Η συλλογή παιχνιδιών του Nintendo Wii U πρόκειται στο κοντινό μέλλον να εμπλουτιστεί με αρκετούς ακόμη τίτλους, που όμως δεν θα είναι νέοι αλλά κάποια κλασσικά παιχνίδια που είχαν κυκλοφορήσει αρκετά χρόνια πριν για το Game Boy Advance.

Αρχής γενομένης από τον Απρίλιο, οι κάτοχοι της κονσόλας σε ΗΠΑ και Ιαπωνία θα έχουν τη δυνατότητα, μέσω του Virtual Console,, να αποκτήσουν πρόσβαση σε τίτλους όπως οι Metroid Fusion, Mario & Luigi: Superstar Saga, Yoshi's Island: Super Mario Advance 3, Super Mario World, WarioWare, Golden Sun, F-Zero και Advance Wars ενώ από τις 30 Απριλίου και μετά θα ξεκινήσει η σταδιακή προσθήκη ακόμη περισσότερων παιχνιδιών.

 

Η ανακοίνωση αυτή έγινε από τον προόεδρο της Nintendo, Satoru Iwata, ενώ όπως έγινε ακόμη γνωστό, η εταιρεία θα προσθέτει ρετρό τίτλους παλαιότερων κονσολών στο Virtual Console Marketplace κάθε μήνα.

 

Ωστόσο προς το παρόν δεν έχει γίνει γνωστό αν αυτή η νέα δυνατότητα θα δοθεί (και πότε) στους κατόχους του Wii που βρίσκονται εκτός ΗΠΑ και Ιαπωνίας.

 

Link.png Site: http://www.neowin.net/news/game-boy-advance-games-to-be-available-for-wii-u-in-april[/url]']Neowin