Προς το περιεχόμενο

benign

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    7718
  • ΜΕΛΟΣ

7 ΑΚΟΛΟΥΘΟΙ

Πληροφορίες προφίλ

  • Φύλο
    Άνδρας

ΑΛΛΑ

  • Βιογραφικό
    Σκεφτομαι αρα υπαρχω
  • Τοποθεσία
    Αθηνα
  • Ενδιαφέροντα
    Σκακι,Φιλοσοφια
  • Απασχόληση
    Καθηγητης Αγγλικων

Πρόσφατες Επισκέψεις

52550 προβολές προφίλ

benign's Achievements

  1. benign

    Ψάχνω για...

    Σε ενα μικρο,παλιο,ιστορικο καταστημα υπολογιστων της γειτονιας μου και δωρεαν μαλιστα.
  2. Μητρικη,επεξεργαστης,ραμ,τροφοδοτικο,ας πουμε,λειπουν. 🤔 Βασικα καποιος που ρωταει για αναβαθμιση,καλο ειναι να απαντα μια στιγμη στο εξης ερωτηματολογιο που βρισκεται σαν sticky στην συγκεκριμενη κατηγορια θεματων : Φόρμα Αγοράς-Αναβάθμισης υπολογιστή Για αγορά υπολογιστή Αναφέρουμε: Ποσό που διαθέτουμε : Χρήση υπολογιστή : Ειδικά προγράμματα που θα χρησιμοποιήσουμε: Αν στη σύνθεση χρειαζόμαστε οθόνη? Αν όχι ποια οθόνη έχουμε και αν σκεφτόμαστε να αγοράσουμε μελλοντικά μια άλλη. Αν στη σύνθεση χρειαζόμαστε και πληκτρολόγιο,ηχεία,ποντίκι? Τοποθεσία στην οποία βρισκόμαστε ( για την επιλογή κατάλληλου καταστήματος). Αν τα κομμάτια που θέλουμε να αγοράσουμε θέλουμε να είναι απο ένα κατάστημα ή επιθυμούμε την αγορά απο διαφορετικά καταστήματα? Αν επιθυμούμε να συναρμολογηθεί το σύστημα στο κατάστημα(στην περίπτωση που δεν γνωρίζουμε πως να το συναρμολογήσουμε) ή το σύστημα θα στηθεί απο τον ενδιαφερόμενο? Αν επιθυμούμε λειτουργικό σύστημα και πιο . (Αυτα,καλες αγορες.)
  3. benign

    Ψάχνω για...

    Να ενημερωσω οτι το Cosmodata δεν εχει πλεον ανταλλακτικα και accessories κουτιου.
  4. ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ: 04/30/24 07:09 AM

    • Πώληση
    • ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΟ

    Κουτι : https://kolink.eu/Home/case-1/midi-tower-2/observatory-series/observatory-hf-mesh.html (six Kolink Umbra ARGB fans) Mobo : https://www.asus.com/motherboards-components/motherboards/prime/prime-a320m-k/ CPU : https://www.bhphotovideo.com/c/product/1417539-REG/amd_yd260xbcafbox_amd_ryzen_5_2600x.html CPU cooler : https://noctua.at/en/nh-u9s-chromax-black RAM : https://assets.website-files.com/62d47b34a77cc16dd813922c/62d47b35a77cc17b8f139840_PSP416G320081H1 SKU Sheet_ 042120 Copyable.pdf PSU : https://eu.evga.com/products/product.aspx?pn=220-G3-0550-Y2 SSD Disk: P210 2.5" SSD SATA III : https://www.patriotmemory.com/products/p210-sata-iii-2-5-ssd (512GB) GPU : https://www.gigabyte.com/Graphics-Card/GV-N105TWF2OC-4GD#kf Ενα καλο συστηματακι,με αδιαμφισβητητα καλα parts,που μπορει να χρησιμευσει σαν main pc με την αλλαγη καρτας με μια ισχυρη midrange, επειδη εχει πολυ ισχυροτερο επεξεργαστη απο αλλα συστηματα παρομοιας τιμης που διαθετουν εναν παλιο i5 5ης,6ης η 7ης γενιας, η σαν ενα ποιοτικο,δευτερο pc.Ολα τα εξαρτηματα σε αριστη κατασταση,τεσταρισμενα,καθαρα,λειτουργικα. Τιμη συζητησιμη,μονο για οσους ειναι σοβαροι ως προς την αγορα και ετοιμοι να ερθουν να παραλαβουν το μηχανημα. Συναλλαγη μονο με ατομα απο Αθηνα,Πειραια που θα ερθουν με δικο τους μεσο να παραλαβουν απο το σπιτι μου.

    320.00 EUR

  5. Κανε και ενα bios update παντως.Εχεις κανει απο τοτε που πηρες την μητρικη?
  6. benign

    Ψάχνω για...

    Ευχαριστω,παρεμπιπτοντως θα περασω απο εκει ουτως η αλλως γιατι εχω δωσει μια παραγγελια.
  7. benign

    Ψάχνω για...

    Γεια σας παιδια.Ψαχνω για accessories για pc case. Συγκεκριμενα brackets για να καλυψω ανοιγματα στο πισω μερος του κουτιου,πλαστικα κλιπακια για να μπουν δεξια και αριστερα ενος σκληρου δισκου για να ''κλειδωσουν'' στο πλαισιο των δισκων που μπαινουν,βιδες για την μητρικη και αποστατες(ποτηρακια)κ.τ.λ.Υπαρχει καποιο καταστημα στο κεντρο της Αθηνας που να εχει τετοια?Ευχαριστω.(Μονο αν ξερετε σιγουρα,οχι υποθεσεις.Ευχαριστω πολυ. )
  8. https://crossout.net/en/ Παιχνιδι με πολυ καλη μηχανη γραφικων. (Μmο.) Και αυτο απο ενα νεαρο Κινεζο προγραμματιστη,με πολυ ωραια γραφικα,αλλα ειναι beta.Τρεχει μια χαρα ομως,αν και τα bosses σε μερικες πιστες ειναι πολυ δυσκολο να σκοτωθουν και θα νευριασεις. https://store.steampowered.com/app/1727650/Deathly_Stillness/
  9. Ολοι την πατησανε στις εκδοχες που παρεθεσαν. 😛 (Way to make enemies fast.)
  10. Τρεξε και αλλα παιχνιδια παντως να δουμε.
  11. Καλα να περασετε. (Οι γυναικες εκνευριζονται οταν ασχολουμαστε με τεχνικα θεματα,προσοχη. ) Εφοσον περασε τα τεστ για μενα,η καρτα δεν φταιει.Αυριο η σημερα,να τρεξεις τουλαχιστον αλλα 2 παιχνιδια.Αν ολα πανε πριμα,φταιει το παιχνιδι,καποιο software glitch που καποια στιγμη θα το φτιαξουν. Αν ομως ξαναγινει κατι,θα κοιταγα το τροφοδοτικο γιατι μην κοιτας που ειναι καινουργιο.Και εγω πριν λιγες μερες αγορασα ενα επωνυμο τροφοδοτικο gold modular και μου βγηκε DOA.Μου εδωσαν τα χρηματα πισω και πηρα το Be Quiet της υπογραφης και ολα μια χαρα. Prime95 εχεις τρεξει?Η το stress test του AIDA64? Εχεις δικιο ασφαλως,εγω καταδικασα γενικα το προγραμμα αυτο σαν υπερβολικο να το τρεχει καποιος ωρες.Στη περιπτωση του φιλου μας,οποιοδηποτε καλο stress test αν τρεξει θα φανει αν ειναι κατι σοβαρο λογικα.
  12. Προσωπικα ειμαι εναντιον αυτου του τεστ,γιατι η πιεση που ασκει στο hardware ειναι πολυ υπερμετρη,μη ρεαλιστικη γιατι ποτε δεν προκειται να στρεσαριστει σε τοσο εντονο βαθμο το συστημα σε real time usage και εν τελει επικινδυνη. Το Prime95 αρκει.Και για gpu stress test αυτα που ειπα στον Luci και furmark και οχι με τις ωρες γιατι το θεωρω βλακωδες να βασανιζεις τρομερα υπερβολικα το hardware οταν στην πραγματικοτητα τετοιο φορτιο δεν προκειται να υπαρξει ποτε στην καθημερινοτητα του χρηστη. (Τιποτε προσωπικα,απλα μια διαφωνια εντονη.)
  13. Luci,αυτα ειναι τα πιο αξιοπιστα.Απο αριστερα τα παλιοτερα προς δεξια.Ειναι δωρεαν, κατεβαζεις, οποιο θελεις και το τρεχεις να δεις. Αρχισε απο το παλιοτερο το Heaven και μετα τρεξε και τα αλλα δυο.Αν υπαρχει προβλημα με την καρτα,θα στο δειξουν. https://benchmark.unigine.com/
  14. Ουτε σε Nvidia προσωπικα δεν επαιρνα MSI.
  15. benign

    Ερωτηση για hardware

    Καλες αγορες,καλη διασκεδαση και καλη Ανασταση!
  • Δημιουργία νέου...