Το "Netflix των πειρατών", το Popcorn Time, κάνει τελικά το ντεμπούτο στο στο iPhone και το iPad, χωρίς να χρειάζεται (για την ώρα) να κάνετε jailbreak την αγαπημένη iOS συσκευή σας.

Για να καταφέρετε να εγκαταστήσετε το PopCorn Time σε μια iOS συσκευή, θα πρέπει να επισκεφθείτε αρχικά τη συγκεκριμένη ιστοσελίδα και να κατεβάσετε ένα ειδικό Installer, ο οποίος για την ώρα είναι διαθέσιμος μόνο για Windows, με τους δημιουργούς να υπόσχονται σύντομα και μια έκδοση για υπολογιστές Mac.

 

Μόλις ολοκληρώσετε την εγκατάσταση, η εφαρμογή θα σας ζητήσει να συνδέσετε τη συσκευή σας στον υπολογιστή, εν συνεχεία να επιλέξετε το airplane mode αλλά και το μενού στο οποίο επιβεβαιώνεται ότι ο υπολογιστής σας με τον οποίο συνδέεται η iOS συσκευή είναι αξιόπιστος.

 

Με το τέλος της εγκατάστασης, το εικονίδιο της εφαρμογής Popcorn Time θα πρέπει να έχει εμφανιστεί στην οθόνη του iPhone ή του iPad σας. Μόλις το επιλέξετε θα εμφανιστούν τα εξώφυλλα αρκετών ταινιών, όπου επιλέγοντας ένα θα ξεκινήσει η αναπαραγωγή της συγκεκριμένης ταινίας μέσω streaming.

 

Σε δηλώσεις τους στην ιστοσελίδα The Next Web, οι δημιουργοί του Popcorn Time περιμένουν ότι η Apple θα προχωρήσει στο μπλοκάρισμα της εφαρμογής με κάποια μελλοντική έκδοση του iOS, χωρίς αυτό να τους εμποδίσει να «αντιμετωπίσουν οποιοδήποτε εμπόδιο». Για την ώρα, η ομάδα πίσω από την εφαρμογή, προχώρησε στη δημοσιοποίηση του παρακάτω βίντεο με την ευκαιρία συμπλήρωσης ενός χρόνου από την ημέρα που η «υπηρεσία» ξεκίνησε τη λειτουργία της.

 

 

Link.png Site: Engadget