Εκτός από την πρόσφατη δυνατότητα να έχουν και οι χρήστες των Android συσκευών εγκατεστημένους τους χάρτες Here της Nokia, η εφαρμογή της Φινλανδικής εταιρείας θα αποκτήσει ένα νέο εξαιρετικά χρήσιμο χαρακτηριστικό.

Με το χαρακτηριστικό Predictive Traffic (Πρόβλεψη της κυκλοφορίας) η αξιόπιστη εκτίμηση του χρόνου άφιξης στον προορισμό σας αυξάνεται κατά 20% σε σχέση με άλλα συστήματα, αφού το συγκεκριμένο μπορεί να προβλέπει την κίνηση στους δρόμους για ένα διάστημα 12 ωρών.

 

Η Nokia συνεργάζεται με το μεγαλύτερο πάροχο Συστήματος Γεωγραφικών Πληροφοριών (GIS), το Esri. Η λειτουργία του νέου χαρακτηριστικού είναι αρκετά απλή και αρκεί ο χρήστης να επιλέξει το σημείο εκκίνησης και τον προορισμό του. Στη συνέχεια θα του δοθεί μια λίστα με τις προτεινόμενες διαδρομές και τον αναμενόμενο χρόνο άφιξης. Υπάρχει επίσης και η δυνατότητα να γίνει ο σχεδιασμός της διαδρομής μέσα από τον υπολογιστή και να συγχρονιστούν τα δεδομένα μέσω της υπηρεσίας Here Cloud του κινητού.

 

Τέλος, αν στη διαδρομή που επέλεξε ο χρήστης συνέβη κάποιο ατύχημα ή κάτι άλλο πέραν της συνηθισμένης κίνησης τότε η εφαρμογή θα τον ειδοποιήσει ώστε να διαλέξει μια νέα διαδρομή.

 

Για περισσότερες λεπτομέρειες δείτε το παρακάτω βίντεο.

 

 

Link.png Site: Blog GSMArena