Προς το περιεχόμενο

Nikiforos

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    141
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Nikiforos's Achievements

  1. Θα συμφωνήσω και εγώ με τους παραπανω! και εγω οταν πηρα την δικια μου DSLR ειχε 18-55 και μετα πηρα και 70-300 βεβαια στην δικια μου περιπτωση ο 70-300 ειναι ενας tamron και στα 300 οχι μονο εχει πολυ ζουμ αλλα εχει και λειτουργια macro και βγαζεις πχ πουλια κτλ απο μακρια σαν να ειναι απο κοντα και βολευει παρα πολυ, οποτε δεν μετανιωνω, αλλα ειναι πολλες οι φορες που θα ηθελα να ειχα εναν 18-200 ή ακομα καλυτερα 18-250 που εχει για την δικια μου (sony A) αλλα κοστιζουν πανακριβα!
  2. Καλησπέρα, βρήκα αυτό εδω σε καλή τιμή και επειδή ήδη εχω το 980 (1/16 1.2 quad core) θα το ήθελα! επισης οι 5 ιντζες μου ειναι λιγες πλεον, εχω ηδη ταμπλετοτηλεφωνο 7" αλλα ειναι μεγαλο αν και παιζει σαν κινητο, οποτε νομιζω οι 6 ειναι τελειες. Επισης το συγκεκριμενο μαγαζι το προτεινε φιλος, ειπε οτι στελνουν γρηγορα, εχει αποθηκες ευρωπη οποτε δεν εχουμε ευτραπελα και οτι ειναι αξιοπιστο. Βεβαια εχει μονο ζοπους αν και προσωπικα εγω την συμπαθω την εταιρια αυτη, κριμα οταν πηρα το 980 δεν ειχε βγει αλλο καλυτερο, η χαρα μου βεβαια κρατησε μονο 1 μηνα!!! μετα αρχισαν τα καλυτερα....σορρυ γιατι δεν μπορω να κανω κανονικα copy paste το link? http://www.zopomobile.eu/smartphones/38-zopo-zp990-plus-white.html
  3. ακριβως επειδη τα τεχνικα τους χαρακτηριστικα ειναι για κλαματα η για γελια αποφασισα να περιμενω και δεν αγορασα τπτ απο αυτα! εβαλα στο pc firefox os simulator και εχω μια χαρα firefox os για δοκιμες. Σε κινητα δεν βλεπω τοσο χρησιμο το dual boot.
  4. όλα εξαρτώνται απο τις τιμές που θα έχουν και την υποστήριξη για εφαρμογές κτλ, μην ξεχνάμε και το Firefox OS που ήδη εμφανίστηκε με 1 συσκευή και στην Ελλάδα και περιμένουμε ακόμα....αν δεν υπάρχει υποστήριξη σε επίπεδο development θα πατώσουν απλά. Προσωπικά δεν αλλάζω το android με την καμία όμως....
  5. ΑΠΑΡΑΔΕΧΤΟ!!!! σε καμία περίπτωση δεν δικαιολογείται αυτή η τακτική για ΔΗΘΕΝ προστασία επειδή κάποιος τρέχει. Με αυτή την λογική ας αφήνουμε και τους δρόμους γεμάτους τρυπες και χαλασμένους για να μην τρέχει κανεις! ας σοβαρευτούμε! το θέμα είναι οτι με τετοιους τροπους θελουν να μας ελέγχουν! εχουν ξεκινησει απο παντου! τι να πρωτοπω δεν ξερω! εχουμε καναντησει σαν ενα κοπαδι προβατα οι πολιτες που μας κανουν οτι θελουν ενα ματζο τσοπάνηδες και μας κατευθύνουν οπου θελουν αυτοί! στο τελος δεν θα μας αφηνουν να σκευτόμαστε καθολου! παρα μονο οτι και καλα θελουν το καλο μας! στο "καλο μας" θυσιαζουμε ελευθερια, δημοκρατια και πολλα αλλα θεμελιωδη δικαιωματα! οπως και να εχει οτι κλειδωνει ξεκλειδωνει. Οπως οι ιαπωνες εβαλαν τον κοφτη στα 180χλμ και βγαινει ευκολα ετσι θα γινει και με αυτο....εγω λεω σε ολους μας να βαλουνε τσιπακια να μας τερματιζουν αμα καμια φορα παθουμε Αλχαιμερ και παλαβωσουμε! και ακομα καλυτερα GPS στο τσιπακι να ξερουν που ειμαστε ανα πασα στιγμη! και οι γονεις να μην ανησυχουν για τα παιδια τους και για τους ηλικιωμενους που χανονται.....ετσι ειναι το σωστο αφου εχουμε την τεχνολογια να την εκμεταλλευτουμε! εδω θα κολλησουμε? νεα ταξη πραγματων....ερχεται μεγαλη προβατοποιηση στο ονομα του καλου, οπως φυσικα το κρινουν οι νεοταξιτες, γιατι σαν καλοι ανθρωποι που ειναι πάνω από ολα κοιτανε το καλο του πολιτη! αλλιως πως θα παιρνουν φορους αμα δεν ειμαστε καλα?
  6. Nikiforos

    Apollo Quicki 811Tablet 8' 119€

    καλησπερα! χρονια πολλα και καλα Χριστουγεννα! νομιζα πως ελεγες το 7" που εχει φτηνα τωρα γιατι δεν εχει τρελες διαφορες με το apollo ισα ισα...αλλα το 8" εχει πολλα παραπανω. Και εγω αν εκανα ανταλλαγη η σε αυτο θα πηγαινα ή σε ενα απο τα sony....αντε καλοριζικο να βγει καλο. Εγω ειμαι ευχαριστημενος με το apollo αμα δεν παθει κατι φτου φτου φτουυυυ.....δεν το αλλαζω! εχω παρει και καλο 5" κινητο τωρα και ειναι πολυ καλυτερο μονο που οι 8" εχουν διαφορα....γιαυτο δεν εχω βαλει κανενα game στο κινητο μονο στο tablet.
  7. Nikiforos

    Apollo Quicki 811Tablet 8' 119€

    καλησπέρα! οκ καλα εκανες αν βρηκες κατι καλυτερο! εγω μια χαρα δεν εχω προβλημα πλεον με το wifi. H μαμα rom ειναι πολυ καλη δε νομιζω οτι χρειαζεται κατι αλλο, για να βαλεις ομως αλλη ROM θες custom recovery, βρηκα κατι αλλα για αλλα tablets με ιδια cpu αλλα δεν ειμαι και σιγουρος αν θα παιξει, οποτε φοβαμαι να το ρισκαρω και να το χαλασω! ετσι το αφηνω με την μαμα. Γιαυτο λενε οτι δουλευει καλα δεν το πειραζεις!
  8. Nikiforos

    Apollo Quicki 811Tablet 8' 119€

    Τελικά σχετικά με το WIFI και το ZTE της wind έπαιζε καλα αλλα επειδη ειχε αλλες ρυθμίσεις! εβαλα του ΟΤΕ και το προβλημα λυθηκε! απλα δεν βαζουμε μικρα κανάλια ή AUTO! έβαλα το 8 και οχι σκετο Ν ή Β αλλά mixed, και ισχύ αν ρυθμίζεται τέρμα. Ετσι δεν εχω προβλημα τώρα...
  9. Nikiforos

    Apollo Quicki 811Tablet 8' 119€

    και εγω πηρα ενα κινητο 5" full HD και πολυ καλυτερο σε χαρακτηριστικα απο το tablet ομως 8" δεν ειναι! το καλοκαιρι εβαλα ενα καρο games και το ελιωσα ενω στο κινητο κανενα! απλα γιατι τα χερια μου αμα τα βαλω πανω σε 5" δεν βλεπεις τι πατας! για αλλα πραγματα πχ να διαβαζεις κειμενα, facebook, twitter κτλ καλυτερα το κινητο λογω καλυτερης ευκρινιας φυσικα! και εμενα μου ετυχε 2 φορες την μερα φορτιση αλλα με τα παιχνιδια! tagima εμενα δεν εχει τυχει! αν κλεισει απο μπαταρια με το που βαλω να φορτισει ανοιγει αυτοματα κανονικα. Συνηθως το αφηνω να μενει εντελως. Επιστρέφω στο θέμα του WIFI, χρειάστηκε να βγάλω εκεινο το adsl royter που ειχα στο δωματιο και παλι εχω προβληματα με το αλλο σε αλλο δωματιο, μεσολαβει μονο ενας τοιχος! το κινητο ειναι οκ αλλα το tablet οχι! τωρα θα δοκιμασω ενα αλλο ZTE (αυτο που δινει η wind σε Ν) που εχει ενισχυση σηματος στο 100% να δουμε. Το ΖΤΕ που δινει ο ΟΤΕ δεν εχει ρυθμιση για ενισχυση σηματος wifi και δεν πιανει καλα στο δωματιο μου και χανω το wifi συνεχεια!
  10. Nikiforos

    Apollo Quicki 811Tablet 8' 119€

    καλημέρα! ναι συμφωνώ με το μέγεθος της οθόνης! φαντάσου οτι το κινητο μου ειναι 5" full HD με 1GB ram, 4 πυρηνο 1.2ghz και 16gb εσωτερικη +32GB σε καρτα και δεν εχω βαλει ΚΑΝΕΝΑ παιχνίδι! ενω στο ταμπλετ εχω πολλα! απλα το μεγεθος μετράει εδώ! εγω επειδή απεξω παραλια δλδ, καφετεριες κτλ ειχα μονο το κινητο δεν ειχα προβλημα. Στο σπιτι και στο εξοχικο δεν εχω πλεον κανενα προβλημα με το δικτυο καθως ολα ο δια μαγειας έφτιαξαν όταν εβαλα τα ap wifi σε N αντί Β! στο σπιτι στην Αθηνα πχ αντι για το ZTE adsl router του ΟΤΕ που εχει και Ν, μου χαρισαν ενα της Wind σε Ν παλι και το εχω στο δωματιο και χωρις να εχω τερμα την ισχυ καλυπτει σχεδον ολο το σπιτι! μονο στην αλλη ακρη χανω το AP που δεν με πειραζει εκει. Βεβαια αν πας καπου απεξω και εισαι μακρια σιγουρα θα εχεις θεμα, εχω και το στικακι αλλα δεν εχω περασει ακομα τους drivers για android. Αν βγαλεις το πισω καπακι απο το ταμπλετ και το εχεις χωρις αυτο (εφοσον το εχω μεσα σε θηκη δερματινη) δλδ φτιαχνει το προβλημα ωστε να μην το κοψω οπως εσυ το δικο σου? συμφωνω οτι το ταμπλετακι για τα χρηματα του ηταν αριστη αγορα, το Καλοκαιρι το ελιωσα στα videos, mp3s και παιχνιδια και δεν καταλαβε τπτ! )
  11. Nikiforos

    Apollo Quicki 811Tablet 8' 119€

    Καλή δουλειά ποσταρε και τι θα κανεις μετα να το δουμε! εγω δεν ειχα προβλημα καθως ολα τα wifi router μου ειναι πλεον σε Ν (και οχι σε μακρινές αποστασεις) και ενώ εχω αγοράσει ενα usb wifi N δεν το εχω δοκιμάσει τελικά, πρέπει να περαστούν drivers για το android (τους ειχε μαζί) αλλά βαριέμαι να το κάνω. Ετυχε να παρω και νεο κινητο 5" full HD πριν το Καλοκαιρι και ελιωσα με αυτο καθως εχει τεραστια διαφορα σε ποιοτητα εικονας και οχι μονο με το tablet. Βεβαια το μεγεθος μετραει σε μερικα πραγματα οπως στα games και το summer το tablet το τίμησα δεόντως με το παραπάνω και δεν κόλλησε πουθενά!
  12. Nikiforos

    Apollo Quicki 811Tablet 8' 119€

    http://www.ebay.ie/itm/5V-2A-USB-Cable-Lead-Charger-Power-Supply-2-5mmx0-8mm-2-5x0-8-for-Android-Tablet-/140775245155?pt=UK_iPad_Tablet_Cases_Covers_Keyboard_Folios&hash=item20c6dbc563 αυτο σου κανει???
  13. Nikiforos

    Apollo Quicki 811Tablet 8' 119€

    καλησπέρα! τι γίνεται ρε παιδιά? το παρατήσατε το ταμπλετάκι? κανα νέο έχουμε? τπτ καινουριο από roms? θα ηθελα να βάλω ένα custum recovery είμαι ηδη root και να μπορώ να κάνω backup την υπαρχουσα rom απο το rom manager! ειχαμε πει κάτι παλιοτερα αλλα δεν εχω κρατήσει το αρχειο και το link εκείνο δεν δουλευει! εχει κάτι κάποιος να προτείνει? μετα απο αρκετο ψαξιμο στο forum βρηκα αυτα: http://www.slatedroid.com/topic/37836-cwm-5504-for-rk3066-tablets/ και εχω την απορια γιατι βρηκα τελικα τα αρχεια τα ειχα κατεβασει! το recovery.img μπορω να το περασω απλα με το rom manager? http://www.slatedroid.com/topic/41777-romcyanogen-10-for-rk3066-wip/page__st__140 λέτε να παίζει και στο δικό μας? βρηκα και αυτο σημερα http://tab88android.blogspot.gr/p/apollo-quicki-811.html
  14. Nikiforos

    Apollo Quicki 811Tablet 8' 119€

    παιδιά δοκιμάστε το πρόγραμμα airdroid από το googleplay είναι δωρεαν! το δοκιμασα τωρα στο ταμπλετακι και επαθα πλακα!!! δεν υπαρχει λεμε! κανει ΠΑΠΑΔΕΣ!!!! αυτο το εχει δοκιμασει κανεις? Site: https://play.google.com/store/apps/details?id=eu.codlab.int2ext&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwxLDEsImV1LmNvZGxhYi5pbnQyZXh0Il0. εγω εχω το link2sd αλλα λογικα αν εχετε αυτο δεν χρειαζεται το link2sd! με αυτο (πρεπει να ειστε root) μπορει να αντιστρεψει τα mount points μετα απο boot και ετσι η SD πλεον ειναι σαν η 2η εσωτερικη και οι εφαρμογες πανε στην εξωτερικη καρτα και λυνεται το θεμα!
  15. Nikiforos

    Apollo Quicki 811Tablet 8' 119€

    καλα μεσα απο την σελιδα γιατι το δειχνει στα 149? καλα τοσο καιρο μια αναβαθμιση σε 4.2 ακομα δεν εχουν βγαλει!
  • Δημιουργία νέου...