Ένα από τα προβλήματα του νέου Galaxy Note 5 της Samsung, είναι ότι το stylus, το S Pen, είναι αρκετά ευαίσθητο με αποτέλεσμα να χαλάει όταν ορισμένοι χρήστες το τοποθετούν καταλάθος ανάποδα στην υποδοχή του κινητού.

Το συγκεκριμένο ζήτημα είχε γίνει γνωστό άμεσα και η ίδια η Samsung δεν παρέλειπε να προειδοποιεί τους χρήστες στα φυλλάδια οδηγιών που συνοδεύουν τη συσκευή.

 

Βέβαια φαίνεται να μην περιορίζεται απλά στις προειδοποιήσεις. Συγκεκριμένα, ένας από τους αναγνώστες του Phandroid ανακάλυψε ότι τα νεότερα μοντέλα του Note 5 που κυκλοφορούν στην αγορά διαθέτουν αναβαθμισμένη υποδοχή ώστε, σε περίπτωση που τοποθετηθεί ανάποδα το S Pen, να μπορεί να αφαιρεθεί χωρίς να προκληθεί ζημιά.

 

Δεν γνωρίζουμε με ακρίβεια ποια μοντέλα διαθέτουν τη συγκεκριμένη αναβαθμισμένη υποδοχή, ωστόσο είναι πιθανό να συναντάται σε μεγάλο αριθμό των μοντέλων που κυκλοφορούν στην αγορά αυτή την περίοδο.

 

Η ίδια η Samsung δεν έχει προβεί σε δηλώσεις αναφορικά με την αλλαγή. Πάντως η συγκεκριμένη κίνηση από τη Samsung δεν αποτελεί έκπληξη. Αρκετές φορές, οι εταιρείες σπεύδουν να διορθώσουν πιθανά ελαττώματα των συσκευών τους, τα οποία δεν είχαν εντοπίσει πριν από την κυκλοφορία της συσκευής στην αγορά.

 

Link.png Site: Engadget