Το Kirin 960, το SoC της HiSilicon (θυγατρική της Huawei) αναμένεται να αποτελέσει την βάση για το νέο, κορυφαίο smartphone της δημοφιλούς Κινέζικης εταιρείας, Mate 9.

Σύμφωνα με έντονη φημολογία, το Huawei που αναμένεται να διαθέτει οθόνη 5,9 ιντσών ανάλυσης WQHD (έχουν κυκλοφορήσει και φήμες ότι η υποστηριζόμενη ανάλυση θα είναι 1080p) και πως στο πίσω μέρος του θα εξοπλίζεται με δύο κάμερες, μία στα 20 Megapixels και μία στα 12 Megapixels που θα διαθέτουν οπτικά στοιχεία από την Leica αλλά και λογισμικό.

 

Πέρα από τις δύο κάμερες, το κινητό αναμένεται να διαθέτει μία νέα τεχνολογία φόρτισης, που η Κινέζικη εταιρεία ονομάζει Super Charge Technology. Χάρη στην συγκεκριμένη τεχνολογία, η μπαταρία της συσκευής θα φορτίζει στο 50% μέσα σε μόλις 5 λεπτά!

 

Η Huawei αναμένεται να κυκλοφορήσει τρεις εκδόσεις της συσκευής, με 4GB RAM και 64GB επεκτάσιμου απιθηκευτικού χώρου ($480), με 4GB RAM και 128GB επεκτάσιμου αποθηκευτικού χώρου ($585) καθώς και με 6GB RAM και 256GB επεκτάσιμου αποθηκευτικού χώρου ($705). To Huawei Mate 9 αναμένεται να ανακοινωθεί στα μέσα του ερχόμενου μήνα.

 

Link.png Site: PhoneArena