Προς το περιεχόμενο

angmar

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    2.099
  • ΜΕΛΟΣ

1 ΑΚΟΛΟΥΘΟΣ

Πληροφορίες προφίλ

  • Φύλο
    Άνδρας

Πρόσφατες Επισκέψεις

Η εμφάνιση επισκεπτών είναι απενεργοποιημένη ή δεν έχετε πρόσβαση σε αυτή.

angmar's Achievements

  1. Γιατί οφείλουν οι ελληνικές και όχι οι λιθουανικές ν ακολουθούν "ευρωπαϊκές ντιρεκτίβες";
  2. Ένα σχετικά κοινό πρόβλημα των Q30 ήταν πως έσπαζε ο βραχίονας στο σημείο που επεκτείνεται.
  3. Νομίζω ότι ο χαρακτηρισμός του συγκεκριμένου φορητού ως gaming laptop είναι λίγο άστοχος. Το ότι έχει επάνω δυνατό επεξεργαστή και καλούτσικη mobile gpu δε το κάνουν gaming laptop, σίγουρα όχι όσον αφορά τη θερμική συμπεριφορά. Τα Inspiron είναι λίγο all around laptops, κάνουν πολλά, αλλά τίποτα τέλεια. Το συγκεκριμένο κατά 90% θα κάνει throttle στο λεπτό γιατί απλά δεν έχει τον όγκο για συστήματα ψύξης της προκοπής, επίσης η 4060 φαίνεται να χει TGP 70w, ενώ το chip βαστάει 140+, οπότε 4060 με κομμένα πόδια. Πολύ καλό laptop, αλλά όχι gaming laptop. Αυτά από έναν κάτοχο Inspiron 7590, τραβάει χρόνια αυτή η κολώνια.
  4. angmar

    Monomaxos Linux OS VER.6

    Χρυσό φτυάρι 2023;
  5. Τα 64 των 2020s είναι τα 32 των 2010s. Ο χώρος είναι πια "φτηνός" και όλα πιάνουν περισσότερο, πολλές φορές χωρίς ιδιαίτερο λόγο. Έτσι τουλάχιστον θα είσαι σίγουρος ότι δε θα φτάσεις πάλι στο σημείο να μη μπορείς να κάνεις update λόγω χώρου.
  6. Για τη χρήση που κάνεις νομίζω και το απλό iPad του 22 σε καλύπτει μια χαρά, παίρνεις και το 256 και δεν έχεις θέμα χώρου. Από υποστήριξη θα χεις 5+ χρόνια οπότε όλα καλά. Και αν χρειαστείς ποτέ pencil, δουλεύει με το gen 1, δεν είναι ότι δεν έχεις καν επιλογή.
  7. Τα πράγματα δεν είναι άσπρο/μαύρο. Ρίξτε μια ματιά εδώ για το τι γίνεται "σύμφωνα με τη βιολογία".
  8. Δεκτό, οπότε η μόνη επιλογή για καλύτερη χρήστη του επεξεργαστή είναι DDR5 που θα ναι "σαν" dual channel, αλλά όπως και να χει τα 2666 είναι λίγο κάπως.
  9. Από το άρθρο που παραθέτεις: και και και εσύ το μελέτησες ή απλά πετάς λίνκς; Προς τους υπόλοιπους, το laptop είναι μετριότατο, αν δεν ήταν τόσο φτηνό ούτε ματιά δε θ άξιζε, απλά μη το πάρει κανείς κι έχει απαιτήσεις. Θα μπορούσε να είναι πολύ καλύτερο αν είχε έστω dual channel και καλύτερο panel, αλλά δε θα έκανε 300€
  10. Single channel DDR4@2666 γονατίζει τον αδύναμο επεξεργαστή, αργός SATA SSD και κακή απεικόνιση χρωμάτων στο panel, μάλλον το laptop του άλλου post είναι καλύτερη επιλογή για όποιον θέλει να ρισκάρει με lesser known/noname brands.
  11. angmar

    Woocommerce geolocation vat

    Διαβάσατε την περιγραφή του plugin; Δοκιμάσατε το plugin και δε δούλεψε;
  12. angmar

    Woocommerce geolocation vat

    Κάτι σαν αυτό; https://wordpress.org/plugins/woocommerce-eu-vat-compliance/
  • Δημιουργία νέου...