Το πρώτο μέρος της αποκάλυψης του Switch, πραγματοποιήθηκε πριν μερικές ημέρες με την δημοσίευση βίντεο στο YouTube το οποίο αποκάλυπτε το σχεδιασμό αλλά και τον υβριδικό χαρακτήρα της νέας παιχνιδοκονσόλας της Nintendo

Εν όψη της κυκλοφορίας της κονσόλας τον Μάρτιο, η Nintendo έχει να μας αποκαλύψει πολύ περισσότερα για τη νέα της δημιουργία, κάτι που θα γίνει στις 12 Ιανουαρίου όπως ανακοίνωσε σήμερα η Ιαπωνική εταιρεία. Η δεύτερη φάση της αποκάλυψης του Switch θα γίνει και πάλι μέσω βίντεο και συγκεκριμένα μέσω ζωντανής μετάδοσης η οποία έχει την ονομασία Nintendo Switch Presentation 2017. Σ' αυτή η Nintendo δεσμεύεται ότι θα ανακοινώσει την τελική τιμή, τα πρώτα παιχνίδια και φυσικά την ακριβή ημερομηνία κυκλοφορίας του Switch σε ολόκληρο τον κόσμο. Την ίδια ημερομηνία στην Ιαπωνία, η Nintendo θα πραγματοποιήσει παρουσίαση σε ειδικό χώρο για όσους θέλουν να δουν πρώτοι το Switch και τα παιχνίδια του, η οποία θα διαρκέσει 2 ημέρες.

 

Όπως είδαμε και στο πρώτο βίντεο της Nintendo, το Switch με τον υβριδικό του χαρακτήρα επιθυμεί να κάνει το gaming εύκολο όπου και να βρίσκεστε, μεταφέροντας τη δράση από το σαλόνι και τη μεγάλη τηλεόραση σε εξωτερικούς χώρους με μία κίνηση. Από τη στιγμή που το αποσυνδέσει από τη βάση που υπάρχει στο σπίτι, ο χρήστης μπορεί να παίξει τα αγαπημένα του παιχνίδια στην ενσωματωμένη οθόνη του αλλά και να χρησιμοποιήσει τα αποσπώμενα χειριστήρια που διαθέτει .

 

Link.png Site: Nintendo