Θέλοντας να υπενθυμίσει στους κατόχους Xbox One ότι η multiplayer beta του Gears of War 4 έρχεται στις 18 Απριλίου (για όσους έπαιξαν το Gears of War: Ultimate Edition στο Xbox One ή στο PC), η Microsoft έδωσε στην δημοσιότητα το πρώτο trailer του νέου της τίτλου.

Η Microsoft θα “ανοίξει την beta” για όλα τα μέλη με συνδρομή Xbox Live Gold στις 24 Απριλίου και μέχρι την 1η Μαΐου. Τα γεγονότα στο Gears of War 4 λαμβάνουν χώρα 25 χρόνια μετά την τελευταία μάχη, αλλά αυτή την φορά ο πρωταγωνιστής είναι άλλος.

 

Μία διασκευή του γνωστού τραγουδιού των Simon & Garfunkel, The Sound of Silence συνοδεύει την εικόνα που με flashbacks μας ταξιδεύει 25 χρόνια πίσω όταν ο JD, ο γιος του κεντρικού πρωταγωνιστή των προηγούμενων παιχνιδιών από την σειρά Gears of War, Markus Fenix, ήταν ακόμα παιδί.

 

Από ότι φαίνεται, μπορεί να πέρασαν 25 χρόνια από την τελευταία μάχη, ωστόσο δεν άλλαξαν και πολλά πράγματα (πέρα από τον πρωταγωνιστικό ρόλο που στο GoW4 αναλαμβάνει ο JD) αφού υπάρχουν ακόμα τριγύρω απαίσια πλάσματα να σκοτώσει κάποιος. Με το Gears of War 4, σηματοδοτείται μία νέα αποχή για το franchise αφού τώρα βρίσκεται κάτω από τον πλήρη έλεγχο της Microsoft, και αναπτύσσεται από το στούντιο The Coalition. Να θυμίσουμε ότι

είχαμε δει στην έκθεση E3, το περασμένο καλοκαίρι.

 

https://www.youtube.com/watch?v=o3f8VgQ_dqk

 

Link.png Site: Engadget