Προς το περιεχόμενο

Inferno_lb13

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    217
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Σχετικά με Inferno_lb13

  • Ημερομηνία γέννησης 03/06/1986

Πρόσφατες Επισκέψεις

Η εμφάνιση επισκεπτών είναι απενεργοποιημένη ή δεν έχετε πρόσβαση σε αυτή.

Inferno_lb13's Achievements

Proficient

Proficient (10/15)

  • Αφοσιωμένος
  • 10 Classifieds
  • Πρώτο Μήνυμα
  • Collaborator
  • Εκκίνηση Συζήτησης

Πρόσφατες Διακρίσεις

37

Φήμη

  1. Ακριβώς έτσι μου έχει πάει το νοίκι ναι. Ρίξε μια ματια σε παρακαλώ στα ενοίκια, με 500-600 που αναφέρεις νοικιάζεις πλέον 50-60τμ σε καθόλου ακριβή περιοχή χωρις παρκινκ κτλ κτλ. Πλέον αρχίζουν και εμφανίζονται αγγελίες τύπου 5.700, 3.500 και τέτοια ποσά. Εγω πιστεύω οτι αυτό που μένω τώρα θα μου το φτάσει 1.500 χαλαρά. Αν δεν πάρουν μέτρα θα έρθουν κοσμογονικές αλλαγές. Τα 900 μπορώ να τα δώσω, απλώς δεν θέλω γιατί το θεωρώ μαυραγοριτισμό. Βασικά όλα τα ενοίκια πλεον τα θεωρώ κλεψια. Τους έχω σιχαθεί δεν θέλω να τους δώσω ούτε τον πυρετό μου, δεν θελω να το συνεχισω αλλο γιατι χανω την ψυχραιμια μου και θα χαθει το νοημα του θρεντ το οποιο ειναι αλλο.
  2. Δεν έχουμε κάνει ακόμη αίτηση, πρώτα πρέπει να γίνουν κάποιες άλλες διαδικασίες, η αίτηση θα γίνει 12/2024 - 01/2025. το πέραμα εξετάζεται ώς back-up plan σε πρίπτωση που στραβώσει το δάνειο.
  3. Σε υπέρ-ευχαριστώ για τον χρόνο να γράψεις όλα αυτά. το ότι είναι γειτονιά από τις παλιές ειδικά εκεί που είναι το σπίτι που αναφέρω το ξέρω καλά, σχεδόν όλα τα σπίτια τριγύρω ακόμη και το μεσοτοιχία είναι συγγενείς μου ή γνωστοί μας. Το πως είναι οι άνθρωποι ειναι και ένα απο τα μεγάλα + για εμένα. Για τα σχολεία έχω ακούσει κι εγώ πολύ καλά σχόλια. το πρόβλημα είναι ότι επί 38χρόνια που είμαι εγώ τώρα είχα μηδενικές επαφές μαζί τους, μεγάλωσα με την οικογένεια του άλλου μου γονιού. τα ΜΜΜ, μεταφορες κτλ δεν μας απασχολούν καθόλου, δεν τα παίρνουμε ποτέ. με την σύζηγο δουλεύουμε μαζί. Πρόβλημα έτσι όπως το βλέπω εγώ επί του παρόντος είναι η μεγάλη απόσταση από τη δουλειά (νόμιζα ότι θα ήμαστε στο '30 χωρίς κίνηση, '45 με κίνηση) και η μεγάλη απόσταση από τους φίλους/παρέες οι οποίοι είναι όλοι μαζεμένοι παγκράτι-κυψέλη (μπορεί να ακούγεται ασήμαντο αλλά σε βάθος χρόνου μπορεί να φέρει μεγάλη γκρίνια). Η σύζηγος την πρώτη φορά που την πήγα ήταν νύχτα μετά από έξοδο και της ήρθε ένα πλάγιο εγκεφαλικό, την πήγα όμως καπάκι το επόμενο πρωί και έπαθε πλάκα. της άρεσε αρκετά και μπορώ να πω ενθουσιαστηκε, αλλά και αυτή έχει τους ίδιους ενδοιασμούς με εμένα (κίνηση, απόσταση απο παρέες, μυρωδιές), και μου είπε και αυτή ότι τουλάχιστον είναι ο Πειραιάς κοντά για μαγαζιά-ψώνια. Αυτό που μου είπε είναι μήπως αν δεν προχωρήσει το δάνειο το φτιάχναμε και δοκιμάζαμε εκει 1-2 χρόνια.
  4. Σωστός, σε ευχαριστώ. Είμαστε σε προσπάθεια παιδιού καιρό τώρα, αλλά ημασταν πολύ άτυχοι μέχρι στιγμής. Κι εγώ το σκέφτομαι πως θα είναι εκεί για το παιδί, είχα σκοπό να βάλω αυτή την παραμετρο στην κουβέντα σήμερα αλλά με πρόλαβες.. Ποια ειναι τα καλα και τα κακα κατα τη γνωμη σου?
  5. Κοντά στο καλλιμάρμαρο. μεγάλο διαμέρισμα, υπόγειο πάρκινκ, αποθήκη κτλ... έχω αυτόκινητα, δεν παίρνω ΜΜΜ, μόνο η κίνηση με νοιάζει. Αγορά, διασκέδαση δεν με νοιάζει, δεν βγαίνω σχεδόν καθόλου έτσι κι αλλιώς και αν βγω πάω με αμάξι σε άλλες περιοχές (γλυφάδα κτλ.) δεν με νοιάζει καθόλου η περιοχή να έχει κάτι τριγύρω, μόνο σούπερ μάρκετ, κανα φούρνο κτλ. τα βασικά δλδ. αν ήξερες τι έχω τραβήξει στο νοίκι μέχρι στιγμής θα μου έλεγες και 50ε τη μερα βενζίνη να ήθελα μια χαρά θα ήμουν 😅
  6. Με φοβίζει το ότι μπορεί να μην εισπράττω το νοίκι στην ώρα μου και μετά να μην μπορώ να πληρώσω το δικό μου, επίσης παλι επί της ουσίας δεν θα έχω σπίτι αφού θα μπορεί να με βγάζει ο καθένας όποτε θέλει, και τελος ένα νοίκι για αυτό το σπίτι που έχω στο πέραμα ειναι περίπου το 30% του ενοικίου που πληρώνω ΑΥΤΗ τη στιγμή... Ναι κι εγώ αυτό λέω όμως έχω μεγαλώσει με αυτό που λέει ο metal heart απο πάνω, ο ένας μου γονιός είναι απο κει και έχω μεγαλωσει με αυτό που ήθελε παντα να φύγει απο εκει με αποτέλεσμα τώρα να με αποτρέπει ο ίδιος από το να παω και αυτό με έχει φοβήσει κάπως. Ενα ακόμη θετικό είναι ότι και της γγναίκας μου της άρεσε πολύ όταν πήγαμε. Το παρκινκ με φοβίζει και εμένα γιατί εχουμε και 2 αυτοκίνητα.
  7. βασικά ναι, ρωταώ αν το Πέραμα είναι τόσο χάλια να ζει κανείς που τελικά αξίζει να μείνω στο νοίκι αλλά Αθήνα.
  8. είναι 30μετρα από την πλατεία Ηρώων. ανακαίνιση θα γίνει έτσι κι αλλιώς απλά όχι ολική αν είναι να πάρω στεγαστικό δάνειο για αγορά άλλου σπιτιού στην Αθήνα. Το θέμα είναι αξίζει να ρίξω 50-60κ π.χ. και να το φτιάξω από το 0 και να μείνω εκεί ή να χρεωθώ στεγαστικό 200κ και να μείνω Αθήνα αλλά να το πληρώνω όλη μου τη ζωή?
  9. εξήγησα γιατί ρωτάω. "το πρόβλημα είναι ότι δεν ξέρω πως είναι να ζεις εκεί γιατί είναι και βιομηχανική περιοχή" Μπορεί κάποιος να μου πει "μην πας θα το μετανιωσεις είναι επιβλαβές για την υγεία" μπορεί κάτι άλλο που δεν έχω σκεφτεί.
  10. Ασε με, η ψυχούλα μου το ξέρει. Φαντάσου σε τι σημείο έχω φτάσει....
  11. Έχω γεννηθεί και μεγαλώσει Αθήνα, έχω ζήσει και σε κακόφημες περιοχές του κέντρου αλλά και σε πιο ανεπτυγμένες πάντα όμως ζούσα μέσα στον κεντρικό τομέα Αθηνών. Τώρα όμως αντιμετωπίζω πρόβλημα, τα ενοίκια έχουν φτάσει σε σημείο του να προκαλούν γέλιο (και μετά οργή), έχω φτάσει να δίνω απο 550 που μπήκα το 2017 σε αυτό που μένω τώρα, στα 900€ και έπεται και συνέχεια. Έχω κάνει όλες τις απαραίτητες κινήσεις για να αιτηθώ στεγαστικό δάνειο τον Δεκέμβριο του 2024, το θέμα είναι ότι θέλω να έχω back-up plan σε περίπτωση που δεν πάει καλά. Έχω ένα παλιό σπίτι που μου ανήκει στο Πέραμα το οποίο μπορώ άμεσα να το ανακαινίσω ολικά και βγαίνει κάπου στα 100τ.μ. διώροφη μονοκατοικία, το πρόβλημα είναι ότι δεν ξέρω πως είναι να ζεις εκεί γιατί είναι και βιομηχανική περιοχή, τις προάλλες που πήγα μετά από 10χρόνια να τσεκάρω τι γίνεται έμεινα έκπληκτος από το πόσο όμορφο έχει γίνει σε σχέση με αυτό που θυμόμουν, ενώ το περπάτησα και όλο μέχρι το τέρμα που φεύγουν τα φερυ για Σαλαμίνα και ήταν καταπληκτικά. Η κίνηση που την τσεκάρω καθημερινά για κέντρο Αθήνα που είναι η δουλειά μου είναι νορμάλ τις περισσότερες μέρες βγαίνει γύρω στα 30-35' *Δεν θέλω σε καμία περίπτωση να περάσω το μνμ ότι το κέντρο της Αθήνας είναι ανώτερο του Περάματος, απλώς δεν ξέρω πόσο διαφορετικό-δύσκολο είναι να ζεις στο Πέραμα όντας βιομηχανική περιοχή. Φοβάμαι μήπως πάνω στην απογοήτευση μου ρίξω λεφτά και μετά το μετανιώσω. Όποιος έχει άποψη και εμπειρία παρακαλώ ας την εκφράσει.
  12. Τις τελευταίες εβδομάδες μου έχουν χακάρει 3 email, 2 φορές το facebook, το twitter και τώρα και το twitch. Σημερα κάποιος προσπάθησε να μπει στο gmail της γυναίκας μου καθώς και στο εταιρικό twitter της επιχείρησής μου. ΤΙ ΣΚ@Τ@? συμβαίνει μόνο σε εμένα? να ανησυχώ και για τράπεζες? Αυτό που καταλαβαίνω είναι ότι χακάρουν οτιδήποτε έχει σχέση με emails.
  13. Απίστευτος, σε ευχαριστώ πάρα πολύ. Το έκανα ήδη.
  14. Καλημέρα, έχω φάει μια κλήση πριν λίγες ημέρες και την έχασα, στο τηλ. δεν απαντάνε επί μέρες που παίρνω, το ερώτημα είναι αν δεν την πληρώσω μου έρχεται στην εφορία το ίδιο ποσό της κλήσης ή πολλαπλάσιο?
  • Δημιουργία νέου...