Η Apple ανακοίνωσε μία νέα, και ιδιαίτερα εντυπωσιακή απόχρωση για τα iPhone 7 και iPhone 7 Plus, που απέκτησαν έκδοση “(RED)”. Οι νέες κόκκινες συσκευές iPhone θα κυκλοφορήσουν σε παγκόσμιο επίπεδο συμπληρώνοντας τις ήδη υπάρχουσες μεταλλικές αποχρώσεις (Rose Gold, Gold, Silver, Black, Jet Black).

Αξίζει να αναφέρουμε, ότι εδώ και 10 χρόνια, η συνεργασία της Apple με τον οργανισμό (RED) έχει υποστηρίξει προγράμματα για τον HIV/AIDS που έχουν στόχο να προσφέρουν συμβουλευτικές συνεδρίες και υποστήριξη, εξετάσεις καθώς και την απαραίτητη θεραπεία, ώστε να αποτραπεί η μετάδοση του HIV από την μητέρα στο αγέννητο παιδί της. Μέχρι στιγμής, η Apple έχει συγκεντρώσει πάνω από $130 εκατομμύρια από την πώληση προϊόντων (RED).

 

Τώρα, η Αμερικάνικη εταιρεία λανσάρει το iPhone 7 και iPhone 7 Plus (PRODUCT)RED Special Edition, και σύμφωνα με την εταιρεία, κάθε αγορά τους (ένα μέρος των χρημάτων που θα συγκεντρωθούν από την πώληση τους), μας φέρνει πιο κοντά σε μία εποχή χωρίς AIDS [δείτε σχετικά προϊόντα (RED) εδώ].

 

iphone7plus-model-select-201703.jpg

 

Τα iPhone 7 και iPhone 7 (PRODUCT)RED θα κυκλοφορήσουν αποκλειστικά –όπως και τα μοντέλα Jet Black- με χωρητικότητα 128GB και 256GB. Τα νέα κόκκινα iPhone που θα κυκλοφορήσουν από την Παρασκευή, 24 Μαρτίου, ανακοινώθηκαν παράλληλα με μερικές νέες θήκες από σιλικόνη σε azure, camellia και pebble χρωματισμούς και το νέο iPad.

 

Στην Ιταλία, οι τιμές των δύο νέων συσκευών της Apple είναι €909 και €1019 για το iPhone 7 των 128GB και 256GB αντίστοιχα, και €1049 και €1159 για το iPhone 7 Plus στα 128GB και 256GB αντίστοιχα επίσης. Παράλληλα, η Apple ανακοίνωσε ότι το iPhone SE θα κυκλοφορήσει και σε μεγαλύτερες χωρητικότητες, με 32GB και 128GB με τιμή $399 kai $499 (ξεκλείδωτο, στις ΗΠΑ).

 

Link.png Site: Engadget