο stress test και να γίνει fail. Το vdroop είναι όταν έχεις βάλει να πέρνει τόσο ρεύμα η cpu αλλά αυτή πέρνει λιγότερο. Αυτό συμβαίνει για προστασία της cpu η γιατί δεν μπορεί να αντεπεξέλθει το psu η τα vrms που δίνουν ρεύμα. Το vdroop καλό είναι να είναι στο on. Το offset δεν το πολύ καταλαβαίνω αλλά αρκετοί το χρησιμοποιουν πχ για να τρέξουν prime για να μην γίνει fail σε υψηλά voltage. Αν μπορεί κάποιος ας το εξηγήσει καλύτερα.
  6. Δευτέρα τους περνω τηλέφωνο 1850 ευρώ θα πάρουν να βρουν επεξεργαστή αλλιώς έχει και αλλού πορτοκαλιες
  7. Για παραπάνω θέλει η delid η πολύ καλή ψύξη γιατί ανεβαίνουν για πλάκα οι θερμοκρασίες ειδικά μετά τα 1.35. Πάντως έχεις άψογη cpu με 1.29 stable στα 5 και θερμοκρασίες κάτω των 85c είσαι απλας. Καλοριζικο το εργαλείο ελπίζω να το λιώσεις στο έπακρο. Εμένα βλέπω να με βγάζει την πίστη ο 8700k Έχουν έρθει όλα και ο 8700 μετά από 12 μέρες στην ίδια κατάσταση είναι.
  8. Με τι vcore είσαι στα 5? Αν είσαι στα 1.3 έχεις μια χαρά chipaki
  9. Ζητώ που καήκαμε φίλε. Κυρίως αυτοι που έχουν εξουσία είναι ανώμαλοι νομίζουν ότι μπορούν να κάνουν ότι θέλουν χωρίς επιπτώσεις. Καλή ώρα ο weinsten τώρα ο spacey και ένα σωρό άλλοι που νομίζουν ότι δεν τους ακουμπάει τίποτα αλλά πίσω έχει η αχλάδα την ουρά. Παμε γερά http://m.news247.gr/eidiseis/kosmos/olivia-moyn-o-mpret-ratner-aynanisthke-mprosta-moy.4918572.amp.html
  10. Επειδή είδα αρκετούς να ψάχνουν για μητρική με wifi Bluetooth όπως και εγώ και μιας και πήρα χωρίς πριν έψαχνα για dobgle με wifi/Bluetooth και πέτυχα το παρακάτω σε εξαιρετική τιμή και το τσίμπησα: Plug and play με windows 10 δουλεύει άψογα. Μπορείτε να γλιτώσετε δηλαδή κάποια χρήματα από μητρική με wifi/Bluetooth.
  11. Χαιρετα μου τον πλάτανο spacey http://www.iefimerida.gr/news/373054/me-hoyftose-moy-edeixe-ta-gennitika-toy-organa-kai-me-rotoyse-einai-megala-nees
  12. Εφόσον κάνει mining σε νομίσματα που ανεβαίνουν μπορεί να βγάλει αρκετές χιλιάδες ευρώ μέσα σε 1 χρόνο. Τύχη θέλει και διάβασμα σε πια νομίσματα να γίνει το mining τα οποία έχουν προοπτική.
  13. Κυρίως 8600k 8700k δεν υπάρχει τίποτα. Εχω 8 μέρες που έκανα την παραγγελία πιστεύω το πρώτο που θα έρθει θα μπει στο σύστημα μου. Αρκεί να έρθει μην πάει τέλη Νοεμβρίου
  14. Που να δεις τι γίνεται μέσα στη βουλή κάθε χώρας. Πέρα από το ότι όλοι κλέβουν τον αθώο κόσμο οι περισσότεροι είναι ανώμαλοι κτλ. Νομίζατε οτι ζούμε σε αθώο κόσμο δηλαδή?
  15. Μια από τα ίδια. Με είπαν 10 15 μέρες για να ολοκληρωθεί. Φοβάμαι ότι θα με αργήσει πολύ ο 8700k.
  • Δημιουργία νέου...