Προς το περιεχόμενο

fitsou

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    90
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Σχετικά με fitsou

  • Ημερομηνία γέννησης 10/12/1983

Πληροφορίες προφίλ

  • Φύλο
    Άνδρας
  • Τοποθεσία
    Athens, Greece
  • Ενδιαφέροντα
    Pc Gaming, RPG, Table Top Games, Board Games, Movies & Music.

fitsou's Achievements

Proficient

Proficient (10/15)

  • Εκκίνηση Συζήτησης
  • Πρώτο Μήνυμα
  • Collaborator
  • 1 Εβδομάδα Μετά
  • Ένα Μήνα Μετά

Πρόσφατες Διακρίσεις

1

Φήμη

  1. Το ξεθάβω το ποστ μπας και... Υπάρχει περίπτωση να φτιαχτεί plugin για το site subztv.gr?
  2. Αυτό με το ΑΦΜ είναι τραγικό. Εγώ δεν το δινω ποτέ. Λέω εσείς με καλέσατε στο κινητό μου όχι εγώ εσάς για να γίνει επαλήθευση στοιχείων. και φυσικά δεν έχω δεχτεί ποτέ να γίνετε εξακρίβωση στοιχείων τηλεφωνικά.
  3. μάλλον τωρα με κάτι έχεις στραβώσει και δεν θες να βοηθήσεις... δεν είναι με όλους τους παροχους το ίδιο... με Forthnet πριν 2 χρόνια είχα θέμα με την απόδοση της για αυτό και δοκίμασα wind. 2 χρόνια μετά είμαι ευχαριστημενος από το κομματι του ιντερνετ αλλά δυσαρεστημενος από το κομματι της κινητής. μια απλή άποψη των φίλων εδώ θέλω..
  4. Πρόσεξε να δεις. δεν είχα μια ζωή Wind. έχω αλλάξει κατά καιρούς εταιρίες. ποτέ δεν είχα τέτοιο θέμα με το σήμα.. Ποιο είναι σωστό κριτήριο κατά την γνώμη σου; Σε περιοχές που πάω η συγκεκριμένη εταιρία δεν με καλύπτει και έχω δει ότι οι άλλες 2 είναι νύχτα μέρα σε σύγκριση. Δεν καταλαβαίνω γιατί ανοίγουμε κουβέντα ως προς το γιατί δεν είμαι ευχαριστιμενος. Παράλογοι οι μη οι λόγοι είναι δευτερεύον ζήτημα. Εγώ εξ αρχής ζητάω την άποψη των μελών ως προς το VDSL που δινουν ο ανταγωνισμός.
  5. φίλε μου έχω μεγάλο θέμα. δεν πιάνει σε πολλά σημεία. και εντός αθηνας και ποιο εκτός που υπάρχει εξοχικό. (σουνιο) σε σούπερ μάρκετ στο ισόγειο στο παλαιό φαληρο για παράδειγμα δεν έχω καθόλου σήμα.. ενώ η κοπελιά με Cosmote έχει 4G!
  6. Είμαι στην Wind με 3play (σταθερό, κινητό, internet VDSL). και λήγει το προγραμμα μου. Θέλω να φύγω από την Wind γιατί κυρίως έχω θέμα με το σήμα στο κινητό μου, σε εν αντιθέσει με το VDSL που είμαι ΥΠΕΡ ευχαριστημένος με την απόδοση του! Δεν με νοιάζει να αλλάξω συσκευή οπότε δεν καίγομαι για να κάνω παζάρι για επιδότηση ούτε καίγομαι τόσο για καλύτερη τιμή αρκεί να είναι συν, πλην κάποια € η διαφορά. Ίσως μια έκπτωση στο πάγιο να ήταν καλοδεχούμενη.. Αυτό που με νοιάζει κυρίως είναι να μην χάσω την ποιότητα στην VDSL σύνδεση που θα κάνω. Για αυτό λοιπόν θα ήθελα εμπειριες και γνώμες για του υπόλοιπους 2 παροχους που μου έχουν μεινει. Edit: απαραιτητο είναι να παίρνω ιντερνετ απευθείας από Καφαο και όχι από τηλεφωνικό κέντρο.
  7. Καλησπέρα δύστυχος χάλασε η μητρική μου και λόγο του καιρού δεν είμαστε για τελείως νέο σύστημα... Θα ήθελα λοιπόν να μου πείτε μια μητρική για όποιον ξέρει με τα παρακάτω χαρακτηριστικά: Socket 1155 (Intel i5) 4 slots για ram (1600) Τουλάχιστον μια PCI 16x για την κάρτα γραφικών (GTX 770) Τουλάχιστον μια PCI 2.1 για την κάρτα ήχου, αυτό είναι το πιο δύσκολο μέχρι στιγμής να βρω... (Sound Blaster x-Fi fatality edition) Usb 3 Και τέλος τουλάχιστον ένα SATA 6gb/s για τον ssd. Ξέρω είναι πολύ specific αυτό που ζητάω και ίσως κόπος για κάποιον που δεν του έρχεται στο μυαλό ένα συγκεκριμένο μοντέλο.. Ευχαριστώ προκαταβολικά όποιον ασχοληθεί!!!
  8. fitsou

    στήσιμο δικτύου σε μεζονέτα

    Ρε παιδιά θα τρελαθώ... δεν μπορώ να βγάλω άκρη με τίποτα.. Βλέπω σε όλες τις συσκευές μου το Access Point Router, βάζω Password αλλά δεν συνδέεται σε καμιά... Τι να κάνω ας με βοηθήσει κάποιος σας παρακαλώ.. Το Router μου είναι το Technicolor TD5130 Το Access Point Router είναι το ΖΤΕ H108NS και με Team Viewer εάν μπορεί κάποιος να δώσουμε ένα ραντεβού να μπει να το κάνει, θα το εκτιμήσω..
  9. fitsou

    στήσιμο δικτύου σε μεζονέτα

    θα το δοκιμασω! ευχαριστω πολυ μεξικανε!
  10. fitsou

    στήσιμο δικτύου σε μεζονέτα

    Παιδιά δεν ή κάτι κάνω λάθος ή ότι εξοπλισμό έχω είναι Γ.Τ.Π. Αρχικά Μεξικανε το extender παίρνει καλώδιο μόνο για το στήσιμο, εάν έχω καταλάβει καλά, δεν μπορώ να το έχω σαν access point.. με αυτό οι ταχύτητες είναι στα 114kbps... κοινός μη αποδεκτό αποτέλεσμα. έβαλα και ένα router (του ΟΤΕ) σαν access point αλλά μετά την πρώτη φορά,(όπου πήγαν όλα μια χαρά) βλέπει το δίκτυο το ps4 και οι κινητές συσκευές αλλά δεν συνδέεται.. δεν ξέρω τι να κάνω πια..
  11. fitsou

    στήσιμο δικτύου σε μεζονέτα

    είχα ένα παλιό extenter το οποίο και έβαλα αλλά είναι wifi g πρωτόκολλο και είναι για κλάματα... Μάλλον για Powerline θα πάρω, απλά είχα χρόνια να το ψάξω και τότε που το είχα κάνει ήταν απαράδεκτα από θέμα απόδοσης.
  12. Χαίρετε Θέλω την βοήθεια της κοινότητας. Έχω ένα σπίτι μεζονέτα. Στον κάτω όροφο έχω pc και router (όχι καμία σοβαρή μάρκα, ότι δίνουν οι πάρωροι). Και θέλω να βάλω internet ενσύρματο και ασύρματο στον επάνω όροφο. Τι προβλήματα υπάρχουν. Οι καλωδιώσεις του σπιτιού είναι τελείως χαλασμένες και για να βάλω internet φώναξα τεχνικό να τραβήξει εξωτερική γραμμή από το κεντρικό κουτί στο ισόγειο της πολυκατοικίας στον κάτω όροφο. Οπότε το να βάλω ένα άλλο router στον πάνω όροφο για να κάνει αναμετάδοση δεν παίζει. Τι θα μπορούσα να κάνω λοιπόν; Ψάχνω φυσικά για μια οικονομική λύση.. οι λύσεις τύπου range extender που συνδέονται σε πρίζα ρεύματος αξίζουν; Σας ευχαριστώ προκαταβολικά Νίκος
  13. και πως ανοιγει ρε Χτηστο το pc;;; κανονικα δεν θα επρεπε να ανοιγει καθολου;;;
  • Δημιουργία νέου...