Προς το περιεχόμενο

pigeon

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    3.705
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

  • ΝΙΚΗΤΗΡΙΕΣ ΗΜΕΡΕΣ

    1

Πληροφορίες προφίλ

  • Φύλο
    Άνδρας
  • Τοποθεσία
    Panau Islands

Πρόσφατες Επισκέψεις

17.300 προβολές προφίλ

pigeon's Achievements

Grand Master

Grand Master (14/15)

  • Εκκίνηση Συζήτησης
  • 1 χρόνο Insomniac
  • 10 χρόνια Insomniac
  • 5 χρόνια Insomniac
  • 1 Εβδομάδα Μετά

Πρόσφατες Διακρίσεις

2,5k

Φήμη

  1. pigeon

    Epic Games Store

    Ποιος ξέρει.. Τεχνικά είναι εφικτό με ένα update να αφαιρεθεί το DRM και να δουλέψουν offline, χωρίς βεβαίως να παίρνουν updates. Το είχαν αναφέρει και σε ενα reddit AMA στο steam, πως θεωρητικά αν κλείσει θα ακολουθήσουν αυτό το μοντέλο κ κάποιους μήνες δυνατότητα για download. Προς το παρον και ειδικά για την epic, παρακολουθούμε αυτό το wiki: List of DRM-free games on Epic Games Store
  2. pigeon

    Epic Games Store

    Εγω θα πω, καλό είναι και το κόλλημα γιατί ξεχωρίζει η ήρα από το στάρι. Οταν το σχεδόν πεθαμένο r/fuckepic να ξαναζεί δόξες του 2019 εξαιτίας των δυο δωρεάν παιχνιδιών (borderlands 3 , bioshock), όταν συγκεκριμένοι χρήστες ακολουθούν την ίδια ακριβώς ρητορική χωρίς την ελάχιστη αυτονόητη εξέλιξη στο λόγο τους, τότε καταλαβαίνεις ότι όλο αυτό είναι οπαδικός φανατισμός που -δυστυχώς- καπελώνει τις ατασθαλίες της tencent. Για την εξαιρετικά ώριμη ανάλυση που κάνεις στις επόμενες δύο παραγράφους --> 💙💙 Δεν φείδεσαι προσβλητικών χαρακτηρισμών, αλλά με αδικείς. Θα ήταν προτιμότερη μια θαρραλέα απάντηση, δηλαδή αν δηλώνεις καταναλωτής όπως όλοι μας ή κάτι περισσότερο, γεγονός που θα έδινε στην πρόβλεψή σου (και στους κατά καιρούς αφορισμούς σου) μια ιδιαίτερη αξία. Καλό βράδυ και σε σένα.
  3. pigeon

    Epic Games Store

    Λογικό συμπέρασμα που εξάγεις ως κοινός καταναλωτής ή ως (συμ)μέτοχος στην "gaming σκηνή";
  4. pigeon

    Epic Games Store

    Το αν ασχολείται κάποιος με την "gaming σκηνή", αφένος δεν μετριέται ποσοτικά, αφετέρου δεν είναι αντικειμενικό κριτήριο. Αν δεν το χρησιμοποιούσες ως επιχείρημα παιχνιδογνωσίας, δεν θα το παρέθετα. Οπερ έδει δείξαι.
  5. pigeon

    Epic Games Store

    Σιγά τα λάχανα. Οποιος δεν είναι developer/designer/παραγωγός/έμπορος ή reviewer για να έχει μερίδιο στην τεράστια βιομηχανία του gaming, αυτή η φράση "gaming σκηνή" είναι απλώς το guilty pleasure του για να ακουμπάει το μισθό του. Δηλαδη για να καταλάβεις, εγώ αγοράζω κασέττε και δίσκοι του Σάκη του Ρουβά από τότε που έφτιαχνε μακαρόνια με κιμά. Πουθενά δε με κάνει "insider της ελληνικής ποπ μουσικής σκηνής", ούτε "γκουρού των δίσκωνε", ούτε καν "εκλεκτό πρέσβη της λαικοποπ", όσο κι αν βαυκαλίζομαι με την ιδέα ότι είμαι μέτοχος στη μεζονέτα και μοιράζομαι την ίδια κουζίνα με την Κάτια (τη Ζυγούλη). Ενας ταπεινός καταναλωτής είμαι και τίποτε παραπάνω. Με δυο λόγια, γελάει το πανελλήνιο τόσα χρόνια με αυτές τις εμμονικές προσεγγίσεις τύπου steam-vs-epic-vs-microsoft-vs-sony-vs-nvidia-vs-ati-vs-.....
  6. Δεν ξέρω γιατί συζητάμε τα αυτονόητα. Αν δεν υπάρχουν τα σωστά inf/cat , δεν μπορεί να δει σωστά τα υπόλοιπα περιφερειακά υποσυστήματα. Ο απλός δρόμος είναι: Βάζεις chipset driver --> restart --> βρίσκει ό,τι βρίσκει --> restart --> πας στο device manager και περνάς τελευταίους drivers με τον τρόπο που λες, χωρίς ...bloatware. Υπάρχει βέβαια και ο δρόμος του μεταξιού, ο μακρύς και φιλοσοφημένος.
  7. Βρε! Δες πας απο το device manager, τρέχεις το .exe που εχει μέσα στο INF(10.1.18634.8254_Public).zip
  8. Εχω δει και χειρότερα από σχετικούς και μη, αλλά δεν είναι σίγουρο ότι έκανε κάτι σκόπιμα, πιο πιθανό το κόβω να έτρεξε κάποιο debloater που έκανε παραπάνω απ'αυτά που υπόσχεται (και τα έκανε και λάθος). Κακώς, Imho. Σε Intel chipset πάντα INF "drivers" και ένα restart. Αλλωστε όπως είδες, το δίνει και η ίδια η AsRock.
  9. Τι να σου πω τώρα... Είτε πέφτεις σε περιπτωσάρες είτε κάνεις κι εσύ κάτι "λάθος" που δεν είναι ακριβώς λάθος, κάτι που ζορίζει την microsoft που τα θέλει όλα στρωμένα. Σε κάθε περίπτωση ταλαιπωρείσαι βέβαια.. Δηλαδη, πέρασες INF chipset driver, έκανες restart και δεν σου βρήκε τις συσκευές να βάλει τους -έστω- παλιούς drivers? Πολύ χλωμό το κόβω, ειδικά για το μηχανημα που είπες, έχει Intel LAN / Wifi / Bluetooth.
  10. Πρώτα αυτό για να δει το chipset. Οι υπόλοιποι Drivers στην ίδια σελίδα support της AsRock. Δεν είναι απο το update, δεν αλλάζει το msconfig, πάρτο απόφαση. Κάτι έτρεξε ο φίλος, είτε εν αγνοία του είτε με σκοπό να το κάνει τουρμπο ιντζεξιον. Και μεταξύ μας, πρέπει κάποτε να αναγνωρίζεις τους χρήστες που έρχονται με αθώο βλέμμα κουταβιού που έχουν κάνει χοντρή μαλακία.
  11. Κανένα Update δεν αλλάζει, για την ακρίβεια δεν ενεργοποιεί, τον διακόπτη CPU στο msconfig. Πόσο μάλλον να το κλειδώσει σε 1 core. Δυό περιπτώσεις παίζουν είτε το BIOS δίνει λάθος στοιχεία για τον επεξεργαστή, είτε ο χρήστης κατέβασε κανένα ψαγμένο εργαλείο εποχής Pentium4, από εκείνα που κλείδωναν single core για να δώσουν μεγαλύτερη ταχύτητα στα παιχνίδια (που τότε ήταν single core). Το pebcak είναι εδώ, ενωμένο δυνατό.
  12. Shift+F10 --> OOBE\BYPASSNRO --> Reboot.
  13. Ναι γιατί είναι άμπαλοι στη Razer και κάνουν target ακόμα το Net Framework 3.5 . Σκέψου τι σάπιο κώδικα έχουν γράψει που δεν μπορούν να ξεπεράσουν το αρχαίο .net fw 3.5. Πληροφοριακά αυτές οι 3 εντολές μπορούν να γίνουν κ από control panel --> install/uninstall --> add/remove Windows Features:
  14. Πάτε εδώ: https://www.google.com/chrome/?standalone=1 και πατάτε το κουμπάκι. Θα κατεβασει ολοκληρο τον standalone installer.
  15. Δεν θέλω να κριντζάρω αλλά... Αν είχα 45 χιλιάρικα ετήσιο εισόδημα δεν θα καθόμουν να ασχοληθώ με 600ε, θα είχα βάλει led, inverter, αντλίες, φωτοβολταϊκά, μέχρι και mini πυρηνικό εργοστάσιο ή κάτι πιο προχώ με κρυπτονίτη.
  • Δημιουργία νέου...