Προς το περιεχόμενο

BadBoy

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    1.939
  • ΜΕΛΟΣ

2 ΑΚΟΛΟΥΘΟΙ

Σχετικά με BadBoy

  • Ημερομηνία γέννησης 18/06/1988

Πληροφορίες προφίλ

  • Φύλο
    Άνδρας

ΑΛΛΑ

  • Τοποθεσία
    Θεσσαλονίκη

Πρόσφατες Επισκέψεις

Η εμφάνιση επισκεπτών είναι απενεργοποιημένη ή δεν έχετε πρόσβαση σε αυτή.

  1. Αυτή τη φορά κέρδισαν οι κράχτες Apple, πετάχτηκαν αρκετά σχόλια πιο νωρίς.
  2. BadBoy

    αγορά Google Pixel τηλεφώνου

    Σας δουλεύει δηλαδή κανονικά το WiFi calling χωρίς πειράγματα;
  3. Δεν έχω κάποιο ιδιαίτερο πρόβλημα με τη φυσική επιλογή όπως στη συγκεκριμένη περίπτωση, αυτό που με τρομάζει είναι ότι κάποιος σαν αυτόν μπορεί να σε πάρει στο λαιμό του στα καλά καθούμενα.
  4. BadBoy

    USB3.2 Gen2 Type-E

    Φυσικά και υπάρχει στην Ελλάδα, δεν είναι κάτι εξεζητημένο.
  5. Ο αποκλεισμός είναι τοπικός στη συσκευή, ουσιαστικά κάνει αυτόματη απόρριψη της κλήσης. Δε μπορείς να σταματήσεις την κλήση του άλλου από το να βγει στο δίκτυο, μπορείς μόνο να την απορρίψεις όταν φτάσει στο κινητό σου.
  6. Huawei χωρίς Google Services δυσκολεύεις πολύ τα πράγματα. Παρόλ' αυτά, το mod έχει ειδική αναφορά, δε χάνεις κάτι να δοκιμάσεις. Σε Poco πάντως δουλεύουν όλα κανονικά.
  7. Για το Galaxy Watch υπάρχει λύση με πειραγμένο λογισμικό και όλες τις λειτουργίες ξεκλείδωτες σε τηλέφωνο που δεν είναι Samsung. Τώρα αν έχεις ρολόι με proprietary λειτουργικό, δεν ξέρω τι μπορείς να κάνεις.
  8. Είναι η γρήγορη ανάλυση από το δεξί κλικ του Excel, έχει κολλήσει. Κλείσε το Excel.exe από τον Task Manager ή κάνε επανεκκίνηση τον υπολογιστή.
  9. Λοιπόν είμαι στην ιδιαίτερη θέση να παρουσιάσω αυτό το τερατούργημα: Πρόκειται για το Acer Aspire One 722 (τα θυμάστε τα netbooks; ). Το μηχάνημα ήταν ήδη αργό από όταν κυκλοφόρησε το 2012, όπως και σχεδόν όλα της κατηγορίας του. Νομίζω ότι μπορούμε να συμφωνήσουμε ότι είναι χρέπι από τα λίγα. Επειδή δεν έχει χαλάσει και λειτουργεί ακόμη, έχω φάει μια περίεργη πετριά να δω μέχρι που θα πάει. Έχω σπαταλήσει άσκοπα χρήματα και του έχω βάλει: 8GB RAM (ναι, αυτό το πράμα έχει τόση RAM και ας έλεγε ο κατασκευαστής μέχρι 4GB), SSD, WiFi 6E και BT 5.2, HD hardware video decoder. Τι έχω καταφέρει με αυτό το πείραμα; Έχω ένα μηχάνημα με μείξη παλιών και σύγχρονων τεχνολογιών που υπάρχει για backup και χρήση σε ανάγκη. Γιατί ότι και να κάνω με αυτόν τον επεξεργαστή σέρνεται και αυτό δε μπορώ να το αλλάξω. Οπότε ναι, μπορώ να δω ένα mail, να γράψω ένα κείμενο (για την ακρίβεια αυτό το post από εκεί το γράφω), να δω ένα βίντεο τοπικά. Αλλά στο internet δεν υπάρχει ελπίδα, γιατί στη σελίδα τρέχουν 100 άλλα πράγματα μαζί με το βίντεο. Επίσης θέλει υπομονή γιατί προφανώς αργεί να ανοίξει τα προγράμματα (οριακά παλεύεται, αλλά αυτό είναι υποκειμενικό). Πιο πολύ αξία για μένα έχει η ενασχόληση, δεν αντέχεται για καθημερινή χρήση όσο απλή χρήση και να κάνεις. Ας βάλει κάποιος ότι διανομή θέλει, ανθρώπινο δε θα γίνει. 60 βαθμοί σταθερά και το ανεμιστηράκι να βαράει υπερωρίες. Το μηχάνημα του αρχικού post είναι πολλές φορές χειρότερο, αλλά και τα δύο είναι απευθείας για πέταμα.
  10. Στο κάνει γενικά όταν παίζει βίντεο, ακόμη και τοπικά, ή μόνο στο Youtube και μόνο με τον συγκεκριμένο browser που χρησιμοποιείς;
  11. Για Ελλάδα συμφωνώ. Αν είσαι σε υποστηριζόμενη χώρα όμως τα Pixel είναι καλύτερη επιλογή, καθώς έχουν μεγαλύτερης διάρκειας και πιο γρήγορη υποστήριξη. Θυμάμαι το Moto G (XT1032) που είχα έπαιρνε ενημερώσεις παράλληλα με το Nexus της εποχής, ήταν απίστευτα γρήγοροι. Δεν ισχύει το ίδιο όμως και για τη Lenovo, είναι πολύ αργοί.
  12. Ναι, αλλά αυτόν τον έγραψαν να πηγαίνει με 37 και 41 (υποθέτω ότι αυτά είναι τα νούμερα από τα ραντάρ στις κλήσεις). Άρα το κοντέρ με την απόκλιση που λες θα έπρεπε να δείχνει 47 και 51. Ε δεν το είδε αυτό σε δρόμο που είχε όριο τα 30; Στην πραγματικότητα βέβαια δε νομίζω ότι έχουν τόσο μεγάλη απόκλιση σε αυτές τις μικρές ταχύτητες, αλλά σε κάθε περίπτωση αν πας με το όριο στο κοντέρ, τότε σίγουρα πας πιο αργά από αυτό σε πραγματική ταχύτητα και είσαι καλυμένος για το ραντάρ.
  13. Φαντάζομαι ότι και τα 2 laptop έχουν Bluetooth. Κοίταξε το Logitech K780.
  14. Δεν πιστεύω ότι δε μπορεί κάποιος να ελέγχει την ταχύτητά του σε οποιοδήποτε δρόμο. Απλώς είναι απόρροια της ελληνικής νοοτροπίας ότι 30=40, είναι αποδεκτό περιθώριο σφάλματος. Εδώ ισχύει, στη Γερμανία όχι.
  • Δημιουργία νέου...