Προς το περιεχόμενο

Waldo_Vrs

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    590
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Σχετικά με Waldo_Vrs

  • Ημερομηνία γέννησης 13/08/1989

Ιστοσελίδα

  • Website URL
    http://fivexpress.deviantart.com/

Πληροφορίες προφίλ

  • Φύλο
    Άνδρας
  • Τοποθεσία
    Sneaky Around!...
  • Ενδιαφέροντα
    3D Animator & Multimedia Designer

ΑΛΛΑ

  • Βιογραφικό
    3D Animation - Multimedia Productions - Ραδιοφωνικός Παραγωγός
  • Τοποθεσία
    Kavala/Thessaloniki
  • Ενδιαφέροντα
    Ραδιοερασιτέχνης / Car Tuning / and just sneaky around / METAXA 5 Stars
  • Απασχόληση
    3D Animator

Πρόσφατες Επισκέψεις

7.147 προβολές προφίλ

Waldo_Vrs's Achievements

  1. Είμαι κάτοχος Fujitsu Lifebook ΝΗ532 με τον i73630QM (απο αυτό γράφω τώρα) και πραγματικά ομολογώ πως είναι ένα απο τα πιο καλά laptop που είχα ποτέ. Έχω φύγει εδώ και 3 χρόνια στο εξωτερικό και επέλεξα αυτό να με κάνει παρέα...και δεν το έχω μετανιώσει λεπτό. Κρίμα γιατί ότι και αν πέρασε απο τα χέρια μου Fujitsu σε θέμα υπολογιστή...χαλούσε μεν αλλά όταν τα άλλα όλα είχαν ήδη χαλάσει 2 φορές... Κρίμα που έχει τέτοιο τέλος...
  2. Πιστεύω πως εαν στήσεις σωστά ένα pc μπορεί να σε πάει πολλά χρόνια. Να προβλέψεις στο μέλλον ας πούμε να μπορείς να αγοράσεις μια ίδια κάρτα γραφικών και αν δεν σου φτάνει το κάνεις μια sli (ένα παράδειγμα). Και αυτός ο μύθος με τους σκληρούς δίσκους τελείωσε μετά την έλευση των ssd πλέον.
  3. Καλησπέρα σας. Αν και έψαξα στο νετ δεν μπόρεσα να βρώ κάτι αρκετά κατατοπιστικό για εμένα. Πρόσφατα αγόρασα απο γερμανία στη μητέρα μου ένα Samsung Galaxy S3 Mini το οποίο το γύρισα πολύ εύκολα στα ελληνικά και για να βρώ το πληκτρολόγιο απλά έκανα ένα update και το κατέβασα και όλα μια χαρά... Έχω όμως τώρα μια δωροεπιταγή με 120ε απο ένα γερμανικό site και σκέφτομαι να βάλω και εγώ και να πάρω το Blackberry Z30. Ρώτησα στην ιστοσελίδα και μου απαντάνε (κατά πόσο ήταν τεχνικός ή πωλήτρια δεν ξέρω) πως όλα έρχονται με γερμανικό πληκτρολόγιο. Το πρόβλημά μου είναι πως δεν είχα ποτέ στο παρελθόν το συγκεκριμένο λογισμικό...αλλάζει εύκολα γλώσσα? θα μπορώ να γράφω και ελληνικά κανονικά όπως στο android?.
  4. Το γνωρίζω αυτό δεν με πειράζει, γιατί λέω αργότερα να αλλάξω το laptop. Απλά ο μηχανικός τα έφτυσε εντελώς μετά απο 4 χρόνια συνεχής χρήσης και λέω να τον αλλάξω με ssd γενικά τώρα πλέον.
  5. Δουλεύω τον 840 evo για 2 χρόνια σχεδόν...δεν είχα κανένα πρόβλημα πέραν κάπιων Bsod αλλά 1 φορά τον μήνα άντε 2...δεν με πολυενοχλούσε...φτου φτου μην το ματιάξω έχει να κρασάρει τώρα έτσι πάνω απο 3 μηνο...ξελαμπηκάρισε φαίνετε τι άλλο προτείνετε?
  6. Θέλω να πετάξω τον παλιό μηχανικό σκληρό που έχει μέσα και να βάλω έναν ssd σαν αναβάθμιση για να πάρει τα πάνω του. Λέω να πάρω τον Samsung 850 Evo 500G είναι καλή επιλογή? Και για να τον κάνω install απλά θα γυρίσω απο το bios τις ρυθμίσεις σε AHCI σωστά? Και μετά κανονικά το format?!
  7. Ενδιαφέρομαι να αγοράσω ένα tablet, δίνω το πολύ 250ε και κατά προτίμηση σχετικά μεγάλη οθόνη. Χρήση θα γίνει σχετικά νορμαλ. Με ενδιαφέρει να ανοίγει γρήγορα χωρίς κολλήματα σελίδες στο internet και συνομιλία στο skype. Ένα λεξικό θα του βάλω το PONS και να βλέπω, καμιά φορά στη δουλειά έχω κενά pause μισάωρα κανένα serial σε φάση futurama. Ούτε καμιά τρελή εφαρμογή θα του βάλω ούτε παιχνίδια θα παίξω. Το 10αρι είναι βολικό για να γράφεις μηνύματα στο skype και το Messenger? Επίσης θα ήθελα να έχει τη δυνατότητα να παίρνει και sim για να μπορέσω να του κάνω καμιά σύνδεση να έχει ιντερνετ (αυτό δεν το σκέφτομαι ακόμα απλά λέω μήπως το χρειαστώ στο μέλλον) Βλέπω και σκέφτομαι κάποια της HP/Dell/Motorola...αλλά θέλω και άλλες γνώμες Λειτουργικό δεν με ενδιαφέρει...και με τα 2 θα κάνω τη δουλειά μου. Να πω την αμαρτία μου είχα βάλει στο μάτι το Tegra της EVGA αλλά κόλησα στο ότι είναι 7αρι, και δεν ξέρω πως θα μου είναι. Δεν είχα ξανά ποτέ tablet ο χριστιανός. Ευχαριστώ πολύ για το χρόνο σας!!!
  8. Waldo_Vrs

    αγορα tablet 150 € 3G

    Με ενδιαφέρει παρομίος κάτι στα ίδια λεφτά...απλή χρήση ΟΧΙ games...απλά να μην κολάει σε ίντερνετ κτλ. Ας είναι και πιο παλιό μοντέλο αρκεί να είναι καλό...πάνω απο 8' Προτάσεις?
  9. Ως κάτοικος Γερμανίας στη παρούσα φάση και μιας και ψάχνω και εγώ αυτοκίνητο....μια επίσης καλή λύση είναι με το να πληρώσεις 1-2 χιλιάρικα συνήθως παραπάνω (γιατί τόσο τσιμπιμένα είναι σε διαφορά απο ιδιώτες συχνά) μπορείς να βρείς απο μια αντιπροσωπεία γερμανική ένα μεταχειρισμένο που θα σου έχουν και 24 μήνες εγγύηση!. Πράγμα που δεν νομίζω να σου δίνει ο έμπορος.
  10. Πολλά ανακάλυψε απο τα οποία ξέρουμε τα μισά. Τα ημερολόγια του είναι σαν απόρρητα έγκραφα απο όσο ξέρω στην Αμερική. Αφού νομίζω στην ουσία αυτός ανακάλυψε μέχρι και το ραδιόφωνο
  11. Waldo_Vrs

    The [Old] Official Off Topic Thread V

    Αφού περιγράφω με λεπτομέρειες το πρόβλημα μου με το κινητό που δεν λένε να μου το φτιάξουνε στο chat της htc service μου έρχετε η απάντηση..."και απο εμένα τι θα θέλατε?" ....και έχω μείνει μλκς να κοιτάω την οθόνη.....τη συνταγή απο το παστίτσιο παρακαλώ!!! μου ερχότανε να το γράψω.....μετά απο 4-5 σειρές παρακάτω μου απαντάει ακριβώς έτσι!! "ώρα θα κάνω ένα έτοιμα στη υπεύθυνο"...και σκέφτομαι....έτοιμα κουλουράκια ή άιτημα θα κάνει?...το ώρα το μετέφρασα σε ωραία λόγο κεκτημένης ταχύτητας και γνώσης βασικών Ελληνικών...αφού στο τέλος δεν μου απάντησε και ευγκαριστώ γκάβλα κεράσει ποτό...καλά ήταν!!!....πιστεύω με εξυπηρέτησαν.........................................νομίζω δηλαδή!!! πάλι καλά απο τα νεύρα που είχα άρχησα να γελάω με αυτά που διάβαζα χαχαχα (και δεν μιλάμε για πόσα άλλα ορθογραφικά λάθη)
  12. Στη περίπτωση του google contacts όμως επειδή χρησιμοποιώ σαν κυρίος e-mail outlook θα ψιλογίνει χαμός μέσα ή όχι?. Δηλαδή αν τις περάσω στο google μπορώ να παίρνω και τηλέφωνο κτλ. όποιον θέλω και χωρίς internet όμως?. Με το μπαρδόν για τη noobia μου δεν ασχοληθεί καθόλου με android. Αυτό που μου τη δίνει και δεν έγραψα μέσα στο mail τις επαφές μου είναι πως αν το κάνω μου δείχνει μέσα στη λίστα τα πάντα...δηλαδή και τις επαφές που θα έχω γράψει αλλά και τις επαφές που έχω π.χ. στο skype (τους οποίους δεν έχω τηλέφωνα άς πούμε) πράγμα που είναι για μένα πολύ ενοχλητικό όταν ψάχνω κάποιον. Θέλω να δω το software του Blackberry. Μπορώ να τις γράφω στο pc με εκείνο και μετά να τις μεταφέρω στο τηλέφωνο?.(κάτι σχετικό δηλαδή με το htc manager)
  13. Έχω ένα HTC Desire C το οποίο το τελευταίο διάστημα άρχισε χωρίς κανένα λόγο να κάνει abnormal resets όπως το λέει ακριβώς. Το θέμα μου ακριβώς βέβαια είναι άλλο. Έχω τις επαφές μου σε μορφή outlook απο ένα παλιό PDA της Eten (Glofiish X800) και τις έβαλα μέσα στο android με αντιγραφή επικόλληση. Τις επαφές τις διαβάζει σαν "Phone". Αλλά δεν μου πολυαρέσει και συχνά μπερδεύομαι και με τις επαφές απο άλλους λογαριασμούς π.χ. skype, e-mail κτλ. Υπάρχει καμιά εφαρμογή που να υποστηρίζετε αρκετά ώστε να τις γράψω όλες εκεί (γιατί είμαι και λίγο...γράφω μέχρι και διεύθυνση και τ.κ. όταν τα ξέρω) και να μπορώ να τις μεταφέρω πιο εύκολα αν χρειαστεί να αλλάξω συσκευή?. Επίσης με αφορμή το πρόβλημα του κινητού μου σκέφτομαι να αγοράσω ένα άλλο λίγο πιο σβέλτο. Αν πάω σε κάτι σαν Blackberry θα μπορώ να τις μεταφέρω εκεί ή πρέπει να τις γράψω όλες απο την αρχή?. Επίσης εκείνο έχει καλό software για τις επαφές?.
  14. Είναι απλό... την εταιρία την συμφέρει F2P...όταν ο καθένας το κατεβάζει και ψιλοασχολείτε μπορεί να πληρώσει 10ε το μήνα για να πάρει όπως είπε ο φίλος καλύτερα όπλα μερικές πίστες ακόμα κτλ. και μετά απο 2 μήνες να ξαναδώσει 10ε...τα 10ε δεν του πολυφαίνονται...σε αντίθεση με το να δώσει 50ε μαζεμένα...στο τέλος φτάνει σε ένα σημείο να έχει δώσει 50ε (10+10+...) σε ένα χρόνο με αποτέλεσμα αν συνεχίσει να παίζει η εταιρία να συνεχίσει να πέρνει λεφτά....ενώ αν πληρώσει μια φορά 50ε κάποιος όπως παλιά μπορεί να παίζει 3-4 χρόνια π.χ. χωρίς έξτρα λεφτά μέχρι να βαρεθεί. Είναι καθαρά marketing Και μην ακούσω την χαζομάρα του στυλ..."εγώ δεν πληρώνω στα F2P παιχνίδια"...γιατί δεν μιλάμε να δώσει ο άλλος λεφτά στο farmville αλλά σε Unreal Tournament...εκεί σίγουρα θα πληρώσει το 10ρικακι το μήνα για να παίξει!!!. Πάρτε παράδειγμα World Of Tanks οι περισσότεροι πλέον (και αν όχι σίγουρα οι μισοί) παίζουν με premium accounts. (6 μήνες μόνο αν παίζουν φτάνει = 60ε αντί για 50ε που θα έδιναν για να το πάρουν μια φορά-παράδειγμα, που οι περισσότεροι παίζουν χρόνια)
  15. Και εδώ έχει τέτοιες ξύστρες αλλά ρε συ...καθαρίζει μεν αλλά δεν μπορείς πάλι όταν μπεις στο αυτοκίνητο να δείς για να οδηγήσεις όλα είναι θολά γιατί έχει ένα τόσο λεπτό στρώμα επάνο ακόμα. Οινόπνευμα στη Γερμανία δεν ξέρω που να βρώ (δεν υπάρχει στο σούπερ μάρκετ όπως στην Ελλάδα) Τον αέρα τον βάζω στο τέρμα στο ζεστό μπας και λιώσει αλλά θέλει μιλάμε κανένα τέταρτο να περιμένω για να ξεθολόσει όλο το τζάμι. (και υποτίθεται στη Γερμανία απαγορεύετε να "ζεσταίνεις" το αυτοκίνητο σου λένε, ρύπανση κτλ, δεν ξέρω κατά πόσο ισχύει)
  • Δημιουργία νέου...