Προς το περιεχόμενο

SoulHunter

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    13
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Πρόσφατες Επισκέψεις

280 προβολές προφίλ

SoulHunter's Achievements

Contributor

Contributor (7/15)

  • Πρώτο Μήνυμα
  • Collaborator
  • 1 Εβδομάδα Μετά
  • Ένα Μήνα Μετά
  • 1 χρόνο Insomniac

Πρόσφατες Διακρίσεις

1

Φήμη

  1. SoulHunter

    Νέα για ChuwiHi8?

    Yπαρχει τροπος για flash Bios NA MHN συνδεσω πληκτρολογιο??
  2. SoulHunter

    Νέα για ChuwiHi8?

    μετα απο ποοοολυ ψαξιμο δεν βρηκα ακομα ακριβως τροπο για να ρουταρω το δικο μου .Ειμαι αρχαριος σ αυτα οποτε αν δεν βρω εναν οδηγο ή οδηγιες ακριβως πανω στο μοντελο που εχω δεν θελω να πειραματιστω.Αν εχεις ρουταρει τη συσκευη μπορεις να περιγραψεις λιγο την διαδικασια μπας και βγαλω καποια ακρη???
  3. SoulHunter

    Νέα για ChuwiHi8?

    εχει επιχειρησεις κανεις κατι αντιστχοιο?γτα διαβαζω πολλα και δεν εχω ξανακανει τη διαδικασια αυτη
  4. SoulHunter

    Νέα για ChuwiHi8?

    ρε μαγκες τα φωτα σας ,γιατι θα με τρελανει αυτο το ταμπλετ. εχω την εκδοση με τα δυο λογισμικα και η πρωτη που πηρα μου παρουσιασε προβλημα με την μπαταρια (drain ,υπερθερμανησ ,λανθασμενη ενδειξη φορτισης),πηγε στο service των public και μετα απο ενα μηνα αφου φιλοτιμιθηκαν να την κοιταξουν μου εδωσαν καινουργιο γτ δεν συμφερε η επιδιορθωση του παλιου.Να σημειωσω οτι ηρθε σφραγισμενο ,αλλα με κινεζικο φορτσιτη ,πραγμα που σημαινει οτι δεν μπορω να τον χρησιμοποιησω γτ δεν εχω ανταπτορα. Στα σημαντικα τωρα:Το αφησα χθες το βραδυ στην usb θυρα του κλειστου υπολογιστη μου και μετα απο 8 ωρες ειχε φορτισει περιπου στο 50% (απο 0%) το βαζω σε φορτιστες 5v 1amp και φορτιζει με εξαιρετικα αργο ρυθμο .Το εβαλα στο powerbank (5v ,2.1amp ) εκει εδειξε οτι φορτιζει κανονικα ΑΛΛΑ ενω ειχε φτασει στο 80% εκανε μια και επεσε ξαφνικα στο 59% .Ολες του οι ενδειξεις δειχνουν κανονικα οτι εχει τη σταθμη που λεει ,ακομα και με battery calibration δειχνει οτι δειχνει και το power percentage.Να σημειωσω οτι ο κανονικος φορτιστης του ταμπλετ ειναι 5v ,2,1amp . Ποσο ατυχος μπορει να ειμαι και να πηρα δευτερη συσκευη απο την αντιπροσωπεια χαλασμενη?ή ποσο fail ειναι αυτο το ταμπλετ γενικα?
  5. εγω εχω στη δουλεια αυτα τα μονιτορ https://www.skroutz.gr/s/8108760/Dell-SE2416H.html ,δεν μπορω να πω οτι δεν ειναι καλα ,αλλα μετα απο 9+ ωρες καποιες μερες φευγω με πονοκεφαλο+ οτι στο δικο μου ματι δεν ειναι πολυ ξεκουραστα.Ειναι καλα μονιτορ ομως για μετρια χρηση(σερφαρισμα ,διαβασμα κτλ).Επισης δεν ξερω τι λειτουργειες (πχ η Samsung που εχω εχει eye saver που βοηθαει αρκετα οταν καθεσαι πολλες ωρες μπροστα στην οθονη)
  6. θα προτιμουσα την lg καθαρα για το μικρο της περιθωριο γυρω γυρω ..τωρα αν θελεις νακρινουμε μεβαση τα specs δεν απεχουν και πολυ αν εξαιρεσουμε τα 75 hz vs τα 60(?) της lg
  7. φιλε καλησπερα ,εχω αγορασει την οθονη εδω και δυο βδομαδες ,ειναι πολυ καλη για τα 190 ευρω που εδωσα.Καθομαι σχετικα κοντα στην οθονη (60-70 cm ) αλλα δεν εχω παρατηρησει πιξελιασμα(προφανως το pixel density ειναι μικροτερο απο μια 24αρα ΑΛΛΑ ,η οθονη ειναι πολυ ξεκουραστη ,ζωντανα χρωματα και ειδικα αν βαλεις ταινια/παιχνιδι και κατσεις γυρω στο 1 μετρο μακρια (τοσο περιπου ειναι η ενδεικτικη αποσταση που πρεπει να κανθεσαι κανονικα) ειναι πραγματικα απιστευτη!Εγω κραταω σαν πλεονεκτηματα της οθονης το ποσο ξεκουραστη ειναι για τα ματια μου (δουλευω ολη μερα μπροστα απο δυο 24αρια DELL ) ,οτι εχει πολυ μικρο περιθωριο γυρω γυρω ,οτι εχει 3 διαφορετικα modes ,οτι ειναι 4ms μονιτορ.Σαν μειονεκτημα θα ελεγα οτι δεν ειναι ιδιαιτερα στιβαρη ,δλδ λογω της βασης της καθε δονηση μεταφερεται στην οθονη και κουναει λιγο .Βεβαια αυτο δεν μ ενοχλει μια και εχω σταματησει εδω και χρονια να βαραω/κλωτσαω το γραφειο του πισι :P. Σαν χρηση μου εχει αφησει θετικοτατες εντυπωσεις και πραγματικα αξιζει τα χρηματα της,βεβαια αν θελεις κατι πιο καλο απο αποψη αναλυσης κτλ η τιμη ανεβαινει...παντως η οθονη που σκεφτεσαι ν αγορασεις για μενα αποτελει μια τιμια επιλογη για soft gaming/browsing /social networking. ελπιζω να βοηθησα
  8. SoulHunter

    Νέα για ChuwiHi8?

    Το βλέπω εγω.. Θα καταλήξω να το ανοίξω ο ιδιος... Btw υπαρχει καποιος τροπος να βγαλεις τα Windows εντελώς?? Διάβασα παραπάνω κατι σχετικο αλλα το εχει δοκιμάσει κανεις?
  9. SoulHunter

    Νέα για ChuwiHi8?

    Καλησπέρα φιλε και καλη Χρονια Διαβασα και εγω για το bios, δεν επιχειρησα κατι γιατι δεν ηθελα να κανω καμια πατατα σε ταμπλετ δεκα ημερων, μια και δεν εχω ασχοληθεί με αυτα καθόλου, απο την αλλη παλι το γεγονος οτι υπερθεμενονταν σε βαριά χρηση, ισως εκανε καποιο κυκλωμα να τα φτυσει πριν την ωρα του. Υπαρχουν αναφορές για αλλαγή στη συνδεση της μπαταριας (ξανακολλημα ουσιαστικά). Το αστειο ειναι οτι το ταμπλετ εφερε αυτοκολλητο Quallification test PASS...
  10. το κουτι την χωραει στο πλατος αν αυτο εννοεις. το πολυ πολυ να αγορασω εναν extender και να βαλω την pcix16
  11. η απορια μου παραμενει ομως γιατι και η asus 1050 ti/4 εχει ιδιες διαστασεις με την καρτα που προανεφερα
  12. * Case : 180x400x420 (εξωτερικες διαστασεις σε mm ) no name κουτι * PSU :450 watt * Motherboard : Site: gigabyte-model h61m-s2pv * CPU :intel core i5 2310 @2.9 GHz * RAM :8 gb DDR3 * GPU:nvidia geforce gt 610 * Monitor/Resolution:SAMSUNG 27" Full HD LED-S27F350FHU EU * ΟS:windows 8.1 διαθετω το παραπανω συστημα και θα ηθελα να κανω μια αναβαθμιση στην καρτα γραφικων.σκεφτομαι να αγορασω καποια έκδοση της 1050 ,συγκεκριμενα βλεπω αυτην : Site: https://www.asus.com/us/Graphics-Cards/PH-GTX1050-2G/'"> ASUS GeForce® GTX 1050 2GB PHOENIX Fan Edition Ο προβληματισμός μου ειναι ο εξής :θα χωρεσει στο κουτι τελικα??η μητρικη ειναι πολυ compact ,εχει μονο δυο slots για μνημες ram και ουσιαστικα η 610 στο PCIx16 που ειναι συνδεμενη τελειωνει μερικα μονο χιλιοστα εκει που αρχιζουν οι μνημες ραμ.Το μηκος της 610 ειναι περιπου 148 mm ενω αυτης που θα ηθελα να αγορασω 192mm στο πλατος φανταζομαι δεν θα εχω θεμα μια και ειναι εντος του πλατους του κουτιου.Φανταζομαι χωρις να εχω προηγουμενη εμπερια οτι αν τοποθετηθει η καρτα γραφικων με το ανεμηστηρακι προς τα κατω (οπως εχει τοποθετηθει και η 610 τωρα ) δεν θα υπαρχει θεμα ουτε με το μηκος ,το οποιο θα περναει στο κατω μερος Ακριβως των μνημων ραμ ,ουτε ομως και στο πλατος μια και απο κατω απο την καρτα γραφικων δεν υπαρχει τιποτα. θα ηθελα τα φωτα σας !
  13. SoulHunter

    Νέα για ChuwiHi8?

    καλησπερα , πριν απο δυο εβδομαδες περιπου αγορασα το chuwi hi8 pro .Σε πρωτη αναγνωση ,εξαιρετικο .ταυχτατο με πραγματικα πολυ καλη οθονη. το προβλημα ειναι οτι σχεδον μετα απο 4-5 φορτισεις ξεκινησε να μου παρουσιαζει σοβαρο drain και να αναβοσβηνει η ενδεικτικη λυχνια φορτισης ενω ηταν αποσυνδεμενο.Επισης το εικονιδιο της μπαταριας εδειχνε οτι φορτιζε και ταυτοχρονα οι ενδειξεις ηταν λανθασμενες.Γενικως το ταμπλετ συμπεριφεροταν σαν να ηταν σε μονιμη φορτιση,ενω η μπαταρια ενω αρχικα διαρκουσε 4 ωρες με χρηση ,τωρα δεν ξεπερναει την 1,30.Φυσικα πηγε στο service των public.Eχει αντιμετωπισει καποιος κατι αντιστοιχο?Επειδη ειμαι ετοιμος να κλαψω τα 150 ευρω που εσκασα για να το αγορασω επειδη το ηθελα αμεσα (τρομαρα μου!) και επειδη βλεπω οτι στο εξωτερικο το 8αρι εχει πολλα τετοια θεματα ,αν εχει καποιος αντιστοιχη εμπειρια ας με διαφωτισει.
  • Δημιουργία νέου...