Προς το περιεχόμενο

luckysluckys

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    21
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Πληροφορίες προφίλ

  • Φύλο
    Δεν το μαρτυρώ

Πρόσφατες Επισκέψεις

Η εμφάνιση επισκεπτών είναι απενεργοποιημένη ή δεν έχετε πρόσβαση σε αυτή.

luckysluckys's Achievements

Proficient

Proficient (10/15)

  • Εκκίνηση Συζήτησης
  • Πρώτο Μήνυμα
  • Collaborator
  • 1 Εβδομάδα Μετά
  • Ένα Μήνα Μετά

Πρόσφατες Διακρίσεις

0

Φήμη

  1. Παιδιά αγόρασα πρόσφατα ένα μεταχειρισμένο GBA SP το οποίο δυστυχώς ήρθε με aftermarket μπαταρία που κρατάει μόλις μια ώρα. Είναι πράσινη λέει 700mah αλλά δεν πρέπει πραγματικά να είναι πάνω από 100mah. Επειδή Original μπαταρίες πλέον δεν κυκλοφορούν στην αγορά, ξέρει κανείς που μπορώ να βρω μπαταρία ΟΕΜ ή aftermarket η οποία να κρατάει αποδεδειγμένα 7-9 ώρες.
  2. Φίλε μου το πρόβλημα επανήλθε στις 30/12/2016 είχε διορθωθεί για περίπου 20 μέρες, μήπως πρέπει να ενημερώσεις πάλι αυτούς που το είχαν επιλύσει, στην DIGEA ή απ' όπου αλλού είχες τις πληροφορίες για το πρόβλημα; Μάλλον έγινε κάποια επανεκκίνηση στα συστήματά τους και πρέπει να ξαναγίνει αυτή η απλή ρύθμιση που λες.
  3. Θα βαλεις αυτο το addon TwonkyMedia server http://dlink.vtverdohleb.org.ua/Add-On/
  4. Το πρόβλημα αν και είχε διορθωθεί όπως είχε αναφερθεί, ξαναεμφανιστηκε σήμερα. Δεν ξέρω αλλα μάλλον κάποιος ευθύνεται και θα πρέπει να ενημερωθεί.
  5. Έχω και εγώ το ίδιο πρόβλημα. Είμαι από Τρίπολη με καινούργια Samsung ks7000 και εμφανίζεται μόνο στον Alpha HD. Μήπως βρήκε κανένας κάποια λύση? Επειδή αναφέρθηκε, ο ΕHD δεν εμφανίζει το ίδιο πρόβλημα με διακοπές στον ήχο κάθε λιγο, όπως ο ALPHA HD.
  6. luckysluckys

    Wii U Topic

    Τα παιχνιδια είναι συνδεμένα με την κονσόλα, και όχι με τον χρήστη, ή το account id. Δεν υπάρχει θέμα σύνδεσης χρήστη ή διαγραφή χρήστη.
  7. luckysluckys

    Mario Kart 8 Promo code

    Είσαι για να σαι Κλειδωστε το
  8. luckysluckys

    Wii U Topic

    Χρειάστηκε να κάνεις Αγγλικό id στο wii u, και να το κάνεις link με το account σου στο Nintendo club, ή όχι; Γιατι αυτός είναι ο μόνος λογος που δεν το έχω τολμήσει ακόμα. Βλέπεις το Mario kart είναι αγορασμενο με το Ελληνικό μου id απο το eshop της Nintendo.
  9. luckysluckys

    Mario Kart 8 Promo code

    Ο πιγκος τα λέει σωστα
  10. Coldplay - Violet Hill Επαθα πλακα παιδια καινουργιο και κομματαρα
  11. Προσφατα παιζοντας το Transformers με τσιπακι wiikey μετα απο καμμια ωρα στο παιχνιδι η κονσολα εφαγε κολλημα, αναγκαστηκά την εκλεισα κρατωντας το power πανω στο wii για πεντε δευτερολεπτα γιατι το remote δεν ανταποκρινοταν . Θελω να ρωτησω σας σημβαινει και εσας να κολλαει το wii οταν παιζεται για ωρα; Πρεπει να ανησυχω, η ευτεγαι ισως και το δισκακι; Εχει προβλημα γενικα η κονσολα υπερθερμανσης; Προσωπικα οταν μου κολλησε δεν ηταν ιδιαιτερα ζεστη, γι'αυτο και μου εκανε εντυπωση.
  • Δημιουργία νέου...