Προς το περιεχόμενο

Lucretius

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    228
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Σχετικά με Lucretius

  • Ημερομηνία γέννησης 23/04/1982

ΑΛΛΑ

  • Τοποθεσία
    Thessaloniki
  • Ενδιαφέροντα
    Arts 'n Crafts
  • Απασχόληση
    Αρχαιολόγος-Μουσειολόγος

Πρόσφατες Επισκέψεις

3.704 προβολές προφίλ

Lucretius's Achievements

  1. Γαλαξίες, σωστά. Κάποιοι είναι πιο κοντά και εμφανίζονται με περισσότερη σαφήνεια (είτε σπειροειδείς είτε ως νέφη) και με λευκό χρώμα και άλλοι είναι πολύ πιο μακρυά και ως εκ τούτου το φως τους έχει περάσει πλέον στο φάσμα του υπέρυθρου και εμφανίζεται στην εικόνα ως κόκκινο. Γενικά, όσο πιο κοντά, τόσο πιο λευκό Τέλος, από ότι έχω καταλάβει, αυτά που έχουν έξι ακτίνες είναι τα άστρα στο εσωτερικό του γαλαξία μας.
  2. Κάποια oled στις 55 που να αξίζει ως προσφορά;
  3. Ευχαριστώ, νομίζω οτι αξίζει, ειδικά για τις καλύτερες γωνίες θέασης.
  4. Lucretius

    Ψάχνω για...

    Καλησπέρα, ψάχνω για οθόνη υπολογιστή ως 32 ίντσες, με πιστή απόδοση χρωμάτων μια και πρόκειται να χρησιμοποιηθεί για επεξεργασία φωτογραφιών. Ιδανικά HDR, 4K σε καλή τιμή
  5. Δεν κατάλαβα, τι κακό έχει το 2005, από τότε το έχω το κουτί μου! Σοβαρά τώρα, ας έχει και 2 μόνο σκληρούς, μάλλον ήρθε η ώρα να αποσυρθεί ο ένας που είναι κυρίως για backup.
  6. Ευχαριστώ πάρα πολύ. Λίγο πολύ βγαίνει στο 800άρι. Για κουτί κάποια πρόταση;
  7. Ποσό που διαθέτουμε : Ως 700-800 Ευρώ Χρήση υπολογιστή : Κυρίως photoshop και ελάχιστα για 3d rendering (vray) Ειδικά προγράμματα που θα χρησιμοποιήσουμε: photoshop, sketchup Αν στη σύνθεση χρειαζόμαστε οθόνη? όχι, υπάρχει μια αξιοπρεπής 24αρα fhd Αν στη σύνθεση χρειαζόμαστε και πληκτρολόγιο,ηχεία,ποντίκι? Όχι Τοποθεσία στην οποία βρισκόμαστε: Θεσσαλονίκη Αν τα κομμάτια που θέλουμε να αγοράσουμε θέλουμε να είναι απο ένα κατάστημα ή επιθυμούμε την αγορά απο διαφορετικά καταστήματα? Αδιάφορο. Αν επιθυμούμε να συναρμολογηθεί το σύστημα στο κατάστημα ? Όχι, έχω στήσει αρκετά συστήματα Αν επιθυμούμε λειτουργικό σύστημα και πιο. Όχι Μετά από χρόνια ζητώ πάλι τα φώτα σας. Ο υπολογιστής είναι για γενική χρήση στο σπίτι, με τα πιο απαιτητικά να είναι το Photoshop, Lightroom, sketchup και βαριά κανένα rendering που θέλω να δω οταν δεν έχω υπομονή να περιμένω να πάω στο γραφείο. Δεν παίζω παιχνίδια πέρα από κανένα banished ή CKII. Θα προτιμούσα το κουτί να έχει θέσεις για τουλάχιστον 3 σκληρούς πλήρους μεγέθους πέρα από τον ssd.
  8. Lucretius

    Γλυπτό Phylax

    Ενδιαφέρον θέμα, καλό θα ήταν φυσικά να μην υπάρχει η γνωστή υστερία που προκύπτει κάθε φορά που μπλέκονται παπάδες με τέχνη, αλλα πλέον είναι και αυτό μέρος του κουλερ λοκαλ. Στο κομμάτι της τεχνοκριτικης, μου φαίνεται άρτιο, με ωραία αντίστιξη μεταξύ της μονολιθικοτητας της στήλης και του ρεαλισμού του σώματος που υπονομεύεται από το χρώμα, τα φτερά και την κεφαλή. Δεν ξέρω αν ταιριάζει με την περιοχή, αλλά η δημόσια τέχνη μερικές φορές οφείλει να κάνει το αντίθετο. Τώρα, σχετικά με τους παπάδες, ίσως να ξεχνάνε ότι στην αγιογραφία υπάρχουν εικόνες με ζωομορφες κεφαλές ήδη από τον 8ο αιώνα. Μια ακόμη ωραια εικονα Εδώ
  9. Προφανώς έρχεται από το 2013 ή κάπου εκει γύρω, έτσι; Επίσης Mediatek, οθόνη 5" και μπαταρία 2500mAh, θα βγάζει βαριά καμιά-μιάμιση ώρα χρήσης. Σοβαρά παιδιά, ούτε να το σκέφτεστε.
  10. Έβλεπα το livestream της εισόδου στην ατμόσφαιρα. Εκεί που ο τεχνικός είπε ότι "αγωνίζεται να κρατήσει την κεραία στραμμένη προς τη Γη" σαν να βούρκωσα λιγάκι.
  11. θυμάστε τότε που η google αγορασε το youtube για εναμισι ψωροδις?
  12. Έχω και εγώ κινητό του '13 (το moto X). Με δυο γιγα μνήμης και 32 σε αποθηκευτικό χώρο δεν χρειάζομαι κάτι παραπάνω. Άλλαξα και την μπαταρία και είναι σαν καινούριο. Θα πάρω καινούριο μόνο αν χαλάσει.
  13. Lucretius

    E-book reader?

    Το βάφτισαν απλά έτσι.
  • Δημιουργία νέου...