Μετά την επίθεση στο δίκτυο PlayStation κατά την διάρκεια των διακοπών που στέρησε από τους χρήστες πολλές ώρες παιχνιδιού, η Sony θέλοντας να αποζημιώσει τους gamers για την υπομονή τους προσφέρει επέκταση συνδρομής (PlayStation Plus) καθώς και εκπτώσεις σε αγορές για όλους όσους επηρεάστηκαν.

Το αποτέλεσμα μίας καλά οργανωμένης κατανεμημένης επίθεσης άρνησης εξυπηρέτησης (DDoS) ήταν να μείνουν μακριά από τις υπηρεσίες Xbox Live και PlayStation Network οι gamers κατά την διάρκεια των Χριστουγεννιάτικων διακοπών.

 

Σύμφωνα με την Sony, θα επεκταθεί η συνδρομή των χρηστών που έκαναν εγγραφή PlayStation Plus πριν από την επίθεση στις 25 Δεκεμβρίου για πέντε ημέρες (αν η συνδρομή ή η δοκιμαστική περίοδος λήξει πριν την διάθεση της επέκτασης, οι χρήστες θα ειδοποιηθούν για να λάβουν πέντε μέρες επιπλέον ώστε να απολαύσουν τις δυνατότητες του PlayStation Plus μόλις η επέκταση είναι διαθέσιμη).

 

Σε όλους τους υπόλοιπους που επηρεάστηκαν από το πρόβλημα στο PlayStation Network, η Sony θα στείλει κωδικούς για 10% έκπτωση αργότερα μέσα στον μήνα. Οι κωδικοί αφορούν σε όλα τα είδη αγορών και για μία συναλλαγή. Για να δούμε αν θα ακολουθήσει παρόμοια τακτική και η Microsoft τώρα...

 

Link.png Site: The Verge