Με πιθανότερη ημερομηνία κυκλοφορίας στη χώρα μας να παραμένει η 17η Απριλίου, οι προπαραγγελίες για τα Galaxy S6 και Galaxy S6 edge ξεκινάνε από την προσεχή Παρασκευή στη χώρα μας όπως μας ενημερώνει σήμερα η Samsung.

Οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να προπαραγγείλουν τα κορυφαία smartphones της Samsung είτε από τις αντίστοιχες φόρμες στις ιστοσελίδες των συνεργατών της εταιρείας είτε μέσα από το επίσημο δίκτυο καταστημάτων, παίρνοντας μάλιστα δώρο έναν ασύρματο φορτιστή ο οποίος εκμεταλλεύεται την αντίστοιχη δυνατότητα των νέων Galaxy. Οι επίσημες τιμές κάθε μοντέλου, αναμένεται να ανακοινωθούν το ίδιο διάστημα.

 

Όπως είδαμε από κοντά, στην επίσημη παρουσίαση στη Βαρκελώνη, η έκτη γενιά του Galaxy S κάνει σημαντικό βήμα στην αναβάθμιση της ποιότητας κατασκευής, με διαφορετικό σχεδιασμό και χρήση μετάλλου αλλά και γυαλιού στο πίσω μέρος. Διαθέτοντας πλέον unibody σχεδιασμό, η μη δυνατότητα αλλαγής μπαταρίας και η απουσία microSD θύρας είναι από τα χαρακτηριστικά που διαφοροποιούν το νέο μοντέλο από τα προηγούμενα ενώ παράλληλα βλέπουμε υποστήριξη ασύρματης φόρτισης, καλύτερο αναγνώστη δακτυλικών αποτυπωμάτων και διαστάσεις που δε μας δυσκόλεψαν στο κράτημα.

 

 

Στα σημαντικότερα τεχνικά χαρακτηριστικά ξεχωρίζουμε την Super AMOLED οθόνη των 5.1 ιντσών με Quad HD ανάλυση για πρώτη φορά (577ppi), οκταπύρηνο επεξεργαστή κατασκευής Samsung, 3GB RAM, 32GB αποθηκευτικό χώρο και δύο πολύ καλές φωτογραφικές κάμερες. Συγκεκριμένα η εμπρόσθια έχει ανάλυση 5MP ενώ η κύρια κάμερα στο πίσω μέρος έχει ανάλυση 20MP με F1.9 και υποστήριξη οπτικού σταθεροποιητή. Διατηρώντας τα ίδια τεχνικά χαρακτηριστικά, το Galaxy S6 edge ξεχωρίζει για την κυρτή οθόνη που διαθέτει και στις δύο του πλευρές, κάτι που δεν έχουμε ξαναδεί σε Smartphone.

 

 

Link.png Site: Samsung Galaxy S6 - Πρώτη επαφή

Link.png Site: Samsung Galaxy S6 edge - Πρώτη επαφή