Η σειρά Galaxy S είναι με διαφορά η πιο δημοφιλής ανάμεσα σε όλα τα Android smartphones, με τη Samsung να παρουσιάζει κάθε χρόνο παραδοσιακά ένα μοντέλο το οποίο ενσωματώνει την τελευταία λέξη της τεχνολογίας, χωρίς όμως να ξεχωρίζει στην εμφάνιση και την ποιότητα κατασκευής.

Με πολύ δυνατό marketing, τα Galaxy S μοντέλα σημείωναν πάντα κορυφαίες πωλήσεις, καλύπτοντας σε μεγάλο βαθμό τις ανάγκες των κατόχων τους, αν και η τιμή τους βρισκόταν στα υψηλά επίπεδα, αντίστοιχα με αυτά του μεγάλου αντιπάλου, του iPhone. Όμως αν κάτι μας έχει δείξει η ζωή, είναι ότι δε θα πρέπει να θεωρούμε τίποτα δεδομένο, κάτι που ίσχυσε για την εμπορική πορεία του Galaxy S5. Το συγκεκριμένο μοντέλο δεν είναι υπερβολή να πούμε ότι δεν αιχμαλώτισε τις καρδιές των καταναλωτών αφού δεν έπεισε τους κατόχους της προηγούμενης γενιάς να αναβαθμιστούν, με τα γνωστά προβλήματα να παραμένουν.

Για τη φετινή χρονιά, η Samsung κάνει μια ολική επαναφορά, φέρνοντας στην αγορά όχι ένα αλλά δύο διαφορετικά μοντέλα, ακολουθώντας σε μεγάλο βαθμό την αντίστοιχη επιλογή της Apple με το iPhone 6 και το iPhone 6 Plus. Η σημαντική διαφορά στην περίπτωση της Samsung είναι ότι το δεύτερο μοντέλο με την ονομασία Galaxy S6 edge, δεν είναι μεγαλύτερο όπως στην περίπτωση της Apple, αλλά ξεχωρίζει για την κυρτή οθόνη και από τις δύο πλευρές. Ας δούμε αναλυτικά ένα από τα καλύτερα smartphones της Samsung για τη φετινή χρονιά, το οποίο και μας είχε εντυπωσιάσει από την πρώτη επαφή που είχαμε μαζί του ήδη από τον περασμένο Φεβρουάριο.

Αναλυτική Παρουσίαση