Νέο υβριδικό σύστημα παρουσιάζει στην ελληνική αγορά η Oktabit, πάντα με το brand των υπολογιστών Vero που διαθέτει η εταιρεία.

Το Vero Tablet W120i έρχεται με IPS οθόνη αφής 11.6 ιντσών, η οποία διαθέτει Full HD ανάλυση και μπορεί να χρησιμοποιηθεί ανεξάρτητα ως tabet. Μόλις τη συνδέσουμε στο πληκτρολόγιο που διατίθεται στη συσκευασία, το W120i μετατρέπεται σε φορητό υπολογιστή που στο εσωτερικό του ενσωματώνει τετραπύρηνο επεξεργαστή Intel Atom Z3735F, χρονισμένο στο 1.83 GHz, με 2GB μνήμη και 32 GB αποθηκευτικού χώρου, επεκτάσιμου με μία microSD κάρτα.

 

Ακόμα υπάρχουν μπροστινά ηχεία για καλύτερη ακρόαση μουσικής, ενώ στις διαθέσιμες θύρες βλέπουμε μία HDMI για σύνδεση με οθόνη ή τηλεόραση, και δύο θύρες USB. Οι δύο κάμερες, έχουν ανάλυση 5.0MP (πίσω μέρος), και 2.0MP (εμπρόσθιο μέρος), με τη μπαταρία των 7.000mAh να υπόσχεται ικανοποιητική αυτονομία.

 


photo_W120I_w.jpg

 


Στον τομέα του λογισμικού, το Vero Tablet W120i έρχεται με Windows 8.1, τα οποία ο χρήστης μπορεί να αναβαθμίσει άμεσα και δωρέαν στη νεώτερη έκδοση, τα Windows 10. Παράλληλα η εταιρεία προσφέρει για ένα χρόνο δωρεάν τη σουίτα εφαρμογών Office 365 Personal που περιλαμβάνει τα γνωστά Word, Excel, PowerPoint, Outlook κ.α. Στο ίδιο συνδρομητικό πακέτο και για το ίδιο χρονικό διάστημα, περιλαμβάνεται 1TB χώρος αποθήκευσεης στη cloud υπηρεσία OneDrive της Microsoft αλλά και 60 λεπτά δωρεάν κλήσεις σε σταθερά τηλέφωνα 60 χωρών, μέσω της εφαρμογής Skype.

 

Η τιμή του W120i έχει οριστεί στα €299 με δύο χρόνια εγγύηση.