Όπως είχαμε αναφέρει, στην ειδική εκδήλωση που ετοιμάζει η HTC στα πλαίσια του συνέδριου Mobile World Congress, είναι πολύ πιθανό να παρουσιάσει εκτός από το One (M9), τον διάδοχο του "max" καθώς και μία νέα φορετή συσκευή (smartwatch ή smartband).

Ο γνωστός παλαιότερα για τις διαρροές @evleaks (Evan Blass), διέρρευσε μία εικόνα που δείχνει παλαιότερες διαρροές συσκευών της HTC, και δίπλα μία ολοκαινουρια εικόνα με δύο συσκευές, διαφορετικού μεγέθους που πιθανολογείται ότι είναι οι δύο ναυαρχίδες της Ταϊβανέζικης εταιρείας, δηλαδή το HTC One (M9) και το HTC One (M9) max (ίσως το max δώσει την θέση του στην λέξη "Pro" ή "Plus").

 

Όπως μπορείτε να παρατηρήσετε, και οι δύο διαθέτουν μεταλλική κατασκευή και ανανεωμένη σχεδίαση στα δύο ηχεία (που μοιάζει με αυτή στο HTC Nexus 9). Από ότι βλέπουμε επίσης, η μεγαλύτερου μεγέθους συσκευή είναι εξοπλισμένη με ένα πλήκτρο, το οποίο πιθανότατα εξοπλίζεται με αισθητήρα δαχτυλικού αποτυπώματος (μοιάζει πολύ με το πλήκτρο συσκευών Samsung Galaxy).

 

Δεν μπορούμε βεβαίως να είμαστε σίγουροι για την αυθεντικότητα της φωτογραφίας και πρέπει να είμαστε προσεκτικοί και επιφυλακτικοί. Η HTC αναμένεται να παρουσιάσει νέα προϊόντα και συσκευές, στην εκδήλωση "utopia in progress" που θα πραγματοποιηθεί την 1η Μαρτίου.

 

https://twitter.com/evleaks/status/560425983476789248/photo/1

 

Link.png Site: Engadget