Η εταιρεία Garmin ανακοίνωσε τον πλέον σύγχρονο fitness tracker της με την ονομασία Vivofit 4. Αυτό που καθιστά ξεχωριστή τη συγκεκριμένη συσκευή είναι ότι συνδυάζει μία always-on έγχρωμη οθόνη του με την αυτονομία του ενός… έτους από τον προκάτοχό του.

Αυτό επομένως σημαίνει ότι δεν χρειάζεται να “ξυπνάτε” κάθε φορά την οθόνη/ συσκευή για να ορίσετε ή να ελέγξετε τους στόχους για τις καθημερινές δραστηριότητες σας, ότι δεν χρειάζεται να κάνετε υπομονή με την κακή αυτονομία που επιδεικνύουν πολλοί σημερινοί activity trackers και ότι δεν είναι απαραίτητο να συμβιβαστείτε με την μονόχρωμη οθόνη τους.

 

Το fitness band της Garmin περιλαμβάνει την τεχνολογία αυτόματης ανίχνευσης δραστηριότητας Move IQ και βεβαίως στην διάθεση σας υπάρχει και η online community Connect που θα σας ωθεί να είστε ενεργητικοί και κινητικοί. Η συσκευή επίσης είναι “swim- and shower-safe”.
Η συσκευή διατίθεται με τιμή στα $79,99 και με τις τιμές των διαθέσιμων εναλλάξιμων bands να κυμαίνονται μεταξύ $19,99 και $29,99.

 

Link.png Site: Engadget