Προς το περιεχόμενο

Tenshi

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    4.351
  • ΜΕΛΟΣ

Σχετικά με Tenshi

  • Ημερομηνία γέννησης 03/03/1983

Πληροφορίες προφίλ

  • Φύλο
    Άνδρας

Πρόσφατες Επισκέψεις

18.153 προβολές προφίλ

Tenshi's Achievements

  1. Tenshi

    Horizon Forbidden West: Complete Edition [PC]

    Κουβέντα να γίνεται, συνειδητοποιώ πως η πραγματική πρωταγωνίστρια του HZD, ήταν η Elisabet Sobeck. Με το που έκλεισε αυτό το κεφάλαιο, φάνηκε κατευθείαν το κενό. Γουστάρω sci-fi, με εξιτάρουν τα post-apocalyptic σενάρια, άλλα στο HFW κάποιος ρώτησε στο meeting room "πόσο θέλετε να τραβήξουμε το σενάριο;;;" και κάποιος απλά απάντησε ΝΑΙ. Μετά, με κόκκινα και πρησμένα μάτια, συνέχισαν να κάνουν γύρα το bong και όλα καλα.
  2. Tenshi

    Horizon Forbidden West: Complete Edition [PC]

    Επίσης το τελείωσα ,μόνο και μόνο γιατί λάτρεψα το πρώτο. Στο τεχνικό κομμάτι, θα ήμουν άδικος αν έλεγα πως δέν υπερτερεί του πρώτου. Kάπου χάθηκε η μπάλα με τα όπλα και τα upgrades. Χαρακτήρες,ιστορία,pacing δέν στέκεται σε καμία περίπτωση δίπλα στο Zero dawn. Ειδικά οι χαρακτήρες, λές και μάζεψαν 3 λεωφορεία hyper Νεοϋορκέζους cosplayers και τους πέταξαν σε εναν μεταποκαλυπτικό κόσμο. Βαφτείτε, φορέστε φτερά-πέτσινα και φτιάξτε 10 camp sites. Φανταστείτε τον κόσμο του Mad Max, αν είχαν όλοι τρόπους. Η δέ Aloy, απο μια φιλοπερίεργη κοπέλα που ανακάλυπτε τον κόσμο (και εμείς μαζί της), βγάζει έναν διάχυτο ναρκισσισμό που δέν δικαιολογείται. Ναί, τελειώνει (ξανα) ο κόσμος σε κάτι μήνες και τρέχω γιατί έχει πέσει όλο το βάρος πάνω μου, okey?! Σώπα, λές και ο κόσμος δέν τελείωνε στο Zero Dawn. Ο αντίχειρας ήταν μόνιμα κολλημένος στο X button. Τόσο skip, δέν έχω ματαξανακάνει. Έχουν πολύ δουλειά να κάνουν με την τρίτη εκδοχή του παιχνιδιού...
  3. Για πόσα ψυγεία μιλάμε βασικά; Αν κάνουμε λόγο για ένα κομμάτι, βάλε ότι θέλεις, επιλογές υπάρχουν (Heatkiller/Alphacool/EK). Για περισσότερα του ενός και όσο ανεβαίνεις, ξεχνάς τα Alphacool...απλά. Είναι τίμια,τα αγαπάω,τα εκτιμάω, άλλα το αρχικό flush είναι πραγματικό μαρτύριο. Έρχονται με τόσα κατάλοιπα, που καλύτερα να δώσεις την όποια διαφορά για να πάρεις κάτι πιο καθαρό. Οι GT μόνο παρωχημένοι δέν είναι. Μετά απο σχεδόν 10-15 χρόνια, σοβαρές εταιρείες ακολουθούν το παράδειγμα της Nidec / Sythe, βγάζοντας "νέους" ανεμιστήρες με μεγάλο hub. Κουβέντα να γίνεται όμως, αν υποθετικά δέν είχες ανεμιστήρες πιστεύω πως 3 x Phanteks T30 θα ήταν ταμάμ. PS. Είχα για αρκετά φεγγάρια έναν FX8320 σε νερό και μιλάτε για κράξιμο...λέλ!
  4. Θα μπορούσε να είναι χειρότερα. "Οικογενειακή" πολυκατοικία που τα γερόντια μας χαιρέτησαν, τα διαμερίσματα μετατράπηκαν κακήν κακώς σε φοιτητόσπιτα (Αιγαλεάρα) και οι εν ζωή ιδιοκτήτες δέν ενδιαφέρονται για τίποτα πέρα απο το να πέφτει το μηνιάτικο.
  5. Όταν τελειώσουμε με τις sassy strong female character περσόνες και βάλουν τον πάτο τους κάτω, για να γράψουν ένα υποτυπώδες σενάριο που μπορείς να ταυτιστείς με τους χαρακτήρες. On that note, τα KOTOR βγήκαν πρίν 20 χρόνια.Δέν είναι θέμα ηλικίας, γιατί τα εκτιμώ με τον ίδιο τρόπο που τα εκτιμούσα και τότε.
  6. Task manager>details>δεξί κλίκ στο cinebench.exe>set priority Realtime> enjoy
  7. Εντωμεταξύ ολίγον οξύμωρο να προβλέπουμε έλεγχο/εισπρακτικά μέτρα ελέω κρυπτονομισμάτων, όταν η ίδια η Revolut ασχολείται (και με αυτό το κομμάτι), έστω μέσω affiliates.
  8. Τα συγκεκριμένα μοντέλα θα με "μαστιγώνουν" γιατί είμαι entitled white male ή όχι; 😏
  9. Δές και Mayhems. WFI με βιοκτόνο βγαίνει πολύ φτηνότερα,ειδικά αν δέν θέλεις να μπλέξεις με χρώματα. Mayhems Hades+inhibitor, κοστίζουν ~40 ευρώ. Το Wfi ήταν κοντά στο 1 ευρώ/λίτρο. Με 70 ευρώ μπορείς να φτιάξεις 30lt ψυκτικού! Καλη προετοιμασία/καθαρισμό στα ψυγεία,μόνο copper-brass-nickel απο μέταλλα. Watercool/Alphacool/Bykski blocks μέχρι να σοβαρευτεί η EK και να κάνει κάτι ουσιαστικό για το QC στο nickel plating της.
  10. Κάπου έπρεπε να τις σπρώξει τις κάρτες της η Manli, μή γίνεσαι κακός.
  11. Μια χαρά είναι τα μαθηματικά, απλά τα τροφοδοτικά δέν την παλεύουν όταν τα τραβάς παρατεταμένα απο τα μαλλιά 💥 Σε κάθε περίπτωση,απλά κάνω υποθέσεις.Έχεις κάνει τις μετρήσεις σου,ξέρεις καλύτερα απο τον καθένα τι ζητάει το setup σου.Go for it!
  12. Λογικά απο cold boot οι κάρτες δέν ζητάνε το 100%,άλλα μπορεί να κάνω και λάθος. Στο σενάριο που θέλεις να κάνεις χρήση, ίσως το 1000 να είναι επαρκές.Αν έχεις κάποιο spike όμως τι γίνεται;
  13. Αν μιλάμε για μέχρι 320w κάρτα (4080), το 1000αρι φαίνεται επαρκές. Για να είναι το 2ο τροφοδοτικό 24/7 ανοιχτό πάντως, πάλι μόντα θέλει (jump start). Πάρε ένα dual PSU adapter, να είναι όλα όμορφα,νοικοκυρεμένα και να παίζουν μαζί με power on/off.
  • Δημιουργία νέου...