Προς το περιεχόμενο

dimpa16

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    1.114
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

  • ΝΙΚΗΤΗΡΙΕΣ ΗΜΕΡΕΣ

    1

Σχετικά με dimpa16

  • Ημερομηνία γέννησης 05/07/1969

Πληροφορίες προφίλ

  • Φύλο
    Άνδρας

Πρόσφατες Επισκέψεις

8.961 προβολές προφίλ

dimpa16's Achievements

  1. Είπα και `γω !! Δεν θα πεταχτεί κάποιος να το πει ? Ετοιμάζω ποπκορν.
  2. Ψεύτες και υποκριτές,αυτοί που έβαλαν ολόκληρη την πόλη που είχε και το μεγαλύτερο πρόβλημα,σε καραντίνα, ενώ ο mr περουκίνι παράτησε τον λαό του να ψοφολογίσει, μην και χαθεί κανα δολλάριο. Α ναι είχε και άποψη για την θεραπεία του... χλωρίνη. Και έρχεσαι τώρα εσύ,να μας κάνεις και σύγκριση στα νούμερα... κρούσματα και θανάτους. Καλό το παραμύθι, αλλά δεν είχε δράκο.
  3. Για μένα, κακώς να σε μπουζουριάσουν την επόμενη φορά, που θα πατήσεις πάλι το πόδι στο κατάστημα. Χαμένος χρόνος και χρήμα στα δικαστήρια. Μάγκωμα και να σε πάνε κάπου ήσυχα και απόμερα. Και μόνο αυτό, θα σε κάνει να σου φύγει το σκατό απ`την κάλτσα. Τι λες?
  4. Αγαπητέ Sheogorath. Είμαι χρόνια μέλος του φόρουμ και σίγουρα είσαι από τα γνωστά άτομα που διαβάζω . Παλικάρι μου, μου μαύρισες την ψυχή με την εξομολόγησή σου και στεναχωρήθηκα ιδιαίτερα γιατί έχω τα χρόνια των γονιών σου και προσπαθώντας να βάλω τον εαυτό μου στη θέση τους, έχοντας μάλιστα 2 παιδιά 17 και 18 χρονών,δεν μπορώ να φανταστώ να κάνω κάτι τέτοιο. Παλικάρι μου, θα σταθώ στο θέμα. Δεν ξέρω τι σου λένε οι γιατροί. Δεν θα σου πω αν έχουν δίκιο ή άδικο,άλλωστε ποιος είμαι εγώ να κρίνω κάποιον επιστήμων. Το μόνο που φοβάμαι, στην περίπτωση που αλλάξεις το επώνυμό σου, είναι, μην είναι το νέο σου επώνυμο αφορμή για περισσότερες σκέψεις, θυμίσεις και στεναχώρια. Μην είναι αυτό, που θα σου λέει κάθε φορά που το χρησιμοποιείς, το γιατί και με ποιες συνθήκες το άλλαξες. Μην είναι αυτό, που αντί να βοηθήσει την ψυχή σου, την χαλάσει. Αν νομίζεις,εσύ και οι γιατροί, οτι είναι για καλό, κάν`το. Με όποιο αρέσει εσένα, όχι εμένα ,ούτε κανενός. Χαίρομαι που προχωράς τη ζωή σου και είμαι σίγουρος οτι με τέτοια δύναμη που έχεις μέσα σου, ότι και να κάνεις, θα το πετύχεις. Καλή τύχη παλικάρι μου και εδώ είμαστε να τα λέμε.
  5. Ακριβώς έτσι είναι. Θα έπρεπε ήδη να έχει βάλει σε ισχύ τον νόμο CAATSA,για επιβολή κυρώσεων στην Τουρκία, αλλά σιγά μην ακουμπήσει το κολλητάρι του. Αφού πάνω κάτω, τα ίδια σκατά με δαύτον είναι.
  6. dimpa16

    Huawei MediaPad T5 10.1 και google play

    Έχει και play store.
  7. Άσ`το μέχρι να στραγγίξει την μπαταρία,μπας και μετά ξεμπλοκάρει. Μια ιδέα είπα.
  8. Επειδή το έψαχνα και εγώ αυτόν τον καιρό για μηχανή, σου λέω να μην πάρεις τώρα,γιατί οι ξεφτίλες, μηχανές των 40 - 50 ευρώ,τις ανέβασαν στα 60 και 70. Αν δε σε επείγει, άσε να περάσει λίγος καιρός και να την αγοράσεις σε κανονική τιμή.
  9. Κάπως έτσι με ΄΄κόβω΄΄... στο τέλος...
  10. Υπομονή μέχρι να ΄΄σκάσω΄΄ γάιδαρο στην ανηφόρα. Τεχνική... μια φορά κούρεψα κάποιον και δε θέλω ούτε να το θυμάμαι... το φουκαρά...🤣🤣
  11. Κοιτάζω προς αυτή https://www.skroutz.gr/s/20268142/Wahl-Home-Pro-100-1395-0460.html
  12. Κάτι που ξέχασα να αναφέρω. Τα μαλλιά μου είναι αρκετά, σγουρά,πυκνή και σκληρή τρίχα. Θα κόβει ή θα σκαλώνει η λεπίδα. Από τη μια πλευρά λέω,τυχερός που έχω δυνατό μαλλί και απ`την άλλη...είναι βάσανο. Βλακεία μου που ανάφερα ξυριστική μηχανή. 80% κούρεμα και 20 % τριμάρισμα στα γένια
  • Δημιουργία νέου...