Ένα νέο πρόγραμμα αντικατάστασης εξαρτήματος συγκεκριμένων μοντέλων iPhone ανακοίνωσε σήμερα η Apple για 36 συνολικά χώρες στις οποίες περιλαμβάνεται και η Ελλάδα.

Η αντικατάσταση αφορά τον USB φορτιστή των 5W που βρίσκουμε στο iPhone 3GS, iPhone 4 και iPhone με το "πλακέ" σχήμα και με την ονομασία Model A1300 η οποία αναγράφεται πάνω του όπως μπορείτε να δείτε και στη φωτογραφία. Σύμφωνα με την Apple, ο λόγος της αντικατάστασης είναι τα διάφορα φαινόμενα υπερθέρμανσης που παρουσιάστηκαν, κάτι που μπορεί να αποτελέσει πρόβλημα στην ασφάλεια του κατόχου της συσκευής. Ο προβληματικός φορτιστής διατέθηκε με τα συγκεκριμένα iPhone μοντέλα μεταξύ Οκτωβρίου 2009 και Σεπτεμβρίου του 2012.

 

Σχετικά με τη διαδικασία ανταλλαγής, όπως αναφέρει η ίδια η εταιρεία στην ειδική ιστοσελίδα που έχει αναρτηθεί γι' αυτό το σκοπό, ο πελάτης θα πρέπει να φέρει τον προβληματικό φορτιστή αλλά και το IPhone του σε εξουσιοδοτημένο κέντρο σέρβις της Apple από τις 18 Ιουνίου 2014. Μετά την επαλήθευση του σειριακού αριθμού του iPhone ως μέρος της διαδικασίας, θα λάβει ένα νεότερο USB φορτιστή και συγκεκριμένα το Model A1400.

 

Για το κοντινότερο συνεργάτη ή εξουσιοδοτημένο κέντρο σέρβις της Apple, οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να ακολουθήσουν τους παρακάτω συνδέσμους.

 

Link.png Site: Αναζήτηση Apple Service

Link.png Site: Συνεργάτες Παροχής Ασύρματων Υπηρεσιών