Προς το περιεχόμενο

t.katsandris

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    0
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Πληροφορίες προφίλ

  • Φύλο
    Δεν το μαρτυρώ

Πρόσφατες Επισκέψεις

372 προβολές προφίλ

t.katsandris's Achievements

  1. Από γνωστό που πήρε έμαθα πως είναι πετρέλαιο, γενικά δεν αξίζει γιατί είναι no name και αν σταματήσει τελωνείο μετράει για λαθρεμπόριο. Μπορείς να τσεκάρεις τα booster της Natura που τα έχουν στα 2 ευρώ Ελλάδα αν δεν κάνω λάθος. Σίγουρα υπάρχει μεγάλη διαφορά στη τιμή αλλά είναι η φθηνότερη νόμιμη λύση.
  2. Καλησπέρα,δεν είμαι ειδικός πάνω στο θέμα μα αν πιστεύεις πως φταίει το μοντάκι και είσαι από Αθήνα τεχνικοί υπάρχουν.Η φόρτιση πάνω στο μοντάκι είτε έχεις παντρεμένες μπαταρίες είτε όχι είναι κακή ιδέα γιατί δεν μπορεί να τις φορτίσει ταυτόχρονα η πλακέτα αλλά και να γίνει αυτό κανείς δε σου λέει πως είναι ασφαλές, στη καλύτερη των περιπτώσεων θα σπάσεις το ζευγάρι σου έτσι δηλαδή δεν θα έχουν ίδια διάρκεια ζωής γιατί η μια θα έχει φάει περισσότερο ξύλο από την άλλη και στη χειρότερη(?)Αν από την άλλη οι μπαταρίες που πήρες είναι LG HG2 να ξέρεις πως ακούστηκε οτι κυκλοφόρησαν μούφα παρτίδες της συγκεκριμένης μπαταρίας και καλό θα ήταν να τις δοκιμάσεις σε άλλο διμπάταρο μοντ για να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο.Ο φορτίστης που έχεις είναι nitecore ; Συνήθως χαλάει κάποια από τις θέσεις και σου δείχνει πως φορτίζει αλλά δεν.
  3. Εγω θα πηγαινα σε fused clapton οπως στο λινκ που εχεις απλα με πιο λεπτα συρματα για να βγει πιο ψηλα η αντισταση,στο προγραμμα που εχω για τα συρματα μου εβγαλε 0.06 ohm σε διπλη στις 5+5 σπειρες με το συρμα που εβαλες,εγω παιρνω αυτες σε συρμα για να κανω παραπανω σπειρες αλλα στον bonza μια χαρα θα παιξουν.Γενικα να ξερεις οτι οσο πιο λεπτο ειναι το συρμα τοσο πιο μεγαλη θα ειναι η αντισταση αλλα θα εχεις καλυτερη γευση ειδικα σε clapton/fused clapton(για subohm με τυλιγμενα συρματα μιλαω)βεβαια μη φανταστεις μισο ohm διαφορα...μιλαμε για πολυ λιγοτερο.Εννοειται πως θα παιξει το απλο ni80 αλλα σαν τα fused σε ντριπερ με χωρο δεν εχει.
  4. Καλησπερα! Εγω προσωπικα δεν εχω παρει γευση ντριπερ απο καποιο τανκ ακομα και εχω καταληξει με εναν ντριπερ διπλης αντιστασης Royal Hunter X απο Council of Vapor και για πιο χαλαρα εναν Doggystyle Sxk,παιζω στα 150watt στον ντριπερ με τη διπλη και στον μικρουλη 15.Εχω δοκιμασει Bonza και Pharaoh Mini και πιστευω ο μονος τροπος να δωσει τρελη γευση ο συγκεκριμενος ντριπερ ειναι με χειροποιητες αντιστασεις πλεκτες(Spanos Coils,Halo coils κτλ στο φβ)απο ατομα που εμπιστευομαι ξερω οτι απο τους ποιο ευκολους,low budget και γευσατους ειναι ο Drop αυτο το καιρο και πως ο Bonza ειναι απο τους χειροτερους που κυκλοφορησανε.Αν δεν εχεις δει ακομα τι παιζει με reviewers μπες youtube και ψαξε vapearmygr,Basilis L,vapemynoob,vapelikegeek και καπως ετσι θα βλεπεις οτι καινουριο κυκλοφορει. Αυτα τα λιγα απο εμενα και συγγνωμη αν κατι δε βγαζει νοημα μολις εφτιαξα καφε.
  5. Κοιτα το exceed d19 είναι μικρό και δεν έχει ούτε πολύ αέρα ούτε λίγο. Παίρνει αντιστάσεις 0.5 και 1,2 αλλά έχει το μέγεθος ενός μπουκαλιού 30ml chubby gorilla.(Θα ανεβασω φωτο για σύγκριση αύριο)
  6. Χαλια ειναι μην μπεις καν στο κοπο και να σου ερθει μπορει να ειναι χαλασμενη παρτιδα,εχει τυχει σε μενα και πολλους γνωστους μου που εμπιστευομαι Απο ιδιωτη σε ιδιωτη δεν εχεις θεμα κανενα.
  7. Αμα εισαι σιγουρος οτι αξιζει να το φτιαξεις επικοινωνησε με το Atmology Θέρμης ή με το Atmology στην Στρατου 27 και τα δυο ειναι Θεσσαλονικη και μιλησα με την υπευθυνη του καταστηματος,εχουν τεχνικο.
  8. ειχε αναφερθει περιστατικο στις προηγουμενες σελιδες οπου περασε ενα δεμα και το αλλο κολλησε(στο ιδιο ατομο προφανως) το ενα ηταν με υγρο αν δεν κανω λαθος και το αλλο ειχε καποιο mod
  9. Φιλε μολις ρωτησα σε μια ομαδα και ελπιζω να εχω μαθει μεχρι το βραδυ,τι εχει παθει ακριβως για αμα με ρωτησουν;
  10. Τα δικα μου 3/4 κοπηκαν και περασε ενα καρουλι συρμα μονο. Ειναι παρανομο απο εκει και περα οτι κατσει εκατσε. Κοιτα σε γειτονικες (Ευρωπαικες) χωρες που δεν εχει ακουστει μεχρι τωρα κατασχεση
  11. Συμφωνω 500% με αυτο,πολλοι μικροι ατμοποιητες παιζουν τελεια με 0,40 και 0,50 συρμα...
  12. Δεν βοηθαει σε τιποτα απολυτως αυτο,ισα ισα που αν πιασει υγρασια καταστραφηκε επειδη ειναι υγροσκοπικη η νικοτινη. Επισης πηγα στον φαρμακοποιο μου σημερα και μου ειπε πως οντως δεν υπαρχει ουτε η 72ρα σε αποθεμα στη Fagron αλλα μου ειπε οτι μπορει να βρει απο αλλη εταιρια,θα ενημερωσω το μεσημερι γιατι θα με παρει τηλεφωνο για το τι θα γινει. Δεν ξερω καν αν θα παρω ή αν θα το κοψω γιατι με τα boosters δυσκολα τα πραγματα
  13. Υπαρχει νομος απο το 2016 που απαγορευει τις διασυνοριακες συναλλαγες προιοντων ηλεκτρονικου τσιγαρου...Δεν το κανουν απο αλητεια το κανουν επειδη ηταν στο χερι τους να το περασουν σαν μετρο στο tpd.
  14. στειλε και σε μενα μια αμα μπορεις Κατα 99% μπορεις να πας σε φαρμακειο και να ζητησεις να παρει τη fagron ο φαρμακοποιος να ζητησει 100ρα ή 72ρα εγω αυτο εκανα ακομα και οταν υπηρχε ο ζαχος σαν λυση απλα επειδη ημουν αρρωστος τις τελευταιες μερες δεν εχω προλαβει ακομα να τον ρωτησω αμα του ηρθε η τελευταια που του ζητησα γιατι δεν ξερω αμα υπαρχει στοκ...
  15. Δεν γινεται να εχουν κατασχεσει μονο τον ατμοποιητη, απο που πηρες και σου ηρθαν με acs ; Παραθεση στον εαυτο μου επειδη βιαστηκα να απαντησω,τωρα διαβασα τα υπολοιπα μηνυματα,καλοατμιστα τα πραγματα !! Εγω εχω κλεισει προς το παρον με αγορες για μοντακια κτλ,ενα μηχανικο και εναν ντριπερ εχω για ολη μερα,απο υγρα τωρα φτιαχνω καβατζα με αρωματα(αγορασμενα απο αγγλια γιατι εδω δεν ειχε αυτα που ηθελα)ε τα υπολοιπα δεν ειναι ακριβα,εχω βαμβακι απο αρχες Νοεμβρη και αντιστασεις παιρνω ετοιμες στριμμενες ειτε χειροποιητες ειτε του εμποριου γενικοτερα. Εχει δοκιμασει κανεις χειροποιητες αντιστασεις ; Π.χ Spanos Coils ή Halo Coils ;
  • Δημιουργία νέου...