Η 2K Sports, η εταιρεία η οποία βρίσκεται πίσω από το δημοφιλές NBA 2K franchise ανακοίνωσε την περασμένη Πέμπτη, ότι το παιχνίδι θα κάνει επισήμως το ντεμπούτο του στις 1 Οκτωβρίου για Xbox 360 και PlayStation 3 ενώ δεν θα κυκλοφορήσει αντίστοιχη έκδοση και για την κονσόλα του Wii U της Nintendo.

Αντιθέτως θα δίνεται η δυνατότητα να το αποκτήσουν οι χρήστες για Xbox One και PlayStation 4. Η ανακοίνωση αυτή προκάλεσε αίσθηση, δεδομένου ότι το NBA 2K13 αποτελούσε αναπόσπαστο κομμάτι του Wii U, καθώς εκμεταλλευόταν ένα ειδικό χαρακτηριστικό της οθόνης της κονσόλας. Το Wii U με τις ήδη απογοητευτικές πωλήσεις που σημειώνει, θα βρεθεί ακόμη σε πιο δύσκολη κατάσταση, καθώς δεν θα τυγχάνει της υποστήριξης τίτλων σαν τον προαναφερθέντα.

 

Η εταιρεία σημείωσε ακόμη ότι ο γνωστός star του NBA, LeBron James, θα βρίσκεται στο εξώφυλλο του παιχνιδιού, για πρώτη φορά στην καριέρα του.

 

Link.png Site: http://news.cnet.com/8301-10797_3-57588118-235/nba-2k14-shuns-wii-u-opts-for-next-gen-consoles-instead/[/url]']cnet.com