Νέο smartphone παρουσίασε σήμερα η Huawei, το οποίο φέρει την ονομασία Honor 6 Plus και το οποίο δίνει έμφαση στη λήψη πολύ καλών φωτογραφιών και βίντεο.

Με οθόνη 5.5 ιντσών τεχνολογίας IPS και ανάλυση Full HD, το Honor 6 Plus διαθέτει αρκετή «ιπποδύναμη» και στο εσωτερικό του εξαιτίας του νέου Kirin 925 SoC το οποίο κατασκευάζει η ίδια η Huawei. Αυτό περιλαμβάνει οκταπύρηνο επεξεργαστή (4 πυρήνες Cortex A15 και 4 Cortex A7), 3 GB μνήμη καθώς και τη Mali T628 MP4 GPU. Ο αποθηκευτικός χώρος για το πρώτο μοντέλο είναι στα 32GB, επεκτάσιμος μέσω microSD ενώ υποστηρίζει κανονικά και συνδέσεις 4G LTE.

 

Εντύπωση προκαλούν οι δύο κάμερες των 8MP που μπορούμε να βρούμε στο πίσω μέρος και οι οποίες σε συνδυασμό με τον ειδικό αλγόριθμο, είναι σε θέση να παράγουν λήψεις με ανάλυση 13MP, καταγράφοντας διπλάσιο φως απ' ότι ένας απλός αισθητήρας μπορεί να κάνει, με το χρόνο της αυτόματης εστίασης να είναι μόλις 0.1 δευτ.

 

Βασισμένο στο Android 4.4.4 KitKat, με το γραφικό περιβάλλον της Huawei, το Emption 3.0, το Honor 6 Plus διαθέτει μπαταρία με χωρητικότητα 3.600 mAh η οποία αναμένεται να του χαρίζει αυτονομία για τουλάχιστον 1 ημέρα χωρίς άγχος.

 

 

Κυκλοφορεί αρχικά στην Κίνα σε διάφορες εκδόσεις όπως τη Dual SIM με υποστήριξη συνδέσεων σε 4G δίκτυα και τιμή περίπου στα €260 ενώ η έκδοση η οποία υποστηρίζει 4G συνδέσεις και από τις δύο SIM θύρες, θα κοστίζει λίγο ακριβότερα, στα €325.

 

Link.png Site: Huawei

Link.png Site: GSMArena