Προς το περιεχόμενο

haHa

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    15.252
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

  • ΝΙΚΗΤΗΡΙΕΣ ΗΜΕΡΕΣ

    3

3 ΑΚΟΛΟΥΘΟΙ

Πληροφορίες προφίλ

  • Φύλο
    Δεν το μαρτυρώ

Πρόσφατες Επισκέψεις

22.438 προβολές προφίλ
  1. haHa

    Formula 1 2024

    Αυτο ακριβως, ειναι πολυ σπανιες οι περιπτωσεις που θα χρειαστουν να τα αφησουν μεσα στην φορμα τους.
  2. haHa

    Formula 1 2024

    Δεν ειναι αφυδατωμενοι, μια χαρα πινουν νερο/υγρα. Το οτι δεν χρειαζεται να κατουρησουν ειναι κατι που συμβαινει σε ολους τους αθλητες: α) μεγαλο μερος των υγρων που πινουν φευγουν με τον ιδρωτα αντι να καταληξουν στην ουροδοχο κυστη. Για αυτο βλεπεις αθλητες πχ ironman (~ 9 ωρες) να εχουν πιει απειρα λιτρα υγρων αλλα να μην εχουν χρειαστει να πανε τουαλετα β) ταυτοχρονα, σε ζεστο περιβαλλον και με υψηλους καρδιακους σφυγμους, ειναι μειωμενα τα υγρα που καταληγουν στην ουροδοχο κυστη.
  3. haHa

    Formula 1 2024

    Αυτο. Αντιστοιχα με αθλητες μαραθωνιου κλπ που δεν χρειαζονται τουαλετα για ωρες. Στις πολυ σπανιες περιπτωσεις που δεν μπορουν να κρατηθουν, τα αφηνουν μεσα στην φορμα τους.
  4. haHa

    Formula 1 2024

    Δεν λεω για οταν ακουμπησανε αλλα για οταν εχασε τελειως το apex ο Magnussen(οχι οταν εκοψε το chicane) και πεταξε εκτός πιστας τον Χαμ χωρίς να ακουμπησουν. Κι αυτο ήταν απλα ενα προσφατο παραδειγμα.
  5. haHa

    Formula 1 2024

    Μονο που αν φρεναρεις αργοτερα και χασεις τελειως το apex μην επιτρεποντας στον επιτιθεμενο να στριψει σωστα , τοτε παίρνεις ποινη ακομα και αν δεν υπηρχε επαφη. Παραδειγμα ο Magnussen στο sprint που πηρε ποινη. ------------------------ Δεν ισχύει αυτο που γραφεις οτι αν συγκρουστει με τον επιτιθεμενο, τοτε η ποινη θα δωθει στον επιτιθεμενο. Εξαρταται απο το ποιος ηταν μπροστα, αν μιλαμε για εισοδο ή εξοδο στροφης, αν ειχε ελεγχο του μονοθεσιου κλπ.
  6. haHa

    Formula 1 2024

    Αλλο ειναι λαθος ο κανονας και αλλο οι αγωνοδικες κανουν του κεφαλιου τους. Εδω πχ ειναι εμφανες οτι ηταν τελειως παρανομη η κινηση του Μαξ που για να μην φαει προσπεραση πεταξε τον Χαμ πλατος 5 μονοθεσιων εκτος πιστας (το τι δικαιολογιες διαβαζαμε εδω ειχε πολυ ενδιαφερον! ) : Οτι οι αγωνοδικες δεν τον τιμωρησαν, ειναι αλλου παπα ευαγγελιο.
  7. haHa

    Formula 1 2024

    Eχεις δικιο, για αυτο ειπα απο οτι αν θυμαμαι καλα, αλλα δεν θυμομουν καλα. Ο Πιαστρι πραγματι ειναι μπροστα στην εξοδο, αλλα αυτο το καταφερε επειδη εχασε τελειως το apex, αρα δεν δικαιουταν να πεταει εξω τον Sainz. Μια χαρα ειναι ο κανονας και δεν ισχυει οτι μπορεις να πας ευθεια στο apex για να πεταξεις τον αλλον εξω, ασχετα αν εχουν κανει λαθη οι αγωνοδικες, οπως πχ στην Βραζιλια το 2021 που δεν εδωσαν ποινη:
  8. haHa

    Formula 1 2024

    O Piastri σωστα δεν εφαγε ποινη γιατι ηταν μπροστα στην εξοδο της στροφης αν θυμαμαι καλα το συμβαν, οποτε δικαιουταν να σπρωξει τον αντιπαλο εκτος πιστας. Hard, αλλα νομιμο racing. Εδω οι ανανεωμενες οδηγιες που βγηκαν το 2022 απο την ΦΙΑ F1 overtaking rules: What are the rules of engagement? Και εδω παρομοια πειστατικα οπου αυτος που ηταν μπροστα στην εξοδο της στροφης, στριμωξε νομιμα τον αντιπαλο εκτος πιστας: ---------------------------- Ο Sainz εφαγε ποινη γιατι δεν ειχε ελεγχο του μονοθεσιου: εχασε και το apex και μπλοκαρε τροχους χανοντας το πισω μερος του μονοθεσιου που οδηγησε στην συγκρουση. https://f1metrics.wordpress.com/2014/08/28/the-rules-of-racing/ "Moreover, the attacker should not have achieved this position by carrying too much speed to make the corner — this method is called dive-bombing"
  9. haHa

    Formula 1 2024

    Του ειπαν: "Opposite Mclaren" Δηλαδη να κανει το αντίθετο απο οτι θα εκανε η Μακλαρεν μπροστά του: αν εμπαινε για πιτ η Μακλαρεν, αυτος να εμενε εξω. Αν εμενε η Μακλαρεν, να εμπαινε αυτος για πιτ. Τελικά αποδείχθηκε μπλοφα. Πολυ το χαρηκα για το Νορρις, αλλα ακόμα πιο μεγαλη έκπληξη ηταν τα. 7sec που εριξε στον Μαξ. Ειχαν ουσιαστικά το πιο γρήγορο μονοθεσιο σήμερα. Αυτοι που βγαζουν τις προβλέψεις για race pace στο επίσημο site, καλύτερα να αλλάξουν δουλειά!
  10. haHa

    Formula 1 2024

    Ισχύει ακριβώς αυτό και το team result είναι πανω απο ολα. Δεν εχει νοημα να κοψουν βαθμούς απο την ομαδα για να τους παρει ο Λεκλερκ απο την στιγμη που δεν παει για πρωτάθλημα.
  11. haHa

    Formula 1 2024

    Ξεκάθαρο λάθος του Ρικιαρντο, δεν αφησε πλάτος ενός μονοθεσιου και τρακαρε τον Αλμπον. Για να δουμε δευτερη εκκίνηση!
  12. haHa

    Formula 1 2024

    Τα ποστ του φιλου Lotof ειναι διαμαντια, τοσο posting για τον Χαμιλτον απο την στιγμη που η Φερραρι εκλεισε τον GOAT δεν εχουμε ξαναδει! Living rent free
  13. haHa

    Formula 1 2024

    Στην Μερσεντες, οπως ειπε ο Toto, ολοι ειχαν την δικη τους αποψη για αυτό το συμβαν: καποιοι με τον Rosberg, καποιοι με τον Χάμιλτον. Δεν αλλαζει ομως το γεγονός ότι ηταν ενα racing incident. Αυτο αποφανθηκαν και οι αγωνοδικες στην εξηγηση τους που δεν εδωσαν ποινη στον Rosberg. Καμια σχεση με τα αλλα συμβαντα που εκανε ο Rosberg εσκεμμένα.
  14. haHa

    Formula 1 2024

    Ναι κι αυτο ηταν μια ενεργεια του Rosberg οπου δεν αφησε πλατος ενος μονοθεσιου σε ευθεια οπως οριζει ο κανονισμος. Εδω ο Χαμιλτον εχει βαλει στην ευθεια ηδη την αεροτομη του διπλα απο τις πισω ροδες του Rosberg (και ο κανονισμος οριζει οτι ο προπορευομενος Rosberg πρεπει να αφησει πλατος ενος μονοθεσιου) : O Rosberg ομως αποφασιζει να στριψει το τιμονι του προς τα δεξια, μην αφηνοντας πλατος ενος μονοθεσιου στον Χαμιλτον και τον πεταει τελειως εκτος πιστας: Ο Χαμιλτον προσπαθησε να αποφυγει την επαφη και βγηκε εκτος πιστας στο γρασιδι. Αυτο τον οδηγησε στο να χασει το μονοθεσιο και μετα να πεσει πανω στον Rosberg που οδηγησε και τους 2 σε DNF(και στην πρωτη νικη του Max!) : Εδω τι ελεγε ο κανονισμος: To ελαφρυντικο του Rosberg ηταν οτι ο Χαμιλτον πηγε στο κενο που υπηρχε οταν κι αυτος ταυτοχρονα αρχισε να κινειται προς τα δεξια. Φερνει σε αγωνιστικο συμβαν μιας και δεν μπορει να πεσει ολο το φταιξιμο στον Rosberg. Στις αλλες περιπτωσεις ομως που αναφεραμε πιο πριν(Βελγιο 2014 και Αυστρια 2016), το φταιξιμο ηταν αποκλειστικα του Rosberg και ηταν μαλιστα εσκεμμενο, οχι ενα οδηγικο λαθος(οπως πχ οδηγικο λαθος εκανε και ο Vettel οταν τρακαρε τον Leclerc στην ευθεια Brazil 2019).
  15. haHa

    Formula 1 2024

    Νομιζω οτι κανεις project σε εμενα το πως νιωθεις εσυ. Ασε το φανμποϋσμό στην άκρη και δες ποιος προκαλεσε επαφες μεταξυ Rosberg-Hamilton, που κοστισαν βαθμους και χρηματα στην ομαδα και ποιος εφαγε ποινες για τις εσκεμμενες ενεργειες του. --------------------------------------------- Μια μικρη παρατηρηση: Ο Schumacher εφυγε απο την Benetton που ηταν dominating team και ειχε 2 σερι πρωταθληματα και πηγε στην Φερραρι που ειχε να δει πρωταθλημα 13+ χρονια.
  • Δημιουργία νέου...