Η ιστοσελίδα Android Authority εξασφάλισε δύο press renders που αποκαλύπτουν δύο από τις επερχόμενες συσκευές της Motorola (Lenovo), τα Z2 Force και Z2.

Όπως μπορείτε να δείτε και στις δύο περιπτώσεις, ο αισθητήρας ανάγνωσης δαχτυλικών αποτυπωμάτων βρίσκεται στην πρόσοψη ενώ ένα αξιοσημείωτο χαρακτηριστικό, είναι η προσθήκη ενός dual-LED flash κοντά στην εμπρόσθια κάμερα. Το ίδιο χαρακτηριστικό θα διαθέτει και το Moto Z2 Play, το οποίο αναμένεται να βασίζεται στο Qualcomm Snapdragon 652 SoC.

 

To Moto Z2 Force που διέρρευσε σε λευκό/ χρυσαφί θα βασίζεται στο Qualcomm Snapdragon 835 SoC και θα κάνει χρήση της τεχνολογίας ShatterShield της Motorola που εξασφαλίζει ότι η οθόνη δεν θα σπάσει εύκολα μετά από πτώση.

 

Η συσκευή φημολογείται επίσης ότι θα διαθέτει οθόνη 5,5 ιντσών ανάλυσης WQHD ενώ ένα χαρακτηριστικό που επιβεβαιώνεται με την διαρροή της εικόνας είναι η διπλή κύρια κάμερα στο πίσω μέρος, που συνοδεύεται από dual-LED flash. Φυσικά, όπως και ο προκάτοχός του θα συνεργάζεται άριστα με τα MotoMods που κυκλοφορούν ήδη καθώς και με μερικά ακόμη που θα κυκλοφορήσουν σύντομα.

 

gallery_286955_3924_11334.jpg

 

Link.png Site: GSMArena
Link.png Site: GSMArena