Προς το περιεχόμενο

subdee

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    737
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Πληροφορίες προφίλ

  • Φύλο
    Άνδρας
  • Τοποθεσία
    Καλαμάτα

ΑΛΛΑ

  • Τοποθεσία
    everywhere

Πρόσφατες Επισκέψεις

5.780 προβολές προφίλ

subdee's Achievements

  1. Πιθανώς μια ζώνη μέτρησης παλμών θα ήταν πιο ακριβής αλλά για κάτι σχετικά αξιόπιστο πας στο 100ρικο+ λογικά, και δε θα είναι και το πιο βολικό να φοράς 24/7
  2. Καλαμάτα, 2,5 ώρες με το αυτοκίνητο, εύκολος δρόμος
  3. subdee

    Καρότσι σε πτήση

    Σε ταξίδι στην Βαρκελώνη παρέλαβα καρότσι με σπασμένη ρόδα, αν είναι ακριβό το καρότσι θα το έκανα ένα αμπαλάζ αν και δεν ξέρω αν θα το προστατέψει και ιδιαίτερα. Θα έπαιρνα ένα φθηνότερο καρότσι μαζί αν γίνεται.
  4. subdee

    Κάψουλες για Fredo Cappuccino

    Δεν υπάρχει μηχανή που θα σου βγάλει απευθείας φρεντο καπουτσινο απο κάψουλα. Υπαρχουν κάψουλες για ζεστό καπουτσινο αν θες και του βάζεις παγάκια, αλλά φρεντο καπουτσινο δε θα είναι.
  5. subdee

    ψωμιά καντινας

    Για πόσα σάντουιτς είναι η συνταγή!!!
  6. Μου αρέσει αρκετά αυτός: https://www.coffees.gr/espresso-hausbrandt-gourmet-1000g/
  7. subdee

    Πεζοπορία - Ορειβασία

    Tο komoot αν θυμάμαι καλά χρησιμοποιεί χάρτες openstreetmaps με contributions από τους ίδιους ή από χρήστες που έχουν ανεβάσει δικά τους μονοπάτια. Δεν είναι τρομερά ελλιπείς, ίσως τα πιο καινούργια ή πιο άγνωστα να μην υπάρχουν. Δεν υπάρχει επιλογή να "ανεβάσεις" χάρτες, απλά αγοράζεις περιοχές (Πελοπόννησος / Ελλάδα / Παγκόσμιος)
  8. subdee

    Πεζοπορία - Ορειβασία

    Εγώ έχω χρησιμοποιήσει GPS συσκευή της Garmin (eTrex 33), το Garmin fenix 7 και την εφαρμογή Komoot στο κινητό σε πεζοπορίες/ορειβασίες. Το fenix 7 έχει τους χάρτες της topoactive ενσωματωμένους και μπορείς να του φορτώσεις μια διαδρομή που είτε έχεις κατεβάσει (gpx) ή έχεις δημιουργήσει και σε ειδοποιεί αν παρεκκλίσεις από τη διαδρομή. Αν δεν έχεις garmin συσκευή, το Komoot έχει και αυτό τη δυνατότητα να φορτώσεις διαδρομή και να σε πάει, αλλά δε θυμάμαι αν σε ειδοποιεί αν ξεφύγεις από την πορεία σου, νομίζω πως ναι.
  9. Δεν ισχύει πάντα. Μου το έχει εμφανίσει σε πληρωμές προς ΔΕΗ και Cosmote. Νομίζω.
  10. Στην εφαρμογή της Πειραιώς όταν κάνεις έγκριση μια συναλλαγή, σου δίνει τη δυνατότητα να μαρκαρεις εναν δικαιούχο ως έμπιστο και δε σου ξαναζηταει έγκριση. Βέβαια εγώ σπάνια το χρησιμοποιώ γιατί νιώθω πιο ασφαλής να με ρωτάει κάθε φορά.
  11. Μου μοιάζει σαν να θέλουν σετάρισμα τα partitions στον sda (υποθέτω εκεί θες να κάνεις εγκατάσταση)
  • Δημιουργία νέου...