Προς το περιεχόμενο

CarbonFibre

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    1.794
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Πληροφορίες προφίλ

  • Φύλο
    Άνδρας
  • Τοποθεσία
    Starship Enterprise

Πρόσφατες Επισκέψεις

10.881 προβολές προφίλ

CarbonFibre's Achievements

  1. CarbonFibre

    Alien: Romulus (2024)

    Επειδή χθες βγήκε για αγορά σε Apple TV το Aliens σε 4Κ Dolby Vision/Dolby Atmos, αν έχετε καλή TV+ηχεία, προτείνω να κάτσετε να το δείτε πάλι γιατί είναι μια απόλαυση. Απρίλη βγαίνει και σε δισκάκι το οποίο θα αγοράσω φυσικά.😁 Και οι δυο εκδόσεις περιλαμβάνουν επίσης τη special edition( director's cut) που έχει +17 λεπτά διάρκεια.
  2. ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ: 23/03/2024 01:41 μμ

    • Πώληση
    • ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΟ

    Πωλούνται: Cyberpunk day one edition μαζί με steelbook: 40€ Death Stranding Special Edition (steelbook): 40€ Για αγορά πακέτο 70€

    1 €

  3. Καλημέρα στην παρέα, Επειδή ήθελα να είμαι σίγουρος ότι θα πάρω την Dragon's Dogma 2 steelbook edition του PS5 τελικά μου έρχονται 2 κομμάτια. Αν κάποιος θέλει το ένα να μου στείλει ένα μήνυμα να συνεννοηθούμε αλλιώς να μην κάνω την παραλαβή.
  4. CarbonFibre

    PlayStation 5 Topic v4

    Ας κρατήσει τα γραφικά του το HFW για κανένα διαγωνισμό γραφικών γιατί σαν παιχνίδι είναι μια από τα ίδια. Προσωπικά, παιχνιδάρα να είναι το Dragon's Dogma 2, που από την ανταπόκριση φαίνεται να είναι, και τα γραφικά είναι δευτερεύον τριτεύον θέμα.
  5. CarbonFibre

    Alien: Romulus (2024)

    Προσωπικά πιστεύω πως ότι είχε να πει ο κόσμος του Alien τα είπε στις δυο πρώτες ταινίες. Το σοκ, η έκπληξη, ο τρόμος και η μαγεία έχουν εξαντληθεί. Δεν βλέπω κανένα νόημα για συνέχειες. Φτιάξτε κάτι πρωτότυπο και αφήστε τα alien για κανένα video game πλέον.
  6. Συνεχίζει πολύ καλά η σειρά. Αξίζει σίγουρα να την δεις κανείς. Προσωπικά νομίζω πάντως κάποιες συγκρίσεις όπως με Game of Thrones( τουλάχιστον πρώτες σεζόν) είναι υπερβολικές. Πιστεύω ότι απλά έχουμε να συνηθίσει να βλέπουμε τόση σαβούρα που μια πολύ καλή σειρά πλέον μας φαίνεται αριστούργημα
  7. CarbonFibre

    Resident Evil 2 Remake [PC]

    To ίδιο είναι. Απλά Biohazard RE2 το λένε στην Ιαπωνία και Resident Evil 2 στον υπόλοιπο κόσμο.
  8. CarbonFibre

    PlayStation 5 Topic v4

    Έχω δει γενικά κάποιες ανησυχίες στο internet για το Ps5 pro επειδή θα έχει cpu zen2 και ότι είναι πρόβλημα ως προς τα 60fps και προσπαθώ να καταλάβω γιατί. Γνωρίζει κανείς κάτι περισσότερο; Kοιτάζοντας μερικά cpu reviews βλέπω ένας Ryzen 3700Χ χτυπάει κοντά στα 120fps avg και 87fps min ακόμα και σε 4Κ αν η gpu μπορεί να τα πιάσει. https://www.techpowerup.com/review/intel-core-i9-14900ks/20.html
  9. CarbonFibre

    Elden Ring [PC]

    Το Elden Ring πιστεύω είναι το πιο προσιτό. Με overleveling, με τα πνεύματα, με coop και λίγη προσπάθεια το βγάζεις. Οσοι δεν έχουν γενικά εμπειρία με τα souls παιχνίδια θα τους έλεγα ότι δεν είναι ανάγκη να το παίξουν όπως οι έμπειροι souls παίχτες. Δεν υπάρχει λόγος αν δεν θέλετε οι ίδιοι να "απολαύσετε" τη δυσκολία του παιχνιδιού. Από τη στιγμή που είναι μηχανισμός του παιχνιδιού χρησιμοποιείστε το χωρίς να σκέφτεστε τί θα πουν οι άλλοι. Τώρα κάνουμε λίγο highjack το thread με τα του Sekiro αλλά αυτό το παιχνίδι το λάτρεψα. Αφού έφαγα τρελό ξύλο κάποια στιγμή έκανε κλικ το μυαλό και έφτασα να κάνω και κάποια boss hitless ή με ένα-δυο hits. To παιχνίδι αυτό σε αναγκάζει ή να αλλάξεις ή να βουλιάξεις. Κάτι σαν το "there is no spoon" του Matrix.😁 "Hesitation is defeat"
  10. CarbonFibre

    Final Fantasy VII Rebirth [PS5]

    Εγώ συνεχίζω δυναμικά με 30αρι! Adaptability, perseverance, victory!! 😄 Και το quality mode έχει θεματάκια με κάποια textures που αργούν να φορτώσουν πάντως. Σχετικά σπάνια. Συνεχίζω να απολαμβάνω το παιχνίδι πάντως.
  11. Τέλη Μαρτίου με αρχές Απριλίου θα ξεκινήσουν οι αποστολές από ότι είπαν στο X.
  12. Εντάξει άλλα επίπεδα παραγωγής στην παλιά. Και ο συνθέτης του τότε Shogun είχε 9 υποψηφιότητες και 3 Όσκαρ μουσικής(Λόρενς της Αραβίας, Δόκτωρ Ζιβάγκο, Πέρασμα στην Ινδία).
  13. Έχεις δίκιο. Δεν θυμόμουν ότι αυτές οι εκδόσεις είχαν στο δισκάκι μετά τα dlc και τις έχω και τις δυο φαντάσου!😁
  14. Και ναι και όχι θα έλεγα. Δεν θυμάμαι ποτέ να έχει βγει dlc-expansion σε δισκάκι. Τώρα η συλλεκτική του dlc είναι κάπως αμφιλεγόμενη. Το αγαλματίδιο (46cm) , artbook, και ψηφιακό ost στα 250 θα περίμενα να έχει 2-3 μικροπραγματάκια ακόμα. Επειδή είχα -20% στην τιμή από το κατάστημα της bandai ήταν μικρότερο το χτύπημα. Δυστυχώς έχουμε φύγει από τις εποχές που συλλεκτικές στις πλειοψηφία τους είχαν κάτω από 200€ Πάντως για τις συλλεκτικές From είχαμε δει και στο παρελθόν πολύ ακριβές εκδόσεις. Η Dark souls 3 Prestige edition είχε κάπου κοντά στα 500€ όπως και Dark Souls Trilogy collector's είχε 500€
  • Δημιουργία νέου...