Στις αρχές Σεπτεμβρίου και μετά την έκθεση IFA 2015, αναμένεται να διεξαχθεί η παρουσίαση της Apple, στην οποία θα δούμε για πρώτη φορά τα νέα iPhone και όχι μόνο.

Όπως αναφέρουν οι αξιόπιστες πηγές της ιστοσελίδας buzzfeed, η παρουσίαση θα λάβει χώρα κατά πάσα πιθανότητα στις 9 Σεπτεμβρίου, την ίδια μέρα δηλαδή όπου πέρσι η εταιρεία είχε αποκαλύψει τα iPhone 6 και iPhone 6 Plus τα οποία σαρώνουν ακόμα σε πωλήσεις.

 

Τα νέα iPhone τα οποία πιθανότατα θα έχουν την ονομασία 6S και 6S Plus, φέρεται ότι θα ενσωματώνουν καλύτερες κάμερες αλλά και την τεχνολογία Force Touch που είδαμε στο Apple Watch και με την οποία η οθόνη είναι σε θέση να εντοπίσει τη δύναμη με την οποία ασκείται πίεση στην επιφάνεια της, ενεργοποιώντας έτσι νέες λειτουργίες. Αν επιβεβαιωθούν οι πληροφορίες και δεν αλλάξει κάτι στην τακτική της Apple, θα πρέπει να περιμένουμε την κυκλοφορία των συσκευών στα καταστήματα από τις 18 Σεπτεμβρίου.

 

Η εκδήλωση της Apple δε θα περιοριστεί στα νέα iPhone αφού κατά πάσα πιθανότητα θα δούμε και το νέο Apple TV, ύστερα από την αναβολή της παρουσίασης του πριν μερικούς μήνες στην WWDC το οποίο θα παρέχει δυνατότητα αναπαραγωγής συγκεκριμένων τηλεοπτικών καναλιών ανάλογα με τις συμφωνίες της Apple. Παράλληλα στο νέο Apple TV θα δούμε και την παρουσία του App Store, κάτι που θα δίνει τη δυνατότητα κατεβάσματος εφαρμογών και παιχνιδιών, τα οποία θα αναπαράγουμε στην τηλεόραση μας.

 

Οι πληροφορίες της ιστοσελίδας αναφέρουν ότι η Apple είναι έτοιμη να δείξει στο κοινό και ένα νέο iPad, το οποίο φημολογείται ότι θα ονομάζεται iPad Pro, με τη μεγαλύτερη οθόνη από όλα τα άλλα μοντέλα της σειράς και συγκεκριμένα με οθόνη 12.9 ιντσών.

 

Link.png Site: Buzfeed